Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ארו קינג 01 קצרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חדש כאן אז נעים מאוד קודם כל

קיבלתי המון המלצות על הפורום הזה אז החלטתי לפתוח משתמש כאן ולהתייעץ אתכם וכמובן לתת מה שאני יודע מהידע שלי לאנשים אחרים!

עכשיו לנושא... נדלקתי כבר שנה על הפג'רו הקצרה...

אחרי התייעצויות עם המון אנשים אני חושש לרכוש את הרכב הנ"ל

קיבלתי ביקורות לא טובות, החזקה מאוד יקרה, ביטוח מאוד יקר, לא רכב שטח אולטימטיבי

החזקה יקרה = 5 אלף שקל בחודש בלי ביטוחים, דלק וכו'

ביטוח יקר = חובה + מקיף = 10,11 אלף לנהג צעיר (23)

אשמח לשמוע תגובות לכם בנושא, במיוחד מרכבים שמחזיקים את השנים 01, 02...

נ.ב הרכב ישמש 95% לכביש, טיולי שטח פעם בחודש בערך...

והנסיעות שלי זה 30 קילומטר ביום -+

תודה והמשך ערב טוב

פורסם

אכן האחזקה של הרכב יקרה, החלקים שלו יחסית יקרים, לדעתי אין מספיק אקזמפלרים שלו בשוק על מנת שיהיו חלקים משומשים או חליפיים, ומכאן עלויות האחזקה הגבוהות.

בנוסף, קח בחשבון שמדובר ברכב שכאשר היה חדש נמכר במכירים גבוהים, לכן, גם כאשר אתה קונה אותו במחיר יחסית נוח עקב ירידת הערך, עדיין האחזקה שלו תהיה יקרה.

בנוסף, לדעתי, אין הרבה מוסכים שמתמחים ברכב הזה, בעיקר בשל הנדירות שלו באופן יחסי.

לגבי ביטוח, אינני יודע כמה עולה בדיוק, יתכן גם שאתה נהג צעיר וזה מה שמייקר, בכל מקרה, מומלץ לעשות סקר שוק לפני שנכנסים להרפתקה זו.

האם אתה מעונין לקנות רכב דיזל או רכב עם מנוע בנזין?

לדעתי ישנה עדיפות מסוימת לדגמי הדיזל, גם לצורך ירידה לשטח וגם בנהיגת כביש.

בהצלחה

פורסם

אולי עדיף שתשאל בפורום רכבי שטח? אמנם רק 5 חברי פורום מדפדפים, אבל הם נראים לי בעלי ידע אדיר ונכונות כבירה לייעץ

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...