Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
שהשוק נמוך - הלכתי על "חכמת ההמונים" בעניין הזה והתייעצתי עם כ 7 חברים שונים ממקומות שונים (ז"א שאין קשר ביניהם כלל) ושאלתי לגבי האלפא, כולם פה אחד אמרו "אלפא זה אלפא, אבל למה אתה רוצה להיכנס להרפתקה הזאת?" הרפתקה במילים אחרות זה העניין של הסחירות והאמינות. עיקר הוא שגם אם היא באמת תהיה אמינה בשבילי, יהיה לי מאוד קשה למכור אותה בעתיד - אין מה לעשות לצערי זו הדעה על אלפא בחוץ, נקודה.

השוק גם הוכיח לא פעם, שאלפות בנות 3-4 ומעלה, ידניות (לרוב, למרות שהרבה כבר לא פוחדים היום מהסלספיד)

ככאלה שכבר חטפו את רוב ירידת הערך, דווקא נהנות מביקוש ערני.

חוכמת ההמונים פה היא בדיוק מה שהיא, מונעת מסטיגמות. מה זה משנה מה חושבים עליה "בחוץ"?

הרי כבר הוכח כמה ה"חוץ" מפספס מכוניות מעולות. כשאני קונה זה קודם בשבילי, אח"כ (אם בכלל) בשביל השוק (ובסוף בשביל אשתי :twisted: ).

אתה כמובן צריך לעשות מה שמרגיש לך ולכיס שלך נוח, אני ממש לא שופט ולחלוטין אובייקטיבי.

אמנם הנושא הוא אלפות אבל התגובה שלי היתה זהה אם היה מדובר בכל רכב שנתפס דומה כמוהן בשוק.

אבל דווקא האלפות המודרניות יותר, יכולות לשמש ככרטיס כניסה הגיוני יותר מאשר פעם, לרכב ספורטיבי וייחודי יותר.

בשורה התחתונה, לא הבנתי אם קנית כבר אבל ההחלטה היא חצי דרך. תתחדש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תתחדש. בחירה טובה במיוחד הידנית, שם לא יהיו לך הפתעות עם הגיר (למרות שב-DCT של יונדאי עד היום אין אצלי תקלות, מידי פעם רק עדכוני תוכנה ותו לא).

תהנה ותדווח :)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה רבה, מבטיח להעלות תמונות בהמשך בשרשור נפרד,

יש משהו מרגש וסוג של הגשמת חלום בלקנות רכב שלא יהיה פרקטי כמו שהוא יהיה מעוצב היטב ידני וכביכול ספורטיבי,

ד"א, הרכב נכנס לקטגוריית "רכבי ספורט"? מבחינתי הוא לא מרגיש ספורטיבי במיוחד, בסך הכל 140 כ"ס שמתחלקים ל6 הילוכים ידניים,

אבל בכל זאת, לאן זה נכנס?

*למי שלא עקב, רכשתי בסוף את הוולסטר, שאקבל בקרוב.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...