Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי על שניהם הנסיעה בסדר בידני טיפה פחות חזקה

ההבדל במחירים הוא 16 אלף שקל בין הידני לאוטומט

האם זה שווה את התוספת לדעתכם???

גם לעכשיו וגם לטווח הארוך

פורסם

אם לדייק אז האופציות הן ידנית עם מנוע 0.9 ליטר טורבו. או אוטמטית עם 1.2 ליטר טורבו (במקרה הזה האוטומטית היא רובוטית).

כך שההשקעה של 16 אלף היא לא רק עבור הגיר אלא גם עבור המנוע היותר גדול ויותר חזק.

אם אני הייתי במצבך הייתי קונה את הידנית כי זו העדפתי האישית. אם לדקדק הייתי קונה את הקליאו, אבל זו סוגיה אחרת (יותר זולה משמעותית, יותר יפה לטעמי ולפי המבחנים גם יותר נוחה וספורטיבית).

מאיך שהתנסחת לא חשת יתרון משמעותי באוטומטית 1.2 ואז מה בדיוק הדילמה? 16,000 זה לא מעט כסף. לך על הידני.

לא שומעים על בעיות בגיר הרובוטי של רנו. אבל אין ספק שידני יהיה יותר אמין. אין מה לעשות, גיר ידני זה אולי הרכיב המכני הכי אמין בעולם הרכב. לעומת זאת גיר אוטומטי זה סיפור אחר והרובוטיים עוד יותר מורכבים.

נכון שהרובוטים עדיפים על אוטומטיים רגילים מבחינת צריכת דלק וביצועים, אבל הרבה נהגים מתבאסים על התחושה שהם נותנים. זה עניין אינדיבידואלי וגם בהיבט הזה רנו כנראה עשו עבודה טובה. ואתה גם לא ציינת שהגיר הרובוטי הפריע לך בנהיגה.

יש שיקול של מכירה יד 2. לדעתי זה שיקול שהרבה קונים נותנים לו יותר מדי משקל. קונים רכב כדי להשתמש בו ולא כדי למכור. אבל אם בכל זאת אז אציין שהתדמית של הידניות כקשות למכירה לרוב אינה מוצדקת. בטח בשנים האחרונות. נכון שהרוב נמנע מידניות אבל ההיצע קטן וזה די מתאזן.

כמו כן היתרון של ידני כיד 2 מתעצם ככל שהרכב ישן יותר. אז הקונים יותר מחפשים אמינות.

מצד שני ברכבים כמו קפצ'ור אני מניח שיהיה יותר קשה למכר ידני בהשוואה לקליאו. בטח אם תמכור אחרי שנתיים - שלוש.

מצד שני להפסיד במכירה יהיה פחות משמעותי מלהפסיד 16,000 ברכישה.

בקיצור, אם ההנחות שהנחתי תואמות לך אז ידני.

• תוכן חדש...