Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כיפוף קטן באזור הכנף הרכב, בדקתי לגבי תיקון ואמרו שלי שזה לא בעיה לתקן שיראה כמו חדש, ואמרו לי שגם צובעים מחדש את החלק..

רציתי לשאול האם יש דרך לדעת בדיוק את גוון הצבע כדי שזה לא יראה מוזר אחרי הצביעה? צבע הרכב שלי הוא כסוף, אבל יש מליון גוונים, אני יכול להיות שקט עם הצבע?

סימנתי בלבן את הפגיעה, זה כאלו לחיצה בפח...

דרך אגב, כמה בערך צריך לעלות תיקון כזה? קיבלתי הצעה של 500ש"ח אבל זה נראה לי טיפה יקר..

DSC_0576.jpg

פורסם (נערך)

אפשר לסדר את זה גם בלי לצבוע אבל אולי יהיה קצת סימנים של פטיש.

אצלי גם הייתה מכה מאוד קטנה בכנף ושצבעתי פגושים ביקשתי על הדרך מהפחח שיסדר לי את המכה

אז הוא אמר שאין בעיה נדחוף את קצת מהצד השני, ובאמת ככה הם עשו, נשאר נקודות קטנות של הפטיש.

אבל אצלי זה היה משהוא ממש קטן שאפשר לסדר ככה, אצלך כניראה יצטרכו לצבוע שיראה יפה לאחר הישור.

לגבי הצבע, לכל רכב יש קוד צבע, בדרך כלל הוא רשום בפינה של דלת הנהג או בבגאז' ולפי הקוד הזה יודעים להתאים לך בדיוק את הצבע.

אם זה יצא אותו צבע זה תלוי גם בפחח וגם במצב הצבע שלך ברכב, אם הצבע שלך קצת דהוי אז יהיה הבדל, אבל אם הוא דיי חדש אז לא יהיה כמעט הבדל בכלל.

בכל מקרה מומלץ לעשות פוליש לאחר חודש ימים בערך כדי לחדש את הצבע בכל הרכב.

עריכה אחרונה על ידי civic07
  • תוכן חדש...