Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, קניתי לפני כמה שבועות נקסוס 5 בגרסת ה32 ג׳יגה.

כל המטענים, כולל המטען המקורי שלו (שנאבד:-( ) מטעינים אותו לאט, מלבד מטענים של גלקסי 3 ו-4.

בנוסף, המכשיר נפרק מהר משציפיתי.

יש למישהו רעיון למה זה קורה? מאיפה אני יכול לקנות מטען מקורי של גלקסי 3 או 4 במחיר סביר?

האם יש אפשרות לעשות שינוי מסויים בהגדרות ככה שזה ישפר את הבעיות האלה?

תודה רבה!

קקטוסולר ידנית

פורסם

שני דברים:

תשתדל להשיג מטען עם אמפראז' גבוה ככל שניתן (כתוב על המטען). זה יקצר את זמן הטעינה. נסה ב-EBAY אולי משם תבוא הישועה.

בנוסף - המכשירים האילו, רובם ככולם זוללי סוללות. רצוי לסגור (או לפחות לנטר) את כל האפליקציות הפתוחות.

alfa 156 2.5.

פורסם

מוזר מאוד, גם אני קניתי את הנקסוס (16GB) ואני מופתע מהסוללה כל יום מחדש. אני משתמש בו דיי הרבה כטלפון (2-3 שעות ביום) וקצת פחות עם מסך דולק (שעה - שעה וחצי). ועדיין לא קרה לי שסיימתי יום והוא זעק לטעינה. לרוב אני אפילו מטעין אותו פעם ביומיים שלושה. משהו שלא היה ולא נברא עם הגלאקסי נקסוס ועם HTC דיזייר לפניו.

לגבי הטעינה - תבדוק כמה אמפר מוציא המטען שיש לך, שמתי לב שגם אצלי הוא נטען מאוד לאט משק USB במחשב הישן (0.5A) אבל במטען באוטו הוא נטען הרבה יותר מהר (0.75A). אני מאמין שאם תמצא מטען של 1A הוא ייטען בקצב מספק.

בכל אופן, תבדוק איזה אפליקציות עובדות אצלך ברקע, אולי יש שם איזה זוללת סוללה שמנה ורעבה. לפי המקום שבו אתה משתמש לרוב בטלפון (משרד/בחוץ/בבית), תבדוק אם בהירות המסך מתאימה לזה, אצלי למשל היא על אוטומט וב- 90% מהזמן המסך יחסית חשוך כי אני במקום סגור כל הזמן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

^

כנ"ל. יש לי את המכשיר כבר יותר מחודש ואני עדיין מופתע מהסוללה שפשוט לא נגמרת. אומנם הסוללה היא בעלת קיבולת נמוכה אבל הכניסו שיפורים למערכת ההפעלה שגורמים לה לא לזלול משאבים.

תבדוק מה רץ לך ברקע, תוריד בהירות מסך ותוריד סינכרונים שאין לך צורך בהם.

פורסם

תבדוק גם Power Saving Mode אם הוא כבוי אז תדליק אותו.

ב-Settings אתה יכול גם להדליק חלקים מסוימים ב-Power Saving Mode

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני לא יודע איך זה בגרסא החדשה של אנדויד, אבל אצלי ב 4.1.2 אתה יכול לראות היסטוריית פריקה ויזואלית של הסוללה ולראות כמה מתוך הזמן המסך עבד וכמה זמן המכשיר היה awake, שים לב, יש אפליקציות שגורמות למכשיר לעבוד פול גז גם כשהמסך מכובה!

פורסם

טעינה איטית ופריקה מהירה זה סיפור חיי. אחלה של כותרת :)

יש למכשיר מצב חסכון לא? נסה לחפש בהגדרות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

המטען המקורי מספק זרם של 1.2 כוח אמפראז', אז מומלץ בחום ללכת על מטען שמספק את הזרם הזה ומעלה. כמו כן, רצוי להקפיד על איכות המטען ואם אפשר שיגיע ממותג מוכר, היות ומטען לא תקין ישגע לך את הדיגיטייזר בזמן שהוא מחובר כך שמסך המגע לא יתפקד כשורה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...