Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק הצבק 98 מתחמם

nir1492
שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי. קניתי הונדה סיוויק הצבק 98. עברה 230 ק"מ. יש לי בעיה שהמד חום שלה מראה שהמנוע מתחמם (בנסיעה רגועה), אך לפעמים המאורר מתחיל לעבור אחרי כמה דקות שהמד גבוה ואז הוא יורד בהדרגה למטה.. ואז הוא שוב עולה לאחר כמה דק.. ושוב יורד שהמאורר עובד.. ושוב ושוב (הכל בהדרגה כמובן..). מדוע זה קורה? מה זה יכול להיות? בדקתי מים, ורדיאטור חדש.

הנה תמונה: זה הכי גבוה שהוא עולה אחרי נסיעה באיילון 80-90, ו50-60 בעיר. נסיעה של 20 דק בערך סה"כ. (בשילוב נהיגה באיילון ביחד עם הנסיעה בעיר)

1536714_10200402431063094_2119012665_n.jpg?oh=e7aa6fd1647d83025ec9a09c8975ef7a&oe=52CD30D3&__gda__=1389245409_f00810b73ca496d94d00768e19954e76

חשוב לציין - היום בערב נסעתי מדרום ת"א לצפון ת"א דרך אבן גבירול והמד נשאר יציב ובאמצע! לא עלה ולא ירד. כל הנסיעה. כלומר, זה קורה רק מידי פעם.

Honda Civic Hatchback 1998

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ להתחיל בבדיקה של הטרמוסטט לראות שלא תפוס ומאפשר מעבר מלא של מיים אל הרדיאטור.

חשבתי אולי על זה.. כמה עולה טרמוסטט חדש? בעיה להחליף?

אני מדגיש שוב - האוטו מתחמם -> אחרי 10 דק' בערך מאורר עובד (שומעים) -> האוטו מתקרר וחוזר לאמצע -> לאחר כמה דק' שוב מתחמם -> שוב מאורר עובד לאחר כמה דק' -> תוך 5-8 דק' בערך יורד הטמפרטורה לחצי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בעייה להחליף כל דבר אם אתה יודע מה אתה עושה וחשוב לעשות זאת נכון. ייתכן גם שהמאוורר לא עובד במלוא עוצמתו ואם אלה 2 מאווררים צריך לראות ששניהם עובדים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בעייה להחליף כל דבר אם אתה יודע מה אתה עושה וחשוב לעשות זאת נכון.

שאלתי מוסכניק שהוא חבר של אבא שלי אמר שהוא יודע לחליף כמובן אבל שזה קצת מסובך בהונדה סיוויק ושזה יכול להגמר לא רק בדבר כזה ולדעתו כדאי לא לגעת בזה כדי למנוע הוצאה כספית גבוה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלתי מוסכניק שהוא חבר של אבא שלי אמר שהוא יודע לחליף כמובן אבל שזה קצת מסובך בהונדה סיוויק ושזה יכול להגמר לא רק בדבר כזה ולדעתו כדאי לא לגעת בזה כדי למנוע הוצאה כספית גבוה

סלח לי אבל המסקנות ודרך הפעולה שלו הם לא לעניין בכלל. אם הוא חושב שלעשות ראש מנוע יותר קל שהרכב ייתחמם וייגרום לכך מאשר להחליף טרמוסטט אז הוא טועה בגדול. וגם אז ההוצאה הכספית תהיה לא גדולה אלא ענקית!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סלח לי אבל המסקנות ודרך הפעולה שלו הם לא לעניין בכלל. אם הוא חושב שלעשות ראש מנוע יותר קל שהרכב ייתחמם וייגרום לכך מאשר להחליף טרמוסטט אז הוא טועה בגדול. וגם אז ההוצאה הכספית תהיה לא גדולה אלא ענקית!

אוקיי אבדוק מחר לגבי טרמוסטט תפוס. תודה לבנתיים אחזור עם תשובות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

יתכן ויש בעיה ביוניט או בתקע שלה ולכן המאוורר מתחיל לפעול מאוחר, היוניט יושבת על בית הטרמוסטט.

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יתכן ויש בעיה ביוניט או בתקע שלה ולכן המאוורר מתחיל לפעול מאוחר, היוניט יושבת על בית הטרמוסטט.

אורן

איך אדע אם זה באמת היוניט? רק להחליף?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...