Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי

יש לי סופר לנסר 97

אני אוהב את הכל ברכב הזה חוץ מהבולמים שהם כל כך רגישים ונדנודים יותר מדי.

האם אפשר להחליך אותם בבולמים לרכב אחר שהם יותר חזקים ויציבים עוד יותר?

אהבתי בולמים יונדאי אקסנט 2001

הם כמו אבן לא מרגישים אם אפילו נכנסים לבור.

תודה

פורסם

יכול להיות שהם פשוט עברו את זמן והגיע זמן להחליף אותם. גם אפשרות היא להחליף צמיגים וגאנטים ליותר גדולים (אם אפשרי מבחינת החוק).

פורסם

העניין לא בהחלפה העניין הוא שהם ככה אפילו חדשים שכן אני החלפתי לפני חודשיים.

הבולמים עצמן לא חזקים מהמקור.

האם ניתן להחליף לבולמים לרכב אחר יותר חזקים?

פורסם

את יכול להגדיר יותר מה אתה מחפש יותר נוח או יותר קשה שזה לא נוח אבל יותר אוחז אין דבר כזה בולם יותר קשה שלא תרגיש שאתה נכנס לבורות או להשים בימקום בולם של יונדאי יש את המקורי של הרכב או קיט ספורטיבי שיקשה את מהלך המיתלה של הרכב זאת אומרת יהיה יותר קשה לא יותר נוח 

פורסם
כן תשים קפיצים ובולמים של רכב אחר...

בכדי לעשות את זה צריך לעשות חיפוש טוב ולראות אם מבחינת גדול הקפיץ ייכנס ומבחינת משקל אם הוא מתאים לרכב שלך.

פורסם

שוב למה לך כאבי ראש אני לא יודע כמה אנשים ניסו כבר לעשות הכלאה כזאת בדרך כלל מי שלא מוצא חן בעניו התנהגות הבולם המקורי קונה קיט קוילאוברים נכון שזה יקר אבל אם אתה עדיין באותה דעה שאתה אוהב הכל ברכב חוץ מהבולמים ניראלי שזה הפטרון האידיאלי עם הכי פחות כאב ראש

• תוכן חדש...