Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך לדעת לפרגן...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול פרסמתי למכירה את המכונית שלי (סיאט איביזה 2003 זצ"ל) בפורום.

אחרי כמה שעות התקשר חבר פורום נחמד, קבענו להבוקר.

בדק, ראה, בחן, נעזר ברון הנחמד ממוסך רון בת"א (שמגיעה תודה על שנתיים של טיפולים מקצועיים!) והמכונית נמכרה בתוך פחות מ-24 שעות לשביעות רצונם של שני הצדדים.

כל הכבוד לפורום ולאנשים האיכותיים שבו :)

(ומתנצל אם ההודעה לא מתאימה לפורום הספציפי...)

*פעולה זו תחוייב בעמלה ע"ס 1.21 ש"ח.

פורסם

כל הכבוד על הפרגון , שיתחדש מי שקנה את הרכב , ושיהיה בהצלחה בקניה שלך , דרך אגב מה ברצונך לקנות במקום .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

שיתחדש הקונה, בהצלחה בהמשך דרכך.

סתם הערת אגב, זצ"ל או ז"ל אולי כדאי לשמור לאנשים שעברו מן העולם ולמכוניות שכבר לא יחזרו לכביש.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין ספק שהפורום הוא פלטפורמה מצויינת שבה יש אנשים איכותיים שמעריכים מכוניות ולכן מעדיפים לרכוש מכוניות מחבר פורום.

הרכב הקודם שלי נמכר לפני כמה חודשים בתיווכו של חבר פורום לאחר שפורסם בפורום המכירה ואין ספק שכאשר ארצה לשדרג את הרכב שלי אעדיף לרכוש אותו מחבר פורום במידה והדבר יתאפשר.

• תוכן חדש...