Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי הבוקר לחנית הרכבת בקרית מוצקין והופתעתי לגלות כי אין ולו מקום חניה אחד פנוי.

לאחר סיבוב ברחוב הסמוך שגם בו לא מצאתי חניה, נאלצתי להחנות את הרכב במגרש החניה שלא באחד המפרצים.

מודה, תהיתי לגבי חוקיות הדבר אבל היות ואני חונה שם מדי יום ותמיד יש רכבים שחונים כך, קיוויתי שיהיה בסדר.

אז לא.

250 ש״ח על חניה באופן שיש בו הפרעה לתנועה, עבירה על סעיף 6 (ב1).

(דוח של פקח עירית חיפה.)

בכנות, אני מתקשה להאמין שצורת החניה שלי הפריעה לתנועה בתוך מגרש החניה ואבן השפה הצמודה אפורה, אבל אם הקנס מוצדק אני אשלם.

רק שאני לא בטוח שהוא מוצדק.

דעתכם?

(אגב, זה משנה שכתוב בקנס שחניתי ברחוב בר אילן [מול 15] כשלמעשה לא חניתי בבכלל ברחוב אלא במגרש חניה שמקביל אליו?)

IMG_0574.jpg

IMG_0576.jpg

Screen Shot 2013-12-24 at 9.29.43 PM.png

פורסם

לדעתי יש לך קייס להילחם בדו"ח הזה.

הרכב לדעתי לא מפריע ואין שום סימונים על הכביש שעשויים ללמד על כך שלא רצו שיחנו שם.

אני הייתי מתחיל מכתיבת מכתב רשום לעירייה הרלוונטית בבקשה לביטול.

אבל שים לב מתי המועד האחרון לבקש להישפט ואם אתה מגיע ל3-4 ימים לפניו ואין תגובה אז שלח (כמובן בדואר רשום) בקשה להישפט.

יש סיכוי לא רע שתגיע למשפט ודקה לפני שתיכנס לשופט התובע העירוני יודיע שהוא מושך את האישום כי הוא לא ירצה להתבזות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

+1 לא נראה שיש שם בכלל סימונים רלוונטיים.

הייתי מצלם את המקום גם באור כך שבעת שליחת הבקשה לביטול תהיה לך תמונה מצורפת להראות כי אבני השפה אפורות.

ומצלם גם באיכות גבוהה יותר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אין שום סימונים על הכביש שעשויים ללמד על כך שלא רצו שיחנו שם.

טיעון נגדי: העדר סימונים הוא לעיתים "סימון", כאשר במקום ניתן לראות היכן ישנם סימונים המגדירים את מקומות החניה המותרים, ולכן היכן שאין סימון אסור לחנות.

פורסם

האם מופיעה בתחילת הרחוב/בכניסה למגרש החניה הוראה כלשהי לגבי חוקיות החניה מול מקומות החנייה המסומנים או תמרור של "אין חניה"? אם כן הדו"ח חוקי ומוצדק.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אבל הוא קיבל דו"ח על הפרעה לתנועה. כלומר, הוא חנה בנתיב נסיעה. יש ליד הבית שלי רחוב שעוברות בו שתי מכונית, אחד לכל כיוון נסיעה. מצד אחד של הרחוב יש מפרצי חניה, ומהצד השני מדרכה ששפתה בצבע אפור. הרבה פעמים אנשים פשוט מחנים שם את רכבם, ואז נוצרים פקקים ברחוב. המשטרה לא אוכפת, גם לא העירייה. זה היה נפוץ כשהיה את האיצטדיון הישן, וכל שבת אי אפשר היה לנסוע באזור. לכן, לדעתי במקרה הנ"ל, לא בטוח שהדו"ח לא מוצדק. לי זה נראה כמו נתיב נסיעה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
טיעון נגדי: העדר סימונים הוא לעיתים "סימון", כאשר במקום ניתן לראות היכן ישנם סימונים המגדירים את מקומות החניה המותרים, ולכן היכן שאין סימון אסור לחנות.

ואז אמור להיות דו"ח על חניה שלא בתוך התאים המסומנים לחניה (כן יש סעיף כזה) וזה דו"ח של 100 ש"ח.

אם אחרי בקשה להישפט התובע מציע להחליף לסעיף הזה הייתי שוקל להסכים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתה בשטח האפור (תרתי משמע:lol:).

מה שבטוח זה שלפי התמונה, אתה ממש לא מפריע לתנועה. גם סמי טריילר עובר שם.

לפני שפתחתי את התמונה הייתי בטוח שאראה את רכבך חונה כמו החוצפנים הרגילים שחונים מול תאי החניה, וגורמים לי לתמרן קדימה-אחורה 5 פעמים כדי לצאת מתא החניה החוקי שלי. זה ממש לא המצב פה.

אתה לא חונה באיזור התאים, אתה לא מפריע לנתיב, לא חוסם הולכי רגל. אני באמת לא מבין על מה הפקח מלין.

רק מתוך זה, אני סבור שהשופט יגלגל את התובע העירוני מחוץ לבית המשפט.

שנית, אם משום מה לא רוצים שיחנו שם, שיואילו בעיריית חיפה לסמן זאת בבירור ע"י צביעת המדרכה. כך עושים ברוב החניונים שאני מכיר.

ממש לא מוצדק לטעמי.

אישית, הייתי מערער.

אפילו תוך סיכול לחטוף כפול במשפט.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

האם זה רחוב דו סטרי? האם תנועה אמורה לעבור שם במקביל לשתי הכיוונים?

בלילה הI10 שלך לא מפריעה לאף אחד שם, אך נגיד וברחוב הנ"ל שמוביל/סמוך לתחנת רכבת יש שעות עומס בהן עוברת ברחוב הרבה תנועה לשני הכיוונים, ונגיד שבשעות האלה מישהו חונה עם רכב גדול יותר משלך באותו המקום וחוסם נתיב, הרי שהוא מפריע לתנועה ויכול ליצור שם פקק רציני.

יכול להיות שזו הסיבה שאסור לחנות שם, יכול להיות שזו נחשבת חניה על נתיב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לפי מפות גוגל נראה כימדובר בקטע דו סטרי. במקרה זה אכן החניה לא חוקית, אם כי הסעיף שגוי (אתה חונה נגד כיוון התנועה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפי מפות גוגל נראה כימדובר בקטע דו סטרי. במקרה זה אכן החניה לא חוקית, אם כי הסעיף שגוי (אתה חונה נגד כיוון התנועה).

אני לא חונה ברחוב בכלל, אלא במגרש חניה המקביל אליו.

רחוב בר אילן הוא דו סיטרי ובמקביל אליו נמצאת החניה בה חניתי.

אגב, מצורפת תמונה של אותו המיקום מהבוקר.

IMG_0583.jpg

פורסם
+1 לא נראה שיש שם בכלל סימונים רלוונטיים.

הייתי מצלם את המקום גם באור כך שבעת שליחת הבקשה לביטול תהיה לך תמונה מצורפת להראות כי אבני השפה אפורות.

ומצלם גם באיכות גבוהה יותר

אולי להחנות את הרכב באותו המקום ולצלם שתי מכוניות שעוברות שם ללא הפרעה.

למרות שאני לא הייתי חונה שם.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם
שנית, אם משום מה לא רוצים שיחנו שם, שיואילו בעיריית חיפה לסמן זאת בבירור ע"י צביעת המדרכה. כך עושים ברוב החניונים שאני מכיר.

בדיוק.

וזה מה שאמרתי לאחראי ביטחון במקום שבו אני עובד, כי חניתי בצורה דומה ליד מדרכה אפורה ושמו לי מדבקה על החלון של "חנית שלא כחוק".

ואחרי שיחה של כמה דקות הוא אמר "אתה צודק ב-100% מחר בבוקר יצבעו שם לאדום-לבן", מאז עבר איזה חודש וחצי ומשום מה לא נצבע לאדום-לבן.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני לא חונה ברחוב בכלל, אלא במגרש חניה המקביל אליו.

רחוב בר אילן הוא דו סיטרי ובמקביל אליו נמצאת החניה בה חניתי.

אגב, מצורפת תמונה של אותו המיקום מהבוקר.

עדיין מדובר בדרך. היום צילמת בכיוון שבו אמורה להיות מותרת חניה (אלא אם מדובר בקטע חד סטרי בכיוון ההפוך).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין סיבה לדו"ח, אין כאן סימוני איסור חניה וגם אינך מפריע לתנועת הרכבים.

וגם לפי מה שזכור לי עיריית חיפה אינה קשורה לק.מוצקין, ק.מוצקין בעלת עירייה משלה. קרית חים היא חלק מחיפה אך קרית מוצקין לא.

תגיש ערור.

• תוכן חדש...