Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול התקבלה בממירים בביתי הודעה שישנה עלייה במחירי החבילה שעליה אני מנוי. מדובר על טריפל של הוט.

לפי הכתוב ישנה עלייה של 15 ש"ח, בהמשך נכתב משהו על הVOD אך אני לא מנוי עליו לכן לא טרחתי לקרוא.

היום דיברתי עם שירות הלקוחות ונאמר לי שאכן ישנה עלייה של 15 ש"ח שמתחלקת ל5 ש"ח לשירות הVOD ועוד 10 ש"ח לחבילה שלי.

הנימוק. עליית המדד. לא הייתי במיטבי לכן לא התעקשתי יותר מידיי. לטענת הנציגה העלייה הזו חלה על כל הלקוחות.

עוד מישהו נתקל? יש אפשרות לבטלה?

אגב, נתקלתי בהודעה דומה בחשבוניות של 2 ספקיות שונות שאני והורי מנויים אצלהם, שישנה עלייה במחירי החבילות. טלפון קצרצר סידר את העניין ונאמר לי שהמחיר שהיה ימשיך איתי לעוד שנה.

כנראה באמת מדובר בסוג של מגמה.

פורסם

אותו דבר אצלי, לא התאמצתי להתקשר, אבל שיהיה לי כוח אני אפתח עליהם את הפה והם יתקפלו מיד, כבר לא פעם ראשונה שעושים לי את זה

פורסם

מדובר באמת במגמה, או יותר נכון בשיטה. לשיטה הזאת קוראים שיטת מצליח.

מי שיתעקש, יתעצבן, יבזבז זמן וכוחות בסוף ימשיך לשלם כמה ששילם.

מי שלא יעשה כן, ישלם יותר. כך יקרה גם בפעם הבאה.

פורסם

הדבר הכי מעצבן זה שהם מתרצים את העלייה במחיר בסיבה שמדד המחירים לצרכן עלה.

בטח כשהוא ירד הם גם יורידו את המחיר.

תודה לאל אני לא מנוי של הוט ולא של יס. אני מודה לטים ברנרס לי על שיצר את האינטרנט שחסך לי כל כך הרבה כסף בשנים האחרונות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אצלי מדובר בחבילת דאבל + ממיר נוסף ללא תשלום. מעבר לכך אין לי שום נלווה. גם אני קיבלתי את ההודעה לממיר (כשלעצמו מעצבן) כולל עניין הvod שאין לי בכלל (אני מקווה...). מכל מקום, אברר טלפונית ואאעדכן בתוצאות.

אני פשוט מחכה בסבלנות לבזק והוט בסיבוב....

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כנ"ל, גם אני קיבלתי את ההודעה הזו אתמול. בדיוק התכוונתי להתקשר אליהם היום לברר על מה ולמה, חסכתם לי שיחת טלפון של בירור.

לא שאני מתכוון לקבל את העלייה הזו בשלווה - בהזדמנות אתקשר ואנסה לבטל את רוע הגזירה.

תעדכנו אם הצליח לכם.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני חלש. התקשרתי ביקשתי ניתוק ונשברתי אחרי שהאריכו לי את הטבת הטלפון ל3 חודשים נוספים ב10 ש"ח במקום ב40 ש"ח. כרגע אני לא משלם כלל למשך 3 חודשים.

פורסם

תקשיבו, עבדתי בהוט שנתיים.

הם עושים את זה כל פעם, וגם מותר להם כי זה רשום בסיכום מכירה שהם שלחו ללקוחות במייל. עדיין, לקוח שמתקשר וצועק, מבקש מנהל או מבקש ניתוק מקבל זיכוי על הסכום או פיצוי שווה ערך אחר, העיקר שהלקוח לא יתנתק בסוף (דיברתי והייתי במעקב אחרי לקוח כזה. מאוד עקשן).

אני לא קיבלתי הודעה כזאת, לגבי ה- VOD גם ככה יש לי אותו בחינם אחרי שהסברתי לנציגה החמודה על מה לתקתק במחשב כדי שזה יהיה לי חינם.

פורסם

לפני כחודשיים התקשרנו פתחנו את הפה או יותר נכון ביקשתי שינתקו אותנו הנציגה אמרה אין בעיה,לא חלפו שעתיים-שלוש וכבר מתקשרים ומורידים לנו את המחיר ב 40 ומשהו ש"ח למחיר ממש נמוך בהשוואה לאנשים אחרים שאני מכיר.

אין מה לעשות זאת השיטה להוריד את המחירים ואתם לא נלחמים פה נגד חנות שכונתית אלא נגד תאגידי ענק שה 40 שקל שהורדתם לא מזיזים להם, אם הדרך במדינה שלנו זה קצת להרים את הקול ולהציב להם תנאים בשביל לחסוך מעל 100 שקלים בחודש אז פראייר מי שלא עושה את זה... עשו לכם מנהג,בכל שנה התקשרו לכל חברות הענק כמו בזק,הוט,מי עדן,סלקום וכד' והתחילו להתמקח על המחירים החודשיים,לא תאמינו כמה תחסכו בתמורה ל 10 דקות מזמנכם.

לפעמים הנציגים מציעים בעצמם שהחבילה שהיית מנוי אליה קודם כבר לא משתלמת ואפשר לעבור לחבילה אחרת הרבה יותר משתלמת.

בכל מקרה לא העלו למי שבחבילת הדאבל לפי מה שראיתי.

Miata ND2

פורסם

אמרת, ובכל זאת, אני בדאבל, אין לי vod אבל את ההודעה קיבלתי. (וזה אף פעם לא 10 דקות אבל מסכים על העיקרון)

אני לא פונה בטל. יש היום מספיק אופציות פחות טורדניות.

כמו שאמרתי, ממתין בסיבוב בשקט (והוא נהיה חד יותר ויותר....)

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מתקן את שרשמתי. גם אצלי מדובר בחבילת דאבל ואני משלם או בעצם כרגע לא משלם בנפרד על הטלפון. זה לא נמצא תחת חבילת טריפל.

משמע, לא רק המנויים על חבילת הטריפל קיבלו הודעה. לי בכלל כל הנציגים שנפלתי עליהם אמרו שזו התייקרות לכלל הלקוחות.

פורסם
אמרת, ובכל זאת, אני בדאבל, אין לי vod אבל את ההודעה קיבלתי. (וזה אף פעם לא 10 דקות אבל מסכים על העיקרון)

אני לא פונה בטל. יש היום מספיק אופציות פחות טורדניות.

כמו שאמרתי, ממתין בסיבוב בשקט (והוא נהיה חד יותר ויותר....)

יכול להיות שהם סימנו לקוחות בעייתים וכדי למנוע עומס שיחות עקב ההודעה פשוט וויתרו על ההעלאה שלהם , לך תדע...

Miata ND2

• תוכן חדש...