Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירות 2013

vday
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא קשור לקוטביות מעמדית.

עדיין, המכונית הנמכרת ביותר בארץ היא הקורולה, ושנה לפניה היתה הפוקוס.

הפיקנטו זכתה להצלחה גדולה בעיקר בשל העובדה שהגירסה האוטומטית המפוארת, ה EX, יכולה להחליף סופר מיני שעולה 20K יותר.

עובדה המכונית הנמכרת ב 2013 הייתה הפיקנטו ורק אחריו הקורולה.

לגבי מעמדות כמובן שיש בזה משהו אבל יש בזה הרבה יותר.

מכונית כמו פיקנטו יכולה לשמש רווק/ רווקה, זוג , וגם זוג + 1 ללא בעיות.

כמוכן כמו במקרה שלי נפלא כמכונית שניה במשפחה מרובת נהגים ואף נוסעים איתו מחוץ לאזור ירושלים לעתים.

הציבור בארץ הפנים שלא צריך רק משפחתית 1.6 אוטומטית וזה ממש חיובי.

המיסוי הירוק תרם בזה רבות - הרכב שלי עלה בדיוק חצי ממשפחתית נפוצה.

אישית אני גם חושב שחמש דלתות מאוד פרקטית.

פורסם

מה בדיוק מוכרת פיאט שהם עלו ב-22%? או שגם שנה שעברה הם לא מכרו הרבה והשנה עלו בגלל ה-500.

פורסם
מה בדיוק מוכרת פיאט שהם עלו ב-22%? או שגם שנה שעברה הם לא מכרו הרבה והשנה עלו בגלל ה-500.

תסתכל על הקישור שצירפתי קודם. מכירות ה-500 בישראל גדלו פי 2.5 (שנת 2013 לעומת 2011). זה עושה הבדל...

כדי לגבות את הטענה הזו אתה צריך להראות שמכירות הסופר-מיני האוטומטיות נפגעו. ניתן בכלל לחלץ את הנתונים האלו? צריך את הבחור ההוא שהיה עורך טבלה לפי נתוני משרד התחבורה ומפרסם אחת לכמה חודשים כאן בפורום..

אני לא הבחור ההוא שאתה מדבר עליו אבל סיקרנת אותי אז ניגשתי לבדוק.

יש כמה נתונים שלא נראים הגיונים ואני מקווה לקבל הבהרות מהיבואנים ביום ראשון. ניסאן מיקרה ידנית לא מופיעה בכלל בדו"ח, כנראה שזאת טעות והנתונים מעורבבים עם הדגם האוטומטי.

טבלת סופר-מיני

בכל מקרה גם בלי המיקרה הידנית לא נראה שיש ירידה משמעותית בהיקף המכירות בקטגוריה. אם כבר, יש ירידה משמעותית בהיקף הדגמים הידניים שנמכרו בשנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סקודה עשו השנה עבודה טובה מאד המשך של כמה שנים.

כל הכבוד לג'קי המנכ"ל.

נשארה רק פינה אחת לטפל: אוקטביה rs ב 175 א' ₪.:wink:

פורסם

לדעתי ב-2014 טויוטה תוביל את השוק.

הקורולה מחודש אוגוסט מובילה במכירות וצריך לזכור שהיתה הפסקת שיווק כי אזל המלאי של הדור הקודם.

ב-2012 הפוקוס סטיישן הובילה, אבל השנה היונדאי i30cw נגסה לה במכירות ונכנסו לשןק הזה עוד כמה סטיישנים.

להיברידיות יש הטבת מס בליסינג מה שיכול להכניס גם את האוריס סטיישן למשחק.

היאריס נמכרת במספרים גבוהים והראב 4 הוזל (שנה שעברה נמכרו 1000 ראב-4).

ה-i40 נמכרת במספרים נמוכים, לעומתה האוונסיס, הורסו והפריוס נמכרים במספרים גבוהים יותר.

המכירות של הפיקנטו לדעתי יירדו השנה אם יונדאי יתמחרו נכון את ה-i10.

נחכה לסוף שנה לראות אם צדקתי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...