Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב להורים מבוגרים הנוסעים הרבה (נכדים בכל הארץ ואוהבים לטייל). דגש על נוחות וביצועים. כל מיני שכלולים לא מעניינים אותם. יש להם היום לאנטיס 2003 2.0 ליטר, והגיע הזמן להתקדם.

אשמח לשמוע בעד/נגד הדגמים הנ"ל, וכן מחירים ריאלים אחרי מיקוח אם מישהו יכול לדווח.

תודה.

פורסם

האוקטביה תהיה נוחה יותר לכניסה ויציאה מהמאזדה הדי נמוכה.

מניסיוני האיש נראה שביצועיה של האוקטביה 1.4 יספיקו בהחלט. אמא שלי (בת 75) נהגת ותיקה וטובה נוהגת באוקטביה 1.8TSI ולטענתה 1.4 היה מספיק בהחלט כי היא טוענת שהאוטו "בורח" לה.

יש לציין שביצועיה גירסת ה-1.4 טובים מאוד כשלעצמם.

הייתי ממליץ להם לבדוק גם את הייטי 1.4 שהוא גבוה יותר ויותר נוח לכניסה ויציאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם נוסעים הרבה ממליץ להביט על רכבי סולר.

מה התקציב ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם נוחות וביצועים הם הפרמטרים העיקריים, אז האוקטוביה היא הבחירה המובהקת.

דרך אגב, נראה לי שה1.8 תהיה אובר-קיל, אל תשכח שמדובר במנוע מוגדש. ה1.4 בהחלט תהיה מספקת.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אם נוסעים הרבה שווה להכניס למשוואה את המגאן 1.5dCi - מכונית נוחה ומאד חסכונית.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

השוואה מאוד מעניינת ואני באופן אישי כבר מחכה למבחן המשווה בין שני הרכבים...

מציע לערוך נסיעת מבחן על כל אחד מהדגמים ולקבל החלטה. רכב לא מתחיל ונגמר בהשוואה על הנייר.

פורסם

דווקא להורים מבוגרים הייתי שוקל את הייטי החדשה (גם 1.8 ) . גם מגיעה עם גיר טוב ומוכח לאקלים הישראלי (DSG6) וגם יותר נח לצאת ולהכנס לרכב (הרכב גבוה).

עד כמה שהפיתוי גדול , לא הייתי מתעסק עם האוקטביה, עד שיבשילו מחלות החום של הגיר שלה (DSG7( ותתרגל לאקלים בארץ (ולא מעניין כמה שנות אחריות ישימו עליה. לא אוהב להיות שפן ניסיונות.)

פורסם
דווקא להורים מבוגרים הייתי שוקל את הייטי החדשה (גם 1.8 ) . גם מגיעה עם גיר טוב ומוכח לאקלים הישראלי (DSG6) וגם יותר נח לצאת ולהכנס לרכב (הרכב גבוה).

עד כמה שהפיתוי גדול , לא הייתי מתעסק עם האוקטביה, עד שיבשילו מחלות החום של הגיר שלה ותתרגל לאקלים בארץ.

אוקטביה 1.4 מאובזרת - 145,500

אוקטביה 1.8 מאובזרת - 154,990

יטי 1.8 לא מאובזרת - 169,990

ומאובזרת ? אתה מוכן לזה? - 178,990 וזה עוד לא כולל תוספות נוספות שאפשר להוסיף בנפרד.

לפני שאתה ממליץ על רכב, תבדוק מה המחירון שלה, לקפוץ מאוקטביה 1.4 ליטי לא מאובזרת זה 25 אלף שקל.

חוץ מיזה הDSG7 שיושב באוקטביה כבר עבר אופטימיזציות מכאן ועד הודעה חדשה בשביל האקלים כאן.. ויש אחריות ל-5 שנים.

פורסם
אוקטביה 1.4 מאובזרת - 145,500

אוקטביה 1.8 מאובזרת - 154,990

יטי 1.8 לא מאובזרת - 169,990

ומאובזרת ? אתה מוכן לזה? - 178,990 וזה עוד לא כולל תוספות נוספות שאפשר להוסיף בנפרד.

לפני שאתה ממליץ על רכב, תבדוק מה המחירון שלה, לקפוץ מאוקטביה 1.4 ליטי לא מאובזרת זה 25 אלף שקל.

חוץ מיזה הDSG7 שיושב באוקטביה כבר עבר אופטימיזציות מכאן ועד הודעה חדשה בשביל האקלים כאן.. ויש אחריות ל-5 שנים.

נכון. אבל על אמינות משלמים יותר. ובכלל מי שקונה VW או VAG מראש משלם יותר מרכב מקביל מלוכסן עיניים.

למעשה זה חצי הונאה: למעט אולי דגמים מסויימים של גולף, VAG אינה מצטיינת במבחן האמינות לפי המגזין TUV (מגזיו רכב גרמני) ועדיין עולות יותר. רפרנס http://www.anusedcar.com/index.php/tuv-report-year-age/2013-2-3/309

תסתכל בעשרת הראשונים: למעט הגולף פלוס והפולו (שקטנה מדי לדעתי) כל היתר אלה יפניות.

ולכן אם ממש נעולים על VAG יש לי עוד הצעה: עם יש עד 4 נוסעים אז גולף פלוס (גם היא קצת יותר גבוהה מהגולף ולכן תתאים למבוגרים)

פורסם
נכון. אבל על אמינות משלמים יותר. ובכלל מי שקונה VW או VAG מראש משלם יותר מרכב מקביל יפני/קוראני.

למעשה זה חצי הונאה: למעט אולי דגמים מסויימים של גולף, VAG אינה מצטיינת במבחן האמינות לפי המגזין TUG (מגזיו רכב גרמני).

ולכן אם ממש נעולים על VAG יש לי עוד הצעה: עם יש עד 4 נוסעים אז גולף פלוס (גם היא קצת יותר גבוהה מהגולף ולכן תתאים למבוגרים)

שוב, תציץ במחירונים..

http://www.vw.co.il/prices/%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3%20%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%A1.aspx

1.2 תיהיה עגלה אז היא לא אופציה בשביל פותח השרשור.

פורסם

אילו ביצועים? ההורים שלך מתגרזנים בעיקולים? או שמא מדובר בהאצה? אם האצה ונוחות האוקטביה מנצחת. חד משמעית.

אם בהנאה מנהיגה, אז המאזדה, חד משמעית.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למעשה בחירת מזדה 3 להורים אינה בחירה גרועה.

אם נסתכל שוב ב http://www.anusedcar.com/index.php/t...e/2013-2-3/309

אז האוקטביה במקום 63 מבחינת אמינות ומזדה מקום 3 ומכובד.

להזכירכם המגאזין הנ"ל בודק מכל דגם לפחות 500 יחידות. צריך להדגיש רק שהמזדה החדשה עוד לא בסטטיסטיקה (לא שאני מודאג ממנה).

וביננו באמת ההורים לא צריכים מנוע עצבני ועוצמתי. המנוע הפושר של מזדה עושה את העבודה יפה. ההורים צריכים שקט נפשי.

פורסם
אילו ביצועים? ההורים שלך מתגרזנים בעיקולים? או שמא מדובר בהאצה? אם האצה ונוחות האוקטביה מנצחת. חד משמעית.

אם בהנאה מנהיגה, אז המאזדה, חד משמעית.

בהצלחה.

איזה הנאה מנהיגה אפשר כבר לקבל ממשפחתית? ומי קונה בכלל משפחתית ע"פ שיקולי הנאה מנהיגה?

ואיפה כבר יש מבחן התנהגות של אוקטביה החדשה נגד מזדה 3 החדשה בתנהגות כביש?

• תוכן חדש...