Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן קסרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת הרכב סיטרואן קסרה שנת 2002 מנוע 2000 טורבו דיזל ידני. האם כדאי לי לקנות את האוטו? או שלא כדאי? אבא שלי וסבא שלי אמרו לי שלא כדאי לי לנגוע ברכב הזה כי יש איתו מלא תקלות וגם לא יודעים איך לטפל בו בארץ וגם בצרפת זה נכון? אשמח לעזרה ממכם בבקשה תודה רבה.

פורסם

אל תקנה כי סביר להניח שיש לו ק"מ אסטרונומי.

אתה כן יכול לחפש גירסא של 1400 ידני, שהיא מאוד מוצלחת. אולי תמצא גם אחת במצב טוב.

סה"כ זה רכב מעולה ואין שום בעיה לטפל בו - הבעיה שלך תהייה למצוא אחת לא שחוטה שלא תצטרך לטפל בה כל שני וחמישי.

פורסם

ישר אתה ממליץ לו לא לקנות? שפותח השרשור יביא נתונים קודם כל, לך תדע אולי נפל על מציאה נחמדה.

ממליץ לפותח השרשור להביא את הנתונים שהסוכן עמוס ציין וכך תוכל לקבל ייעוץ טוב יותר.

לגבי הרכב, לשכן היה כזה כמה שנים טובות, נסע איתו כ160 ק"מ ביום והיה מרוצה מאוד, מה שכן - טיפולים עם חלקים מקוריים ובזמן. תבדוק את נתוני הרכב שהוצע לך ותחזור לכאן איתם, אם יש ספר טיפולים, הקילומטראז' סביר והמצב טוב אז יחסית למחירון שלהם זו עסקה טובה. יש בהחלט מי שיודעים לטפל ברכבים אלו בארץ.

פורסם

הקילומטראז' קצת גבוה אבל סה"כ זה רכב דיזל והנסועה סבירה לגילו, קסרות ששימשו כמוניות הגיעו להרבה יותר מכך.

מה לגבי מצבו המכני והקוסמטי? מתי הוחלף קלאצ' בפעם האחרונה? אם אתה רוצה ייעוץ, תצטרך לקמץ פחות בנתונים או להסביר בדיוק מה אתה רוצה לדעת.

פורסם

שמע, גם אני הייתי בסרט הזה וחיפשתי תקופה ארוכה (כמעט שנה) רכז טורבו דיזל כלשהו בתקציב נמוך.

אחרי שבדקתי גולף, כמה 307, קסרה אחת, קורדובה ט"ד אחת, שני קיה ריו (שהיו בעבר מוניות), איביזה ט"ד, לא מצאתי אפילו רכב אחד במצב נורמלי שלא דרש יישור קו ענק.

אם תמצא אחד מהרכבים עם ק"מ נמוך (נדיר) או לחילופין- מטופל בקפידה (עוד יותר נדיר), תחשוב על זה. אחרת לדעתי- זה לא שווה את זה.

אל תשכח שבק"מ כזה הבלאי לא מסתכם במנוע בלבד- הרבה מערכות אחרות מזדקנות- גיר, תושבות, בולמים וכריות, משולשים ובושינגים אחרים, כריות מושבים (ממש בולט בסיטרואן-פיג'ו), סרן אחורי (במיוחד בקסרה), ועוד נגעים פחות קטנים ולא פחות מעצבנים.

אגב, בסופו של דבר ולאחר שבדקתי כ-13 רכבים- התייאשתי וקניתי 307 1.6 ידנית.

פורסם

הייתי שם, קניתי רכב כזה. שילמתי הון כסף בתקלות מיותרות.

סה"כ אני משוכנע שאם הייתי קונה אחת כזו חדשה ומטפל בה הייתי מגיע גם ל-300 אלף ק"מ בלי תקלות מיוחדות, העניין הוא שהרכב סיים את הפרק האפקטיבי של חייו כבר מזמן - מכאן זה רק התדרדרות מתמשכת שעולה כסף בכל פעם שאתה מגיע למוסך - ואתה מגיע הרבה.

לכן, בתור אחד שהיה שם ושילם הרבה כסף על קסארה דיזל - אני אומר לבחור חד משמעית - לא לקנות.

בכסף שיש לפותח השרשור, אני ממליץ לקנות פיאט ידנית, פנדה או פונטו ספייס.

בהצלחה.

• תוכן חדש...