Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בזוג צעירים בני 20 לחייהם, מעוניינים לטוס לקפריסין לרנקה ל-4 לילות באמצע חודש אפריל, אוהבים שקט ורוגע וכיף ולא חיות מסיבה ואלכוהול.

עולות מספר שאלות:

מתוך ניסיון שלכם מומלץ לטוס לשם באפריל?

כמה כסף העניין יכול להסגר ללא בזבוזים, ללא טיסה?

מקום לינה מה כדי משהו נעים, יפה עם מרפסת עם נוף יפה?

לא עולות לי כרגע עוד שאלות אבל אתם מוזמנים להרחיב.

תודה בלשוי.

פורסם (נערך)

היי, לא הייתי שם באפריל, אך מזג האויר די דומה לשלנו. איני יודע מתי מתחילה עונת התיירות כך שדברים ירגישו תוססים יותר, אך הבנתי שלא זה הדגש. בפורום או במשרדי תיירות ידעו לענות.

לא כתבת מה עוד אוהבים חוץ משקט רוגע וכיף: ארכיאולוגיה, נוף ים, נוף הרים, פולקלור, אוכל מקומי? גם לא ציינת אם הרעיון הוא לנפוש או לשכור רכב ולטייל. זה יעזור לנו לעזור לך. אני מניח שהכוונה לזוג?

באשר למחירים: אינכם נוסעים בשיא העונה ולכן מחירי מלון, נניח ארבעה כוכבים על החוף יהיו נמוכים מהותית מאשר בארץ .ניתן לקבל מושג בסוכנויות נסיעות, באתרים כמו בוקינג. קום או אם חברי הפורום סלע או אלעד יראו שרשור זה. הטיסה לקפריסין אינה ארוכה יחסית, מחירי בילוי ומסעדות דומים לארץ או נמוכים יותר.

הסה"כ לא יקר יחסית לארץ או רוב אירופה. בד"כ יש עסקות חבילה לטיסה פלוס מלון.

העיר לרנקה אינה מאוד מענינת מעבר לטילת ואזור עתיק קטן עם גלריות אמנים וכדומה. חלק מהמלונות מצריכים נסיעה באוטובוס מן העיר ואינם יושבים בה ממש.

מה עוד? הנהיגה היא כמו באנגליה- מתרגלים. הקפריסאים נחמדים ורבים מאוד דוברי אנגלית. יתכן שניתן לקחת טיולי יום מאורגנים מן המלון או לחלופין וכך הייתי עושה לשכור מהארץ או לשכור משם רכב, נניח לשלושה ימים ולנסוע לכפרים הציוריים לפקרה, אומודוס, הרי הטרודוס כולל האולימפוס[ בהרי הטרודוס ניתן לקחת אחד הלילות, נניח באמצע הטיול כדי לגוו] ישנם כפרים חביבים נוספים. ניקוסיה מענינת במידה מוגבלת, פסיפסים יש בפאפוס אך כמדומני היא די רחוקה מלרנקה.

המקום נחמד ומכניס אורחים והאוכל המקומי טעים, הנוף לא מדהים בד"כ אך מהנה.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
פורסם

לרנקה יחסית יקרה והמחירים לא הרבה יותר זולים (כשמדובר באוכל, סיגריות אלכוהול ובילויים). במלונות לא יצא לי להתנסות.

קח בחשבון שלרנקה לא מאוד מיוחדת. יש רחוב אחד על החוף החל ממרינה לרנקה באורך קילומטר שתיים של תיירות וזהו.

כל השאר (טיולי גיפים וכדומה) אלו מלכודות תיירים נטו.

מעבר לרחוב המדובר כל לרנקה דומה מאוד לערד.

בנוסף מאז שהחיבור בין הצד היווני לטורקי התחזק ישנה הגירה מסיבית של מוסלמים. ישראלים לא ממש אהודים שם בלשון המעטה. בכל 3 הפעמים שהייתי שם ב4 שנים האחרונות דיברתי רק רןסית ונמנעתי מצרות אבל חברים שלי עם מראה יותר ישראלי כמעט הסתבכו עם מקומיים ולא פעם אחת.

דבר הכי חשוב - היווניות נראות זוועה.

אני נהניתי בכל פעם אבל רק בגלל שהפלגנו ביכאטה הלוך חזןר. ממליץ לבדוק את האופציה הזאת אבל לא בעונה הזאת בשנה.

תהנו.

פורסם

ממליץ לחשוב על יעדים אחרים בסביבה.

לדוגמה כרתים - אנחנו מאוד נהנינו. יש המון פעילויות וגם מה ש'תיירותי' לא מרגיש כמו מלכודת תיירים בכלל.

היוונים מאוד ידידותיים ואין שום בעיה עם ישראלים (כמובן כל עוד מתנהגים כמו בני אדם ולא כמו הישראלי המכוער)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...