Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כמו רבים אחרים רכשתי מצלמת דרך.

אני מעוניין להתקין אותה קבוע, וחשבתי לחבר אותה לחשמל שנכנס למערכת, ככה שהוא יהיה עם שליטה דרך הסוויץ לגבי המתח.

טכנית אני יודע שאפשרי, השאלה אם מזיק? מעמיס?

תודה

פורסם
שלום,

כמו רבים אחרים רכשתי מצלמת דרך.

אני מעוניין להתקין אותה קבוע, וחשבתי לחבר אותה לחשמל שנכנס למערכת, ככה שהוא יהיה עם שליטה דרך הסוויץ לגבי המתח.

טכנית אני יודע שאפשרי, השאלה אם מזיק? מעמיס?

תודה

מצלמות עם הקלטה צורכות בערך חצי אמפר (הערכה גסה), שזה כלום בשביל מכשיר שפועל רק כאשר הרכב מונע. אז אין בעיה.

למתקדמים - אני מציע לשקול טריק שעשיתי לאחרונה ברכב חדש - חיבור לאחד מקווי המתח שמגיע אל תאורת פנים הרכב, לזה המיועד לקבל את פני הנהג בכניסה. למה עשיתי את זה? כי ככה המכשיר מקבל מתח מהרגע שפותחים את הדלתות עם השלט, ועד שהרכב ננעל אחרי הנסיעה. כמובן שזה מתאים רק אם זה אופן הפעולה ברכב המסוים. אצלי זה עובד מעולה כבר כמה חודשים, ובשום מצב לא ממשיך לפעול אחרי הכיבוי האוטומטי, כשהרכב עומד בחניה.

פורסם

אני ממליץ דווקא לבדוק את שקע המצת ואופן פעולתו. אם הוא מקבל מתח לאחר סוויטש אפשר להתחבר אליו.

במקרה ולא תמיד אפשר להתחבר לרדיו, בצמת הרדיו מספר אפשרויות, אחרי סוויטש ובלי תלות בסוויטש.

יש כמובן לבדוק עם נורת ביקורת (רצוי נורת ביקורת לד כדי לא לשרוף פיוזים).

בהצלחה

פורסם

תודה על התגובות.

אם שקע המצת היה מקבל מתח לאחר פתיחת הסוויץ החיים שלי היו יותר נוחים (;

לבחור עם המדריך התקנה, איך חיפשת חוט עם מתח מהסוויץ? חשפת אחד אחד? יש דרך לזהות?

תודה.

פורסם

פירקתי את הפלסטיק שנמצא בצד של מושב הנוסע, מתחת לרדיו ומצאתי שם צמת חוטים של דיבורית. יש לי מולטימטר, עברתי על כמה חוטים שם ומצאתי חוט שכשאני סוגר סוויץ' המולטימטר מראה 0 וכשאני פותח סוויץ' הוא מראה 12 (וולט). את החוט הזה חשפתי ואליו חיברתי את המפצל. המפצל ממיר 12 וולט לזרם שהמצלמה צריכה לקבל.

• תוכן חדש...