Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתנצל עם פתחתי את האשכול במקום לא נכון, אם כן אנא העבירו את ההודעה למקום הראוי.

קניתי רכב לפני כמה חודשים מסוחר כשהוא יד 2(יד 2 מהבן אדם שהוא מכר לסוחר)

הסוחר אמר לי שכאשר סוחר מוכר רכב אינה מתווספת יד , לא מזמן הגיע לי טופס האגרה לשלם עבור טסט לרכב ורשום בבעלות 03

זאת אומרת שאני כבר יד 3 ? אני אמור להיות יד 2 ?!

תודה לעוזרים ולמי שיצליח להסביר לי..

פורסם

הסוחר ברווז אותך. הציג לך את הרשיון של מי שמכר לו, הוסיף יד מהתקופה הרכב בבעלותו (ככל הנראה סוחר לא מורשה, ללא תו סוחר), ואתה היד הרביעית ברכב.

תתחדש ותהנה כיון שנפלת בפח הרגיל שממנו מזהירים כאן לפחות 3 פעמים בשבוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ליצור קשר ברור- נקווה שייצא לך מזה משהו. האם חתמתם על זכרון דברים או טופס אחר במעמד המכירה?

פורסם

ברישיון רכב היה כתוב בעלים כותבים 02 ועכשיו בעלים קודמים 03? כלומר הרכב היה יד שלישית ועכשיו הוא יד רבעית. רישיון רכב שראית עם בעלים קודמים 02 - על מי הוא רשום?

יש לי חשד שהסוחר מכר את הרכב בהיותו בעלים קודמים 02, את הרכב החזירו לו כאשר בעלים קודמים 03 והוא הראה לך את הרישיון הישן שלו כאשר עדיים בעלים קודמים 02.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרישיון הישן שבו רשום בעלים קודמים 02 הוא על שם הסוחר , אני חייב לציין שהתאריך שבו הרישיון הזה הודפס הוא בחודש הפרש ממתי שאני רכשתי את הרכב.

פורסם

02 בעלים קודמים זה אומר שהוא היה יד 3, וכנראה הוא לא באמת סוחר לכן התווספה עוד יד ועכשיו אתה היד ה-4.

פורסם (נערך)

שלום דיברתי עם הסוחר שממנו נרכש הרכב , הוא הסביר לי ככה מכיוון כשהוא קנה את הרכב מהבן האדם הרכב היה 02 כאמור יד 3 ובגלל שהוא סוחר אז זה לא מעלה יד אבל כשאני קניתי את האוטו מהסוחר זה מעלה יד זאת אומרת שאני יד רביעית ? האם זה נכון /הגיוני לכם ?

עריכה אחרונה על ידי דור שטרן
פורסם
הרכב היה 02 כאמור יד 3

אז הרכב היה יד שניה או שלישית?

הסוחר לא יכול להגיד שהוא עצמו לא נחשב יד אבל פתאום היד קופצת משניה לרביעית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
שלום דיברתי עם הסוחר שממנו נרכש הרכב , הוא הסביר לי ככה מכיוון כשהוא קנה את הרכב מהבן האדם הרכב היה 02 כאמור יד 3 ובגלל שהוא סוחר אז זה לא מעלה יד אבל כשאני קניתי את האוטו מהסוחר זה מעלה יד זאת אומרת שאני יד רביעית ? האם זה נכון /הגיוני לכם ?

סוחר מורשה לא קונה רכב ומעביר בעלות עליו, סוחר מורשה מקבל ממשרד הרישוי רשיון רכב שרשום עליו בהתרים וההגבלות למטה בצד ימין ״ הפקדת סוחר״ לאחר שאתה רוכש את הרכב ממנו הסוחר מוריד בעצמו את ההגבלה וזה לא נחשב יד.

פורסם

ברישיון שבו הוא העביר את הבעלות אליי רשום סוחר רכב והשם שלו , ושם רשום בעלות קודמת 02 זאת אומרת שהאוטו כבר יד שלישית , וצמוד לזה יד את טופס ההעברת הבעלות לשמי עכשיו יש לי טסט ומשרד הרישוי שלח לי רישיון חדש עם הפרטים המעודכנים שלי שם מגורים וכולי וברישיון הזה רשום בעלות קודמת 03 זאת אומרת שאני כבר יד רביעית? זה בסדר?

• תוכן חדש...