Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מזמן רכשתי את המחשב הנ"ל, הוא מגיע עם 1TB, אך ללא כוננים מפוצלים (רק כונן D שהוא RECOVERY בעל 24 גיגה).

כיוון שבפעם האחרונה במחשב הנייד הקודם, נמחקו כ 200 גיגה של תוכנות משחקים שירים ומה לא, אני מעוניין ליצור כונן גיבוי פנימי פשוט ולפצל את הכונן הראשי.

השאלות העיקריות:

1. אילו תוכנות יכולות לעשות זאת ללא פרמוט המחשב?

2. כמה עלי להשאיר לכונן C? האם 100GB יספיקו פחות או יותר?

תודה רבה!

Opel Adam S 2017

פורסם

הפיתרון שמצאת לא יעזור לך שכן מדובר בדיסק יחיד, פעולת החלוקה הלוגית לא תשנה את העובדה הזאת.

הפיתרון שלך הוא גיבוי על מדיה נפרדת.

פורסם

על מדיה נפרדת יש לי גיבויים, אני מתכוון לבצע פיצול בכדי שאם אני מבצע פרמוט למחשב אז כונן C יימחק לבד, אבל החלק הנ"ל שחסום בכונן H למשל לא ייפגע, זה מה שקרה לי במחשב הישן לצערי. (נזק מכני זה כבר משהו אחר שידוע לי שלא ניתן לבצע)

Opel Adam S 2017

פורסם

http://windows.microsoft.com/he-il/windows/repartition-hard-disk#1TC=windows-7

עד כמה שאני זוכר, ב-8 התהליך זהה.

100 גיגה זה מספיק.

קח בחשבון שאם אתה עושה "שיחזור להגדרות המפעל" במקום פרמוט והתקנה מחדש, אז יש מצב שכל החומר שרשום על הדיסק (כולל כל המחיצות שלו) ימחק.

פורסם

בוא נגיד שלשחזור אני מקווה לא להגיע :p

אני רק רוצה שלמשל תוכנות כלשהן, כגון Cuebase, משחקים תוכנות ושירים יהיו שמורים על כונן נפרד שלא מתבלגן עם שאר קבצי המערכת בכונן C.

ננסה לעשות כמו מה שנתת לי בלינק, תודה :)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...