Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס לחו"ל לתקופה של חודש, כרגע יש לי קצת יותר מ100 שקל דלק במיכל.

קראתי פעם שבתקופה ממושכת כזו המיכל דלק יכול להחליד, יש אמת בדבר? האם יש צורך למלא מיכל דלק מלא לפני עזיבתי?

ועוד שאלה, לגבי המצבר, מספיק לנתק רק את המינוס?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

מה שאמרו לך לגביה המכל דלק זה שטויות. אין שום חשיבות אם תשאיר עם מכל מלא או ריק.

אם זה יעזור לך לישון טוב בלילה אז תמלא בשביל ההרגשה הטובה.

לגבי ניתוק המצבר, מספיק לנתק רק את המינוס.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לדעתי לחודש אין צורך לעשות שום דבר מיוחד - להעמיד את האוטו במקום טוב, וזהו. בלי לנתק שום דבר, בלי למלא דלק במיוחד. כשגרתי בחו"ל במשך כמעט שנה האוטו שלי עמד כך תקופות של 3 שבועות-חודש (בין גיחות לארץ) ולא היתה שום בעיה.

פורסם

רכב חדש או ישן? ברכבים ישנים יש במכסה הדלק נשם שמאפשר לאוויר להשוות לחצים. הסיבה שעדיף למלא את המיכל זה לצורך הקטנת נפח האוויר שנכנס למיכל. האוויר מכיל לחות שבלילות (בעיקר בסביבת בנזין) מתעבה על דפנות מיכל הדלק. במהלך היום האוויר מתחמם מתפשט נפלט החוצה ובערב מתכווץ ואוויר חדש עם לחות חדשה נכנסת פנימה.

פורסם

תיאוריה מעניינת אך לא נכונה.

נשם תקין הוא רכיב חד כיווני שמאפשר לאוויר לחדור למיכל כדי להשוות לחצים ולמנוע את קריסת המיכל עם שאיבת הדלק.

אדי המים שנצברו במיכל אינם שונים מאדים שנצברים בפעולה יום יומית של הרכב.

בקיצור - אין חשיבות לכמות הדלק שבמיכל.

• תוכן חדש...