Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיניות הדיגיטליות מהדור החדש והאחרון פשוט מדהימות.

כמעט ולא רואים הבדל בינן לעינייות האופטיות ולמעשה הן נותנות תוצאה טובה יותר מאשר ה DSLR הקלאסיות ברמת הכניסה (שמבוססות על מראות ולא על פריזמה)

לגבי ציוד צילום יד שניה, אפשר להתחיל עם קנון כמו 450D ועדשת קיט 18-55 דור 2

פורסם

ב1000₪, אם מוצאים את ההזדמנות הנכונה, אפשר לקבל במחיר הזה מצלמות מתקדמות יותר כמו 500D + 18-55IS או ניקון D5000 + 18-55VR.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
עופר, לפחות בשבילי המשקל הוא יתרון כי הוא מאפשר לי להגיע ליציבות גדולה יותר (נכון שיש מינצבים אופטיים טובים אבל גם איתם ככל שאתה יציב יותר תוכל להגיע לתוצאות טובות יותר).

את הדגם שלך לא יצא לי לנסות אבל מכל האחרות שניסיתי עדיין מעדיף משמעותית את האופטית.

יתרון הגודל של חסרות המראה הוא באמת יתרון גדול וחשוב אבל לפחות בשבילי זה עדיין לא זה.

אני חוזר על עניין הייצוב, ב-OMD מערכת הייצוב בחיישן כל כך טוב, שאתה יכול לצלם עם המצלמה ביד אחת. זה פשוט הפך את כל עניין היציבות מהאחיזה לחסר משמעות.

להגיד "מעדיף אופטית" זו אמירה בעלמא.

יש לעינית האלקטרונית יתרונות מוצקים. למשל, אתה יכול לראות כבר בעינית אילו איזורים בתמונה "שרופים" ואילו כהים לגמרי. זו אינדיקציית חשיפה עם הבנה מיידית של הטווח הדינמי, לפני שאתה מצלם. משחרר כמעט לחלוטין את הצורך למדוד אור מהמקום הנכון. מודד נכון בערך, רואה תוצאה בעינית, ומפצה חשיפה בהתאם. זה מקטין מאוד את השימוש גם במדידת ספוט (בחלק מהמקרים) ובעיקר בבראקטינג.

אתה לא צריך ללכת לבדוק את התמונה אחרי הצילום, אתה יודע שחשפת נכון.

החיסרון הבולט של העינית האלקטרונית הוא העדר מסויים של הצללה, מה שהופך את התמונה לשטוחה משהו, אבל בתור צלם שלא "חי בתוך העינית" (נהפוך הוא) זה לא נורא מפריע לי "לראות את התמונה".

אני עברתי על המצלמות ביד 2 וראיתי מבחר. אני אשמח להמלצה על דגם או דגמים ספציפיים.

מצטער, אני לא לגמרי לא שולט בהיצע הקיים בקנון וניקון.

לשימושים וההעדפות שלי, אני תמיד קבלתי תמורה עדיפה אצל המתחרות

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עכשיו אני מבין מה אתה אעהב באלקטרונית.

אני מדור הפילם כך שפיצויי החשיפה ואיפה לנעול את מידת האור זה דבר שבא לי אינטואיטיבית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...