Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אפשרי למלא חמצן על חנקן בצמיגים?

senior585
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום. הרכב יונדאי גטס 2004 ידנית.

בצמיגים יש חנקן עוד מהיד הקודמת.

ברצוני להחליף את החנקן בחמצן כי בעיני זהו פשוט מתכון לחוסר תקשורת עם מצב הצמיגים שלך.

האם ניתן למלא חמצן על חנקן?

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברצוני להחליף את החנקן בחמצן כי בעיני זהו פשוט מתכון לחוסר תקשורת עם מצב הצמיגים שלך.

מה? :shock:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

[ציניות] למה מה איתמר ?

החנקן חונק את הכבל שמעביר מידע מהצמיגים להגה ! [\ציניות]

אבל למה למלא חנקן בגטס מלכתחילה ? מה זה מוסיף ? (אני יודע מה המטרה של חנקן, אני רק לא מבין מה הקשר שלו לגטס).

פות״ש אין שום בעיה להישאר ככה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

[ציניות] למה מה איתמר ?

החנקן חונק את הכבל שמעביר מידע מהצמיגים להגה ! [\ציניות]

אבל למה למלא חנקן בגטס מלכתחילה ? מה זה מוסיף ? (אני יודע מה המטרה של חנקן, אני רק לא מבין מה הקשר שלו לגטס).

פות״ש אין שום בעיה להישאר ככה.

איזה בולשיט!, אפשר לשים את זה לכל רכב, לא מחייב שיהיה רכב ספורט אלא גם לטויוטה גרוטאה מודל 86 זה אפשרי ולא מזיק.

היתרון העיקרי הוא שמירה של רמת ניפוח נכון לגלגל לאורך זמן לעומת ניפוח במשאבת אויר רגילה.

ולפות"ש , אפשרי גם לערבב , לא יזיק.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון אפשר וזה לא מזיק אבל החסרונות (זמינות ומחיר) עולים על התועלת (שמירה על לחץ אוויר לאורך זמן) אני בטוח שלא ממש מעניין אותו כמה הצמיג מתחמם, מתרחב ומה המשקל שלו בכל רגע נתון.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החנקן בניגוד לאויר באטמוספרה לא מכיל בתוכו חמצן CO2 וגזים נוספים ולכן פחות רגיש לטמפ' ,שומר על רמה קבועה של לחץ ולא יוצר קורוזיה בג'נט.פנצ'ריות שעובדות עם רכבי יוקרה ורכב כבד כבר מזמן מחזיקים מכונות ניפוח חנקן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכל הציניים כאן - ד"ש חם בבית.

קיבלתי את התשובה שלי תודה רבה לעוזרים.

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...