Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

הצמיגים האלה מולבשים על רכב שאולי אקנה, הם חדשים בחתך 205/55/R16

אשמח לחוות דעת על הדגם. צמיגי ספורט? לא ספורט? אוחזים טוב? דופן קשיחה? רכה? וכו..

תודה

פורסם

הם לא צמיגים דביקים או חמים, אבל כן אוחזים טוב ביבש (ומצויין ברטוב). יחסית שקטים. דופן יחסית נוקשה. יושבים על הפוקוס שלי (215/55) - בהחלט מרוצה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לפני כמה שנים הם זכו במקום הראשון במבחן הצמיגים הגדול של auto motor und sport. בהחלט בליגה העליונה של הצמיגים לשימוש יומיומי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לא רק במבחן אחד, אלא בכמה - ולא רק ב"אוטומוטור אונד שפורט", גם באחרים (ADAC אם איני טועה).

צמיג מעולה - ללא צל של ספק. אוחז טוב ביבש (וכפי שציינתי - נהדר ברטוב), רק יש לקחת בחשבון שהוא לא ספורטיבי או דביק במיוחד, אז לא לצפות ממנו ליכולות מופלאות או קסמים. הוא גם לא צמיג זול במיוחד (ולא שקט להפליא - לפחות לא במידה של הפוקוס).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הנה קישור ממצה:

tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridgestone/Turanza-ER300.htm

לי, יש אותם במידה R17/215/50 על פוקוס, הם לא משהוא במראה שלהם אבל עושים את העבודה.

הייתי רוצה צמיגים דומים (דווקא לא מאד דביקים ) אבל עם יותר משוב בידיים.

GP

פורסם

יש לי צמיגים כאלו בגודל 215/45/16 ואני מאוד מרוצה מהם, מה שכן הם מאוד יקרים ויש אלטרנטיבות עדיפות לדעתי (הסיבה שיש לי אותם זה כי הם הגיעו מקורי עם הרכב)

פורסם

תודה חברים,

כנראה שאחליף אותם לצמיגים ספורטיביים בכל זאת. מישו מכיר מקומות שיזכו לי את הצמיגים הנוכחיים יקחו אותם ממני ויעשו לי הנחה

כשאגיע לקנות סט חדש של צמיגים? הם במצב כמעט חדש..

פורסם

זה תלוי מאד במידת הצמיג שיש ברשותך.

תוכל לבדוק עם "היפר צמיג" בפ"ת. זיכו אותי ב500 שקל על אותו דגם של צמיג. היה מדובר בסט במצב חדש במידה 185/60/15.

ממליץ לבדוק טלפונית עם פנצ'ריות.

בהצלחה.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...