Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדוע דורשים ממני להחליף מסך בגלקסי שבעצם נשבר רק הפלסטיק?

tamirh
שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן חברה, לפני כמה ימים נפל לי הטלפון (גלקסי 3)

הפלסטיק שמעל המסך נשבר ולא המסך. יש לציין שהטלפון עובד רגיל וגם הטאצ עובד מעולה ורק יש סדקים על הפלסטיק.

לתדהמתי 3 מעבדות לא מוכנות להחליף את הפלסטיק אלא את כל המסך והטאצ ודורשים בין 500 ל 750 שקלים.

מצטער אבל כזה סכום לא אשקיע על המכשיר שידוע לי שבחול החתיכת פלסטיק הזו עולה עשרה שקלים.

האם זה קרה למישהו ושיצא מזה בזול?

מה הפתרונות שקיימים בארץ במצב כזה?

תמיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם הגלאקסי 4 של חברה שלי נמצא כרגע במצב דומה.

מבדיקה ברשת הבנתי שקשה מאוד לפרק את הזכוכית מבלי לפגוע בדיגיטייזר, גם מדובר בעבודה די סיזיפית.

יותר קל למעבדה להחליף את כל המסך, וכך הם עושים.

אם אתה משוכנע שאתה יכול, תנסה לעשות את החלפת הזכוכית לבד כמוצא אחרון לפני שאתה מתקן במעבדה.

במקרה הטוב, חסכת כמה מאות שקלים, במקרה הרע הפסדת כמה עשרות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה איפה אני משיג את הפלסטיק הזה?

אין לי שום גישנ לאיביי ולא בא לחכות שבועיים עד שזה יגיע

תעשה חיפוש קל בגוגל, יש הרבה מקומות שמוכרים חלפים. הבעיה כמו שהוזכרה כאן היא סביב הפירוק של המסך. צריך להבדיל בין המסך לטאץ. אצלך נשבר המסך והטאץ עובד. בכל מקרה הפתרון הוא לקנות את "הפלסטיק" ולנסות לבד ואז במקרה שתשבור משהו, לא נורא כי בכל מקרה מחליפים מסך עם הטאץ במעבדה. ממליץ מאוד להעזר ביוטוב. מפורט שם בדיוק איך להחליף את החלק ועם כל מיני טיפים. אני לא יכול לצרף לינק כי כותב מהטלפון. תרשום ביוטוב- screen replace galaxy 3.

החיים הם כמו....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אנשים שהצליחו ויש שלא, זה גם מאוד תלוי במצב של השבר ואיך נשברה הזכוכית.

שום חנות גם לא תרצה להחליף לך את החלק כיוון שמדובר ביחסית הרבה עבודה ולא יקחו ממך באמת על שעות עבודה כי לא משתלם.

יותר משתלם להחליך את כל הdisplay assembly.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכתבו לך, תראה ביוטיוב, זה לא כזה מסובך, ועם ידיים טובות תוכל לעשות את זה בלי הרבה מידי מאמץ.

לפי מה שאני יודע, איביי וכד׳ זו האופציה היחידה, כי בארץ מוכרים רק מסך קומפלט, ואם במקרה תמצא מקום

שכן מוכר, ירצו ממך 200 שקל לפחות, על חלק שעולה 25-40 שקל באיביי.

מה שכן, אם אתה קונה, תקפיד לקנות עם המדבקות, כדי שיהיה לך פשוט להדביק את הזכוכית החדשה

על הטלפון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון- זה קשה מאוד בלי נסיון קודם.

א. הרבה סבלנות והורדה ממש איטית של הזכוכית. יש דבק בין הזכוכית לפלסטיק, ואם תמשוך חזק מדי ומהר מדי אתה תדפוק את המסך.

ב. חום גבוה מדי מהפן- גם כנראה שיכול להרוס את כל העסק. גם פה הרבה סבלנות.

ג. ביוטיוב יש סרטון אחד ששם בחור מעביר סכין יפנית לכל רוחב המכשיר כשפכטל להורדת המסך- טעות! אלא אם הסכין ממש קשיחה וללא סיכון לפגיעה במסך עצמו, אבל אתה צריך ואמור להשתמש בסכין רק להפרדת השוליים. שאר התהליך עם כלי פלסטיק ועם הרבה סבלנות.

ד. ממליץ לקחת דבק סלוטייפ חזק (העבים שמיועדים לאריזה ועמידים בחום) ולהדביק שכבה על כל המסך לפני כל התהליך, כדי להחזיק את כל המסך כחתיכה אחת (סביר להניח שהוא ישבר לך בתהליך, דבר שיכול להעיף אי- אילו חלקיקים לכיוונך).

ה. להיזהר על חיישני המגע של תחתית המסך, איפה שכפתור הבית.

כמו כן מנסיון, יש מכשירים שמשום מה ההפרדה תהיה יותר מוצלחת וקלה, ויש כאלה שאין סיכוי כמעט בגלל חוזק הדבקה מקורית חזק מדי. אם כל העסק ההפרדה עצמו לוקח לך פחות מ30-45 דק'- עשית מהר מדי. שוב פעם- סבלנות והרבה.

בקיצור- אם אתה יכול לחיות עם הסדק- תישאר איתו וזהו. שים מגן מסך איכותי שיטשטש קצת את העסק ותמשיך הלאה. יהיה יותר חכם.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, כל מה שאמרו לך נכון. התצוגה הולכת כמכלול. אני מציע לך לא לנסות אפילו לפרק לבד כי 99.99999% אתה תדפוק את המכשיר. טכנאים מאד מנוסים לא מצליחים לפרק את זה בצורה סבירה.

מה אני כן מציע כחבר פורום בלבד ולא חלילה כאיזה קידום שיווקי או משהו, שיהיה ברור...

אני מנהל צוות במעבדה של חברה סלולרית סגולה ומובילה:-D (גילוי נאות), עד כמה שאני יודע, וקח אותי בערבון מוגבל מבחינת עלויות,

יש לנו שירות תיקונים שנקרא "תיקונטו", שבו אתה תשלם על החלפת מכלול כזה, מחיר שובר שוק של 139 ש"ח אם אני לא טועה.

בנוסף אתה מתחייב אם אני לא טועה לארבעה חודשי ביטוח מינימום שכל חודש השרות הנ"ל עולה 20 ש"ח, כלומר, 4X20 + ה139 ש"ח, שזה , תסכים, איתי הרבה הרבה יותר זול מכל אחד שיחליף לך מכלול כזה. אחרי 4 חודשים אתה יכול להמשיך להיות בשרות או להתנתק. בעקרון אתה אמור להתחבר לשרות לפני שנגרם נזק ולא אחרי כמובן, אבל לפעמים במרכזי השרות או בטלפון הנהלים שונים

אז אני מציע שתבדוק, וכמובן תבדוק בדיוק מה התנאים, אם זה בכלל מעניין אותך.

אני מדגיש עוד פעם שלא יהיו אי הבנות- אין לי פה שום אינטרס מלבד לעזור לחבר פורום בפתרון שאולי הוא לא מכיר ואולי ישתלם לו.

זה הכל.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

eransh1, רציתי לשאול אותך בתור מנהל צוות במעבדה,

האם המסך החדש שמרכיבים הוא באמת מקורי של סמסונג כמו שמציגים? בדיוק אותה גורילה גלאס שמגיע עם הפלאפון?

אני שואל ספציפית לגבי גלקסי S4.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעקרון כן, למיטב ידיעתי. יש דגמים שלא, אבל לדוגמא S3 ו S4 כן עד כמה שאני יודע.

בכל מקרה החלף הנ"ל הוא חלף באיכות מאד מאד גבוהה, לא איזה חלף סיני פשוט. בוא נאמר ככה, חד משמעית, אני מפסיד

לא מעט כסף בעלות שאתה מקבל אותו במסגרת האחריות שבתשלום (הוא עולה פי שלושה מזה).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...