Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בחיישן דוושת הגז, קרייזלר 300C 2008

alonshalev
שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

הרכב: קרייזלר 300C שנת 2008

קניתי לא מזמן רכב ויש לו בעיה, דולקת נורה בצבע אדום עם סימן של ברק.

המוסך המורשה שבו טופל הרכב אמר שאחרי שחיברו אותו למחשב יש בעיה ב pedal accelerator sensor

אני אישית מרגיש את הבעיה לפעמים, אפרט: כשאני מניע את הרכב לאחר הרבה שעות בלי שימוש הנורה נדלקת וכאשר אני לוחץ על דוושת הגז הטורים לא עולים כפי שצריכים לעלות והאוטו לא מאיץ. לאחר כמה מאות מטרים אם אני מכבה וממניע מחדש את הרכב הנורה נעלמת והכל כמו שצריך.

אני לא מבין גדול בזה אז יש לי מספר שאלות:

1. בבקשה תסבירו לי על מה מדובר?

2. מה חומרת הבעיה?

3. עד כמה דחוף לתקן אותה?

4. כמה זה אמור לעלות (חלק + עבודה)?

5. האם אני יכול להזמין את החלק באיביי ולהביא למוסך שיחליפו לי?

תודה מראש!

Chrysler 300C 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישנם מתקינים של איתורן שמתחברים לדוושת הגז בכדאי לקבל חיווי על נסיעה מה שיכול לשבש .תנסה לחפש חיווט לא מקורי בצמה שמתחברת לדוושה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישנם מתקינים של איתורן שמתחברים לדוושת הגז בכדאי לקבל חיווי על נסיעה מה שיכול לשבש .תנסה לחפש חיווט לא מקורי בצמה שמתחברת לדוושה

באוטו יש באמת איתורן אבל כרגע אני לא משתמש בשירות.

אם ואני מוצא באמת חיבורים לא מקוריים פשוט לנתק או מה לעשות עם זה?

היום כבר חשוך אז מחר על הבוקר אני אנסה למצוא ובמקרה הצורך אצלם ויעלה.

Chrysler 300C 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסתכלתי היום ובאמת יש חיווט לא מקורי בדוושה.

התקשרתי לאיתורן והם מתנערים מאחריות ושלחו אותי למוסך אבל אני אצטרך לשלם על הבדיקה והתיקון של הבעיה.

****נמחק כאן משפט לא ראוי ומיותר לחלוטין****

Chrysler 300C 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...