Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות לבד את החלפים המקוריים: פילטרים (אויר, שמן, מזגן, דלק...), מצתים, שמנים וכל מה שצריך לטיפול גדול למשל.

אני רוצה לקנות את החלפים ולהגיע איתם למוסך, ככה שאשלם רק את עלות העבודה.

יש עצות?

יש מוסך מומלץ לטיפול באזור חיפה?

שוב, מדובר בפורד פוקוס 2008.

פורסם

היי ניסים,

אני זוכר שאני בדקתי חלקים מקוריים למאזדה ומייסב לגלגל אחורי לפוקוס 06, המחירים של המוצרים לא היו כול כך שונים מהמחירים של היבואן ואתרים כמו איביי ואליאקפרס.

בחלקים חליפים אתה יכול למצוא המון דברים זולים אבל אם אתה כבר בכיוון של לטפל בחלקים מקוריים, עדיך לגשת ליבואן.

בהצלחה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

דווקא במקרה הזה טיפול סטנדרטי (חלקים+עבודה) הוא מאוד סביר במורשה. סדר גודל של 800 לטיפול גדול. רק אל תחליף את המשאבת דלק כל עוד היא תקינה.

לא נראה לי שתצליח לחסוך יותר מ-200 ש"ח בקניית חלקים מקוריים וטיפול במוסך אחר.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

אני צריך טיפול גדול, כבר בדקתי והחלקים (מקוריים: פילטר שמן, שמן מנוע, פלאגים. תחליפיים: פילטר אוויר ופילטר מזגן [אם אחליף אותו בכלל]) יעלו 250 ש"ח.

העבודה במוסך פרטי באזור 200 ש"ח = סה"כ טיפול כולל עבודה כ 450 ש"ח.

ז"א שב500 ש"ח אני יכול לטפל במוסך פרטי, אבל אני רוצה לקבל חוות דעת על מוסכים מסויימים שיש לאנשים ניסיון איתם.

כי אני לא מוצא חוות דעת או פרטים בגוגל על המוסך שבדקתי אצלו את עלות העבודה שכתבתי קודם.

יש המלצות למוסכים מסויימים?

ואם כבר מה ההמלצה לגבי המורשים? יש את מוסך נעמה בעיר התחתית. האחים נג'ר בצקפוסט ויש עוד כמה.. יש למישהו ניסיון איתם?

פורסם

היום עשיתי טיפול לפוקוס 2008 שלי במורשה (בטבריה, לא בחיפה). כדי שיהיה לך מדד להשוואה:

עלות חלפים - שמן מוטורקרפט סינטטי מלא, פילטר שמן, פילטר אוויר (מקוריים כמובן) - 388+מע"מ.

עלות עבודה (תקן 1.2) 243+מע"מ

סה"כ (כולל מע"מ) - 745.

לא מכיר את המוסכים בחיפה.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם (נערך)

ניסן אתה לא מחובר למציאות, המחירים שהבאת זה חלפים סיניים מאיכות ירודה, שמן 5-30 סינטטי מלא עולה 180-190 ש"ח (וולווליין,קסטרול אדג', יורול), 4 פלאגים לא עולים 40או 50 לדעתי אתה צריך שם פלאג אירודיום, וכדאי שתזמין מחו"ל סוג מתאים. פילטרים תשתמש אך ורק במקוריים או בתחליפי איכותי של א.ל מסננים או MANN.

תומר מוטורקרפט הוא לא שמן סינטטי מלא אלא שמן מתערובת סינטטית.

עריכה אחרונה על ידי agent_amos

התענוג שמוביל אותך

פורסם

לי נאמר שזה שמן מנוע מקורי מוטורקראפט (אני משער שחצי סינטטי), 120 ש"ח ל-4.5 ליטר.

פילטר שמן מקורי 50 ש"ח.

פלגים מקוריים 80 ש"ח.

מסנן אויר תחליפי 20 ש"ח או מסנן אויר מקורי 100 ש"ח.

פילטר מזגן תחליפי 40 ש"ח.

דווקא חשבתי שהמחירים סבירים מאוד.

משהו פה לא סביר?

אני רק מחכה להמלצה על מוסך אמין וטוב באזור חיפה (ניתן לחרוג מעט לפה או לשם).

פורסם

תברר על מוסך איליא ובנו ברחוב המוסכים 4 בחיפה.

לפני מספר שנים גרתי בחיפה ורק אצלו הייתי מטפל. אמינות ומקצועיות ללא עוררין.

8410755 זה הטלפון שם.

• תוכן חדש...