Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחרונה אני נתקל במספר תקלות ברכב שלי (Audi a6 2002 3.0)

ראשית כל הרכב עבר טיפול לפני יומיים:

קולר שמן - לאחר שהיה תערובת מים + שמן במיכל עיבוי הוחלט על ההחלפה וניקוי הצינורות וכו.

חיישן חמצן אחורי אחרי הממיר צד נוסע

יש לציין שאת הבעיה שאציין עכשיו היא הייתה לפני הטיפול אך נוספו תסמינים נוספים

אני נוסע היום ברכב פתאום יוצאים אדים מהמכסה מנוע עצרתי תרכב בצד פתחתי מכסה מנוע ראיתי שהאדים באים מאזור

שמתחת למיכל עיבוי,חום מנוע נשאר רגיל 90 מעלות,בדקתי עם יש נזילה מאיזה מקום אך הכל נראה נקי, בדקתי לחץ אוויר מהמיכל עיבוי מהגומיות והאטם שלו נראה תקין והוא עומד בלחצים, עוד שמתי לב שהוונטות של האוטו נדלקות ונכבות כל פרק זמן בשביל לקרר את המנוע, ויש לציין שיוצא אדים מהאגזוז עשן אפור סמיח

עושה רושם שכאילו האוטו מטגן שם איזה משהו אך מבדיקה ראשונית מתחת לאוטו וליד קיר האש הכל נראה בסדר

לא חסר שמן מנוע, היה חסר קצת מים במיכל עיבוי בגלל שנזל,רדיאטור תקין כחדש ואין לו נזילות!

הבעיה הזאת מחרפנת כבר אני אשמח לבעל מקצוע תותח פה בפורום שיענה לי

תודה והמשך יום טוב

פורסם

שלום רב !

תותחים יש בחיל תותחנים!

בדוק אפשרות של כיס אוויר במערכת הקירור שלא נוקז כראוי, לאחר החלפת קולר השמן.

בדוק אפשרות של תרמוסטט תפוס חלקית בגלל בוצת שמן שלא נוקתה ממערכת הקירור, ומקשה על התרמוסטט להפתח, והמאוררים נכנסים למצב חירום, ועובדים לסרוגין, בתדירות גבוה, בכך הם מונעים התחממות יתר, אך לא מונעים לחץ יתר שנפלט ממכסה מיכל העבוי, שמשחחר עודף לחצים במערכת.

בכל מקרה זכותך וחובתך, לחזור למוסך, מחר על הבוקר, ולעמוד על זכותך, לקבל רכב תקין.

חזור לפורום לעדכון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום צביקה

לגבי המאווררים שפועלים אחד ל 5 דק זה מצב תקין

הבנתי מכמה חברים,שבעלי רכבי אאודי שגם אצלם זה ככה

מצב חירום,זהו,מצב שהמאוררים,לא מפסיקים,לעבוד

ואילו במצב שלי הם נדלקים ונכבים אחת ל 3 4 דק לאחר שהמנוע הגיע,כבר לטמפרטורת עבודה

לגבי,שאר הדברים,שרשמת אבדוק את זה מחר

פורסם

שלום רב !

שמתי לב רק עכשו, לניסוח המעודכן שלך בכותרת, בה אתה מציין פליטת עשן לבן וסמיך(זה לא סביח), דבר הרומז על אפשרות שלחדירת מי קירור לתא השריפה, תופעה שכפי שציינת מלווה אותך כבר תקופה ארוכה, מחובתך לבדוק באם לא נפרץ אצלך אטם הראש בגלל התחממות יתר בעבר, ו/או כיס אוויר שגורם להפעלה של המאוררים, שלמרות הסברך, לא נראה לי שהם אמורים לעבוד בתדירות של כל 5 דקות, שווה בדיקה.

קח גם אפשרות ששעון החום שלך מזייף, ומראה טמפרטורה נמוכה מהנדרש.

בברכה

צביקה

פורסם

לגבי אטם ראש אין סיכוי אין סיפטומים שמראים שזה מהכיוון הזה,

-אין טחינה מתוך פקק המנוע הכל נקי שם,

-המנוע מתפקד כראוי ומטופל בקפידה

לגבי שעון החום הסקלה שלי תקינה, תיקנתי אותה בעבר אצל מעבדה והכל תקין כמו שצריך

אני מאוד פדנט בכל מה שקשור למחשב וסקאלת הרכב :)

מה שכן בדקתי בפקק עיבוי של אאודי יש את הפקק הכחול ובתוכו יש מין פלסטיק עם גומיה שנכנס בתוך המיכל עיבוי

אז הוא התנתק מהמכסה עצמו כנראה עשה את שלו, אני יחליף מיכל עיבוי חדש כולל מכסה חדש ואעדכן בהמשך

בנוסף מידי פעם שהייתי נוסע היה יוצא ממש אדים מהצד השמאלי מהכיון של המיכל עיבוי באמצע נסיעה ממש קצת והיה נעלם

לא התייחסתי לזה כל כך, עכשיו אני מקשר שכנראה המכסה והמיכל עיבוי לא הכי תקינים

מה שמעניין בכל התאוריה שלי, שהאם ואכן מיכל עיבוי הוא לא תקין והפקק שלו לא תקין, איך זה קשור לאדים מהאגזוז ?

הרי המים שנופלים נופלים לתא השריפה, והאדים שיוצאים הם מתוך האגזוז

פרשיה מעניינת :)

פורסם

איםן קשר למיכל העבוי, ואדים מהאגזוז.

האם קיים איבוד מי קירור, האם המפלס במיכל העבוי, יורד לאחרונה?

בברכה

צביקה

פורסם

אם לא קיים איבוד מי קירור, ומיכל העבוי לא מתרוקן זאת בשורה טובה.

אם האדים נפלטים מהאגזוז במנוע קר, ונעלמים כשהמנוע חם, אז מדובר בעבוי שנוצר בגלל הבדלי הטמפרטורה של אגזוז קר, וגזי פליטה חמים.

החלף פקק מקורי למיכל העבוי, וחזור לדווח.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...