Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוסמטיקה לאוטו:)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה אני החלטתי שאני הולך לשפץ קצת את הצורה החיצונית של האוטו שלי והחלטתי להתחיל מהפנסים לעשות אותם משהו יפה אבל השאלה היא באיזה חומר אני יכול להשתמש הכוונה שלי היא להכין מדבקות כאלה לפנסים מסביב כזה אז תעזרו לי בבקשה בבחירת החומר ואיפה אני יכול למצוא אותו

תודה :)

פורסם
טוב אז ככה אני החלטתי שאני הולך לשפץ קצת את הצורה החיצונית של האוטו שלי והחלטתי להתחיל מהפנסים לעשות אותם משהו יפה אבל השאלה היא באיזה חומר אני יכול להשתמש הכוונה שלי היא להכין מדבקות כאלה לפנסים מסביב כזה אז תעזרו לי בבקשה בבחירת החומר ואיפה אני יכול למצוא אותו

תודה :)

איזה אוטו? איזה פנס?

אפשר עם איזוליר-באנד בצבע האוטו לעשות מעיין "גבות" .

(יוצא קצת ערבי - תלוי לאיזה אוטו)

פורסם

סיאט טולדו שנת 93

וחייב לציין שהאוטו שמור :)

אבל שומע זה ירד לי לא ?

יש את החומר הזה של המדבקות אבל אני לא יודע איפה אני יכול להשיג כזה מה אתם אומרים על בית דפוס יש מצב?

פורסם
יש את החומר הזה של המדבקות אבל אני לא יודע איפה אני יכול להשיג כזה מה אתם אומרים על בית דפוס יש מצב?

החומר הזה נקרא "מדבקת טפט" ואתה יכול להשיג אותו בכל חנות לציוד בית-ספרי, יש בכל הצבעים האפשריים.

לגבי תוצאת ההדבקה, פה נמצאת הבעיה כי לא נראה לי שזה ייצא יפה כל-כך בלשון המעטה :roll:

אולי גבות עוד יהיה אפשר לסבול אם תעשה את זה מדויק אבל על מסיכות אין על מה לדבר.

הגבות האורגינליות עשויות ממעין פלסטיק אבל לא נראה לי שישנן כאלה לסוג האוטו שברשותך...

אולי אחד מחכמי הפורום יוכל לייעץ לנו איך להכין גבות\מסיכות מפלסטיק ?

פיאט אונו - כי האימפרזה בשטיפה. angryrazz.gif

פורסם

אל תעשה ת הגבות שלך מאיזולירבנד !!! זה מכוער !

חוץ מזה שזה יתקלף לך אחרי יומיים מהחום של הפנס .

אם אתה רוצה לעשות גבות או איזה דבר מטורף אחר תעשה את זה מפיברגלס , כמו הדבר האמיתי ! :p

רק שתדע , קשה יחסיתי לעבוד עם פיברגלס למי שלא עבד בעבר ומה גם שזה תהליך עיבוד ארוך , אבל אם תעבור אותו תגיע לתוצאות מטורפות !

אם אתה רוצה משהו מיוחד ולא מוצא לקנות דבר כזה יש איזה בחור שעושה את זה , הוא אומן בפיברגלס צור קשר בה"פ ותקבל פרטים .

הוספתי תמונות של דברים שהבחור עשה על הרכב שלו , תתרשמו לכם !

megpro1.jpg

megpro10.jpg

megpro5.jpg

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

ואללה באמת יפה אהבתי יש לך מושג כמה הוא יקח לי על פנסים וגם אני נמצא בצפון אז אני חושב שתהיה בעיה טוב אני חושב שננה להכין משהו לבד

עכשיו תגיד לי איפה אני יכול להשיג את החומר "פיברגלס"

פורסם

פיברגלס ? אתה יכול להשיג ברוב החנויות לציוד בניין או תחביבים ... זה לרוב מגיע בתצורה של 2 חומרים נוזליים דמויי דבק וערימה של סיבים שמגיעים בדפים ונקנים לפי משקל .

אם את המאיזור ת"א יש חנות ברחוב סלמה 15 אני חושב , "ברק" , יש לו את זה שם .

תשמע , זו עבודה לא קלה בכלל למי שלא התנסה בה ... החומר לדעתי יעלה לך בערך 200-300 לכמות גדול השל חומר שיספיק לך לעשות הרבה דברים .

לגבי המחירים שהבחור לוקח ? אין לי מושג , אם תגיע לאחד המפגשים תתאם איתי מראש ואני אפגיש ביניכם , בחור מאוד נחמד ! הוא דיגם את המגאן שלו עם גבות דמוי עיני נחש , מדהים לדעתי , אני בכל אופן מחפש איזה דוגמא לספליטר שהוא יבנה לי .

Dr. Dre , 2001

פורסם

אביב, תראה לאן הפורום הדרדר, אתה מייעץ לאנשים בנוגע לשיפורי אסטתיקה...

אוח... צחוק הגורל...

ד"א, נשאר לי קצת צבע גואש אפור, צריך :?::lol::wink:

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

כן אחי אבל תהיה לי בעיה להגיע למפגשים כי אני מאזור הצפון וזה קצת רחוק

אני אחפש את החומר בכל מקרה נראה מה נצליח לעשות איתו

פורסם

הבחור עם ה 306 דיזל ... נא להרגע !! :mad:

דרךך אגב , באמת יש לך גואש אפור ? אני צריך קצת למכסה מנוע ... :lol:

מה יש ?! אסור לי לייעץ בקוסמטיקה ? אני מפגין את הפאן הנשי והחושני שבי !

Dr. Dre , 2001

• תוכן חדש...