Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוויטרים

orku
שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ראשית בוקר טוב לכולם.

ברשותי סיאט איביזה FR 2007 לאחרונה התקנתי סט של מוראל מדגם ורטוס אבל זה לא זה לצערי, עם המידים אין לי כלל בעיה אבל הטוויטרים שלהם אנמים מדיי לדעתי אישית מאוד התחברתי לסאונד שהטוויטרים של הרץ מוציאים אבל הבנתי שהם יחסית חלשים ואני שומע כמו חוראני ואין לי רצון לקנות מחסן טוויטרים ולהחליף כל יום, לכן אני מחפש משהו שקודם כל ישתלב טוב עם המידים של הורטוס ולא ישמע ליצני מדיי, שיעמוד בעומסים שיתאימו לסאונד שמחפש, לגבי התקציב-אני לא כ"כ סגור על זה אני אשמח להצעות ומשם אוכל להתאים את התקציב פשוט ככה אני לא אוכל להשאר עוד. שאר המערכת: סאב כפול של קיקר, מגברים של לייטינג אודיו אחד 4 ערוצים שמגביר את הקומפ' הקדמי+זוג 6X9 אחוריים (שלדעתי ינותקו בהקדם) השני מונו לסאב ודאבל דין של פיונר AVH4450 תודה מראש לעוזרים ושיהיה בוקר טוב לכולם!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני חושב שיש לך בעיקר בעיית כיוונים.

בכל אופן, שמעתי פעם סט של טוויטרים הרץ עם מידים מורל.

באופן כללי, השילוב מקובל לטעמי מאוד, שכן לא מדובר בקצוות סאונד מנוגדות מבחינת האופי.

לדעתי - נתק את ה6*9 לגמרי ותחבר את הקומפוננט הקדמי אם אפשר בBI-WIRE למגבר, או אם אי אפשר אולי אפילו בגישור.

תקבל את העוצמה ה"חוראנית" שאתה מעוניין בה מבלי לעוות את הסאונד יותר מדי.

איזה מגבר מדובר של לייטנינג? באיזו זווית כיוונת את הטוויטרים בניגוד לנהג?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית תודה למי שטרח לענות לי, מעריך!.

למכור את כל הסט ולהביא חדש לא בא בחשבון, הסט מותקן על האוטו 3 שבועות ואף אחד לא ישלם לי את המחיר ששילמתי ולכן זה הפסד נטו שלי. כמו שרובכם אמרתם זה כנראה כיוונים, אני אתן קפיצה למתקין שלי (שאמר לי בעצמו שצריך לכוון את זה כמו שצריך כי לא הגענו לתוצאה הרצויה), מבחינת מיקומים זה המיקום המקורי של הרכב איפה שהמראות הצדדיות, המגבר המדובר הוא Lightning Audio S4.600.4s ואנסה לבדוק גם את האופציה של ניטרול הרמקולים האחוריים והגברת הטוויטרים דרך המגבר עצמו, זה בעצם יצור לי סוג של עבודה אקטיבית, לא? אני חושש להגיע לתוצאה הסופית כמו שאלפיין אמר ולגלות שאין דרך אחרת מלבד ההחלפה של הטוויטרים אבל נתתם לי כמה נקודות למחשבה בואו ניתן בכל זאת צ'אנס לכיוונים נוספים ונראה איך מתקדמים, אעדכן בהמשך כשיהיו עידכונים, תודה רבה לכולם!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שבת שלום חברים, כמו שהבטחתי אני חוזר לעדכן.

ביום חמישי הייתי אצל המתקין שלי וכמו שחשבתי-אחד הטוויטרים של הוירטוס נשרף קליל והחלטתי להחליף סופית את הטוויטרים, חשבנו על כיוונים אחרים ולבסוף הוחלט על הטוויטרים המפלצתיים של אינפיניטי קאפה שעושים עבודה יפה מאוד, למידים של מורל השארנו את הקרוס המקורי של הוירטוס ובנוסף חיברנו לטוויטרים החדשים את הקרוסים המקוריים שלהם (שני קרוסאוברים בכל דלת) אני חייב לציין שהטוויטרים עובדים הרבה יותר חזק מהמורל ולא מורגשת התאמצות, נשמעים הרבה יותר מדוייק, לא חסר לי אף צליל וכמובן שעשינו כיוונים כמו שצריך ואני הכי מרוצה בעולם!! בגדר האחריות של מורל-תמורת 50 שקל אוכל לקבל טוויטר חדש, חשבתי להרכיב את שני הטוויטרים של מורל מאחורה כדי להוסיף מעט סאונד לרמקולים 6X9 של פיונר שיושבים שם, יכול להיות שזה יהיה מיותר אבל זה עוד לא הוחלט אני מחכה לקבל את הטוויטרים ממורל אשמח לדעת מה דעתכם על הרעיון? זה יפגע יותר מאשר יוסיף?. תודה לכולם על העזרה ובעיקר על ההתייחסות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי זה רק יפגע, ריבוי טוויטרים ברכב לרוב נשמע זוועה, מה גם שעל רוב ה 6/9 יש גם סוג של טוויטר, ככה שזה נשמע לי מיותר.

שמח שאתה מבסוט.

תתחדש!

SCANSPEAK

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית תודה על התגובה בנגי, אתה צודק יש על האחוריים טוויטרים מובנים הבעיה שהם לא עובדים ולכן הסאונד שם טיפה אטום ועם סאב כפול של קיקר-אני לא בטוח עד כמה שומעים משהו חוץ מהסאב לכן רציתי לעדן את זה טיפה ולחבר את הטוויטרים בלי להגביר יותר מדיי רק שמאחורה ישמעו מעט מוזיקה ולא רק את הפיצוצים של הסאב, עכשיו נשמע את דעתך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון בשביל לחבר אותם אתה צריך קרוס, אבל בוא נניח שזו לא בעיה.

דבר שני טוויטרים לא יעדנו שום דבר מאחורה, במקרה הטוב הם ייבלעו בגלל הסאבים ככה שמה שתשמע מהם מקדימה יהיה רק רעש, למי שיושב מאחורה זה יהיה סתם כאב ראש.

ודבר שלישי, אתה יוצר פה שעטנז עם טוויטרים מחברות שונות בעל גוון דיי שונה- ברוב המקרים זה לא הולך.

במפגש האחרון היה רכב עם שני סטים מלאים, כשחסמנו לבחור את הטוויטרים האחוריים, המצב השתפר פלאים.

SCANSPEAK

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור אחד שהתקין לפני חודש וקצת את הוירטוס, חייב לשאול איך קרה שנשרף לך חלוטין הטוויטר?

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון. משהו נשמע מאוד לא סביר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...