Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2012 VS איביזה 2012 VS פיקנטו 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי רוצה פולו , השאלה היא אחזקה וביטוח . אני די בטוח להחזיק פולו זה יותר יקר מפיקנטו , אבל מה יהיה בביטוח , האם הבדלים יהיו משמעותיים ??

אני מציע לך לבדוק בצורה מדוייקת מה יהיה ההבדל,בכל מקרה לדעתי זה שווה,כי בטיחות,הנאה,שביעות רצון,זה לא דברים שאפשר למדוד אותם בכסף,יש דברים יותר חשובים מכסף לפעמים,במיוחד אם ההבדלים קריטיים.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם החברים לא יותר מידי גבוהים לא תהיה בעיה בפיקנטו.

חבר'ה צעירים וגמישים ייכנסו בשמחה גם לפיקנטו ויסעו עד אילת עם התיקים על הברכיים והחגיגה רבה.

אבל צריך לקחת בחשבון שיש פער משמעותי במרחב במושב ובתא המטען בין סופר מיני למיני.

פורסם

פה אני מסכים במיוחד בפולו היא מרווחת מאחור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בקיצור , דיברו איתי מסוכנות קיה ... רציתי לקחת נסיעת מבחן על דגם ידני , היא אומרת שאין אפשרות כזאת ... פעם ראשונה אני שומע דבר כזה

פורסם

דבר עם הסוכנות בת"א. יש להם פיקנטו 'ספורט' ידני להדגמה. לטעמי זה אוטו לא מוצלח.

דווקא ההצעה לפגישה אצל איילון מוטורס נראית מעניינת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בקיצור , דיברו איתי מסוכנות קיה ... רציתי לקחת נסיעת מבחן על דגם ידני , היא אומרת שאין אפשרות כזאת ... פעם ראשונה אני שומע דבר כזה

כנראה שיש להם קהל לקוחות שקונה על עיוור..

פורסם

יש פה מישהו בעל קיה פיקנטו ??? לא משנה איזה דגם...זה נכון שממהירות 110 ק''מ הרכב עושה רעש חזק ???

לקחתי נסעית מבחן בסוף...יצאתי מה זה שמח , אבל לא לא נתנו לעלות לכביש מהיר אז לא ניסיתי אותה במהירות גבוהה.

פורסם

אני לא שמתי לב למשהו חריג.ונסעתי מספר פעמים על הספורט.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא קשה לדבר גם במהירויות שציינת.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אני מחזיק איביזה TSI 1.2 DSG

ממליץ לך בחום הרכב מתנהג יפה מאוד על הכביש

חסכוני בדלק מורגש כלכלית (כול עוד לא משתוללים :twisted:)

אני מאוד ממליץ ההחלטה שלך בסוף

בנוגע לרעש בזמן נסיע אני הגעתי ל 200 קמ"ש היה שקט (אל תנסה לסגור סקלה לא תצליח)

עריכה אחרונה על ידי vitali87

Honda Civic 97 Coupe

פורסם

נהגתי גם ב פולו וגם באיביזה (אומנם בגרסאות הספורט) אבל אותו עקרון.

רכבים מעולים, האיביזה יותר נוקשה אבל יפה יותר, הפולו הרבה יותר נעימה לנסיעה ואיכותית.

הפיקנטו גרוטאה (שנראית טוב) על גלגלים, בכלל לא ברת השוואה.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם
יש פה מישהו בעל קיה פיקנטו ??? לא משנה איזה דגם...זה נכון שממהירות 110 ק''מ הרכב עושה רעש חזק ???

לקחתי נסעית מבחן בסוף...יצאתי מה זה שמח , אבל לא לא נתנו לעלות לכביש מהיר אז לא ניסיתי אותה במהירות גבוהה.

יש לי פיקנטו אוטומטי, והוא ממש לא שקט בנסיעה, וגם ב-90 קמ"ש.

הרעש תלוי בטיב האספלט. על איילון, למשל, במעבר לסלילה החדשה (באיזור גלילות), הרכב ממש שקט, אולם נדיר למצוא אספלט כזה בארץ.

ולמגיב הקודם: למרות אי אלו חסרונות, הפיקנטו ממש לא גרוטאה. הוא נותן תחושה של רכב איכותי (למדי...), מאובזר בנדיבות (יחסית לקבוצה) ומהנה לנהיגה (עם המנוע 1.25 ליטר).

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
יש לי פיקנטו אוטומטי, והוא ממש לא שקט בנסיעה, וגם ב-90 קמ"ש.

הרעש תלוי בטיב האספלט. על איילון, למשל, במעבר לסלילה החדשה (באיזור גלילות), הרכב ממש שקט, אולם נדיר למצוא אספלט כזה בארץ.

ולמגיב הקודם: למרות אי אלו חסרונות, הפיקנטו ממש לא גרוטאה. הוא נותן תחושה של רכב איכותי (למדי...), מאובזר בנדיבות (יחסית לקבוצה) ומהנה לנהיגה (עם המנוע 1.25 ליטר).

יחסית לקבוצה אולי,

אבל לא ביחס לפולו ולאיביזה.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

אף אחד לא אמור להשוות אותה לפולו,כול רכב יתרון משלה.

• תוכן חדש...