Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש כמובן אפס ק"מ בלוח המחוונים החדש, ואילו ברישיון רשומים אלה שהופיעו בטסט האחרון.

שאלתי היא: האם בטסט הבא יזדקפו גבות ואצטרך לתת תשובות? אם כן - אילו תשובות? האם חשבונית רכישה תספיק או שגם יבקשו אישור מוסך?

או שאולי זה לא יענין שם אף אחד (רק את הרוכש העתידי, כמובן)?

פורסם

באיזה רכב מדובר?

ברוב הרכבים החדשים (עם מונה ק"מ דיגיטלי) נתון הנסועה רשום בכלל במחשב הרכב ויסונכרן עימו עם התקנת הלוח (המונה רק מציג אות הנתון, ולא מאכסן אותו בלוח עצמו).

אם לא כך המצב אצלך, ותרצה למנוע מבוחן חרוץ מידי לטרטר אותך,תוכל לגשת למכון ספידומטרים (אוו ספידומטרים בת"א מומלץ) ויסנכרנו לך שם לפי הנסועה האמיתית.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

מי החליף לך את הלוח מכוונים ? למה שלא תיגש אליו ?

בזמנו שהחלפתי לוח מכני כנ"ל, המתקין סידר לי את מונה הק"מ כך שייראה את המספר הנכון, לדעתי זאת גם מחובתו לעשות כך.

נ.ב

אני לא הייתי עושה את הפעולה שתארת מחשש לגרימת נזק ואובדן אחריות על הלוח שרכשת.

פורסם

קח ממי שהחליף/מכר לך את לוח השעונים קבלה, וגש עימה למכון הטסטים הקרוב, ייתנו לך פתק שהוחלף לוח שעונים, זה יצויין ע"ג הרשיון, ביחד עם הק"מ הישן.

זה לפחות מה שאמרו לי כשחשבתי שאני צריך להחליף (בסוף פירקתי אותו, וסידרתי את הבעיה בעצמי, ככה שלא הגעתי לשלב ההחלפה)

SCANSPEAK

• תוכן חדש...