Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

4 חישוקי ברזל - פיג'ו 107, מה לעשות איתם?

adamL
שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ברשותי 4 חישוקי ברזל כולל טסות של פיג'ו 107.

כיצד אני יכול להיפתר מהן?

פרסמתי אותם למכירה ועד היום ולא טלפון אחד.

האם פנצ'ריה תרצה לרכוש ממני סט שכזה?

אין צורך בחתימה....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה אולי לבדוק אילו רכבים יכולים להשתדרג למידה הזו,

(נכון שהיא מאוד קטנה וצנומה, אבל בכל זאת יש רכבים ישנים וקטנים שאולי יתאימו חוקית)

ובמודעה שאתה מפרסם תפרט את דגמי הרכבים הספציפיים שבצורה חוקית יכולים להתאים.

so far so good so what

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדרך כלל שומרים במחסן, ובמידה ורוצים למכור רכב, הרבה שמים את הגאנט ברזל עם הטסות, ומוכרים את הגנטים החדשים לחוד.

מצטרף. זה הפתרון הטוב ביותר אם יש איפה לאחסן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף. זה הפתרון הטוב ביותר אם יש איפה לאחסן.

כן זה גם עדיף מאשר לנסות למכור אותם בגרושים ואז שרוצים למכור את הרכב צריכים לתת את הגאנטים החדשים מתנה, כי מנסיון אף אחד לא מוכן לשלם על זה יותר.

ככה היה לי עם פנסי לדים, את אף אחד זה לא היה מעניין לגבי מכיר הרכב שיש פנסי לדים, זה לא היה שיקול בכלל.

הפנסים נשארים ואני לא מקבל על זה שקל יותר, הם גם לא מוכנים שתוריד אותם, אז עדיף כבר להוריד מראש, ואז שבא הקונה הוא רואה שלא קיימים הפנסים או במקרה של פותח הדיון הגאנטים.

מכרתי אחרכך את הפנסים לחוד, בחצי מחיר אבל עדיין, 500 שקל לכיס.

אני קניתי את הרכב שלי, לא היה מסגרת של לוחית רישוי עם הכיתוב ''הונדה מציטה את הדמיון'', ובכל ההונדות בשנים שלי (2007) אני רואה את הלוחית רישוי עם הכיתוב הזה.

שקניתי את הרכב לא היה לוחית רישוי בכלל כניראה הורידו אפילו את זה, גם היה חורים איפה שאמורים להיות מגני בוץ.

אפילו לא חשבתי על הדברים האלה שקניתי את הרכב, רק לאחר מכן שמתי לב לזה.

אבל זה שטויות מגני בוץ, ומסגרת לוחית רישוי עם כיתוב הסלוגן של הונדה שכבר לא בתוקף, למרות שאהבתי יותר את הסלוגן הזה מאשר ''הלב שלך בנוי למנוע כזה''

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים בחוץ שאוספי מתכות ירוויחו. אצלך זה סתם יתפוס מקום ויעלה אבק. זה ג'אנטים ל-107, לא 208GTI. לא שווה את המאמץ בשביל כמה שקלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה בדיוק מה שאני חושב. זה הרי לא גיאנט נפוץ כל כך. להחליף שוב לברזל במכירת הרכב, זה לא עולה כסף? ואת המגנזיום לנסות למכור בתור משומשים, באיזה מחיר? שליש או חצי ממה שהם עלו?

כשתמכור, הרכב אולי לא ימכר מעל המחירון, אבל ירצו לקנות את שלך מהר יותר מאשר 107 "עירומה".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פרסמתי אותם למכירה ועד היום ולא טלפון אחד.

זו הבעיה שלך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=502539

ארבעה ג'אנטים ברזל מקוריים של הרכב, היו על הרכב כ-3000 ק"מ. (במצב כחדש, לא עקומים ללא מכות וללא שום בעיות.)

כולל 4 טאסות.

הוחלפו עקב מעבר לחישוקי סגסוגת.

מחיר 1200 ש"ח.

נא לפנות בהודעה לפרטי.

אתה חי בלה לה לנד בנאדם.

ברזלים זה משהו שמוכרים ב₪100~ או תורמים בפירוקיה מקסימום, ₪1200? זה מחיר של מגנזיום 14" חדש!! :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...