Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2012 טרנד מנוע 2.0 170 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה.. השמח אם תגידו לי את דעתכם על הרכב הזה פורד פוקוס 2012 טרנד מנוע 2.0 170 כ"ס

אבא שלי פשוט לחוץ על הרכב וכבר היום או מחר הוא הולך לרכוש אותו ... מה דעתכם על הרכב? יש פה משהו שהוא בעלים של הרכב?

אני מעוניין לדעת על אמינות הרכב וצריכת דלק...

מדובר ברכב ליסינג יד ראשונה מפרטי נסע רק 20 אלף ק"מ מדובר ב מנוע 2.0 170 כ"ס

מחיר 100 K

פורסם

משהו??... זה חשוב.. קראתי עוד בפורום וראיתי שישנם בעיות עם הגיר זה תופס גם בגיר אוטומטי? העדכון גרסה פותר תבעיה?

פורסם

ברשותי הרכב הנ"ל. מנוע חזק ושקט אבל גיר גרוע עם רעידות בהעברה בין ההילוכים הנמוכים. מספר עדכוני תוכנה שבוצעו פלוס החלפת מכלולים בגיר לא פתרו את הבעיה.

פורסם
ברשותי הרכב הנ"ל. מנוע חזק ושקט אבל גיר גרוע עם רעידות בהעברה בין ההילוכים הנמוכים. מספר עדכוני תוכנה שבוצעו פלוס החלפת מכלולים בגיר לא פתרו את הבעיה.

תודה על תגובתך... אתמול אבא שלי סגר עסקה שילם מקדמה והיום בטלנו תרכישה בגלל הבעיה שתיארת.. חבר של דוד שלי עובד במוסך מורשה פורד ואמר לנו פשוט להתרחק מהרכב כי יש בו בעיות גיר אבל אבל שלי לחוץ על רכב והוא שוקל לרכוש אותו בכל זאת כי אמרו לו שזה נסבל במוסך ולא כזה נורא ..

פורסם

תעשו נסיעת מבחן מה הבעיה?

אישית לי הרעידות בהתחלה לא מפריעות והגיר הזה פשוט מצויין לדעתי, זה דורש הסתגלות, ואצלי הרכב עדיין לא עבר שום עדכון גרסה כך שיכול להיות טוב יותר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש כזה לחבר , הרעידות זה בכלל לא עניין רציני לדעתי , וכל שאר הרכב פשוט מצויין אין מילים, אמין ונותן תמורה מעולה למחיר , לפי דעתי האישית.

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

אני לא מסכים אם מה שנאמר כאן למעלה בנושא הגיר. הרכב אכן מאובזר, כיפי לנהיגה, נמרץ ומרגיש "מוצק". אבל הגיר פשוט נורא.

לאימי יש פוקוס (פרטי) ועד לפני כמה חודשים גם לי היה בדיוק את אותו הרכב (ליסינג).

ברכב של אמא שלי הוחלפו קלאצ'ים לאחר כ-5,000 ק"מ לערך (לא סגור על הק"מ המדוייק, אבל הסטייה שלי קטנה) וברכב שלי לאחר כ-15,000 ק"מ.

יש לי חבר שעושה כ-50,000 ק"מ בשנה לערך. אחרי שתי החלפות קלאצ'ים, הוא בדרך לשלישית.

הגיר לא נסבל. נקודה. במהירויות גבוהות הוא בסדר גמור, אבל בהתנהלות עירונית או פקק הוא פשוט בושה וחרפה. בהילוכים הנמוכים (1 עד 3) הוא רועד, קופץ ומגמגם.

לפורד אין ולא יהיה פתרון לנושא הגיר. עיתוני הרכב האמריקניים "שחטו" את פורד על העניין הזה. אינני מומחה בגירים, אבל מקריאה מרובה והתעמקות עולה כי זה פאק תכנוני "ברמת הברזלים" שאינו פתיר באמצעות עדכוני תוכנה.

פורסם

הרכב גם לא מרגיש כמו 170 כ"ס, מהסיבה שמדובר במנוע אטמוספרי. אם אביך נעול על פוקוס, אז בהחלט גרסת ה- 2.0 עדיפה על ה- 1.6.

לגבי גיר - תבקשו לנהוג ברכב המיועד ותחליטו לבד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

צריכים להפריד בין הבעיות בגיר של הדגם 1.6 לדגם של ה 2 ליטר, לפי מה שאני שומע מחברים ה 2 ליטר סובל מפחות צרות

אצלי (2 ליטר) הגיר לפעמים קצת קופצני, לפעמים הוא מרגיש שהוא עם חצי קלאץ יותר מידי זמן, שתי הבעיות הללו קורות לי אחת להרבה זמן, יכול להיות כמה שניות פעם בחודשיים

לפעמים בנסיעה איטית מאוד ובלימה הוא נשאר קצת ללא הילוך כי הוא לא יודע עם להוריד הילוך או לעלות הילוך (קרה לי שלש פעמים),

פעמיים קרה לי שהוא ניכנס למצב תקלה ולא עבר את ה 60 קמ"ש (עצירה כיבוי והדלקה פתרו את זה),

כל מה שכתבתי זה מניסיון שלי עם הרכב במעל שנתיים ומעל 50 אלף קלומטר

הרכב הבא שלי גם כנראה יהיה כזה כי הוא נותן המון מעבר לבעיות שלו לפי דעתי

אבל, וזה אבל גדול, אצלי הרכב הוא בליסינג, אם הייתי רוכש כזה רכב באופן פרטי כנראה הייתי מתבאס מאוד

• תוכן חדש...