Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשבע לכם שאני לא מבין את הפואנטה של השרשור הזה. על מי מתלוננים? על uber? על i4d? על מכונת הכביסה? לא מבין לאן זה הולך.

לכל מותג יש פאקים, אני חוזר על עצמי. קח לתופר או תתפור בעצמך בצורה יפה וזה הכל.

זה לא אומר ש uber מגבת לא איכותית, זה אומר שגם למכונות/בני אדם בייצור סדרתי יוצא מוצר תקול מדי פעם.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה לעשות את זה? אתה רוצה להראות להם וללקוחות שהם מוכרים מוצרים "פגומים"?

נשבע לכם שאני לא מבין את הפואנטה של השרשור הזה. על מי מתלוננים? על uber? על i4d? על מכונת הכביסה? לא מבין לאן זה הולך.

לכל מותג יש פאקים, אני חוזר על עצמי. קח לתופר או תתפור בעצמך בצורה יפה וזה הכל.

זה לא אומר ש uber מגבת לא איכותית, זה אומר שגם למכונות/בני אדם בייצור סדרתי יוצא מוצר תקול מדי פעם.

המטרה היא להציג ל I4D את המוצר שהם מכרו לי, מוצר חדש שלא עלה מעט ולא עבר עליו התעללות סדרתית.

בסך הכל כביסה ב 30 מעלות, במדינת ישראל מכובסות מילוני מגבות יום יום ואני מאמין שכמעט לאף אחת מהן אין פרימה - לפחות לא על הכביסה הראשונה!

קניתי מ I4D, שהם יקחו אחריות על המוצרים שהם משווקים.

פורסם

אני חושב שאתה צריך ליצור איתם קשר ולנסות לדבר עם מישהו מהם דרך מייל עם תמונות והכל.

כדי להיות פייר, הייתי מציע לך להציע להם במייל לשלוח את המגבת חזרה אליהם ולבקש שיפצו אותך במגבת חדשה.

המגבת יקרה יחסית ואני לא יודע מהן עלויות המשלוח, במידה והן נמוכות אז הייתי מציע לקחת את זה על עצמך.

אם עלויות המשלוח גבוהות, תודיע להם שאתה מבקש שהם יזכו אותך בעלויות המשלוח.

אני בכוונה כותב "לבקש" ולא "דורש" , תהיה לקוח חכם ולא תוקפני.

אם הם מסרבים או לא עונים ושילמת בפייפאל... תפתח תלונה נגדם בפייפאל ותבקש החזר כספי מלא, צרף תמונות כדי שיראו.

אם לא שילמת בפייפאל, פה אתה חווה את החסרון של הזמנה מחו'ל מחנות שנמצאת מעבר לים ובמקרה הזה תצטרך להסתמך על טוב ליבם ושירותם של המוכרים.

כל מה שכתבתי לך דורש ממך הבנה בסיסית בפייפאל, איך פותחים תלונה ומהם השלבים בתהליך.

אתה צריך אנגלית סבירה כדי להבין לאן אתה נכנס ואיך ליצור קשר עם המוכר וכמובן לכתוב לו הכל בפירוט באנגלית שלחלקינו זה לא פשוט כלל.

תתחיל משיחה במייל עם האתר ותראה לפי התשובות שלהם (אם יענו בכלל) אם אתם תצליחו לגשר על הפערים או לא ואז צריך לפנות לפייפאל בגלל מוצר לא תקין.

פורסם

כל מה שכתבתי לך דורש ממך הבנה בסיסית בפייפאל, איך פותחים תלונה ומהם השלבים בתהליך.

אתה צריך אנגלית סבירה כדי להבין לאן אתה נכנס ואיך ליצור קשר עם המוכר וכמובן לכתוב לו הכל בפירוט באנגלית שלחלקינו זה לא פשוט כלל.

תתחיל משיחה במייל עם האתר ותראה לפי התשובות שלהם (אם יענו בכלל) אם אתם תצליחו לגשר על הפערים או לא ואז צריך לפנות לפייפאל בגלל מוצר לא תקין.

הם לא עובדים עם פייפל, בגלל זה אני לא אוהב אתרים שלא עובדים עם פייפל כי ברגע שקורה משהו אתה צריך לשבור את הראש אם האתר, ואם אתה צודק והאתר לא מסכים לפצות אותך, אז אין לך אף הגנה משום מקום אחר.

אם הם היו עובדים עם פייפל הוא היה יכול לצלם את המוצר לשלוח לפייפל ולהגיד שקיבל מוצר קרוע, ולדרוש את הכסף חזרה והיו מחזירים לו את הכסף אבל לא, הם לא עובדים עם פייפל.

פורסם

הם לא עובדים עם פייפל, הם לא עונים בדף הפייסבוק וגם לא באימייל, למרות שהם מקיימים פעילות בדף הפייסבוק הם מתעלמים מההודעה שלי.

אחרי בדיקה מעמיקה שמתי לב שכל הרקמה הפנימית של המגבת פשוט פרומה, וכל נגיעה קטנה בה גורמת לפתיחה של עוד חורים.

אשמח אם מישהו יעזור לי בנושא, האנגלית שלי מעולה פשוט אני לא יודע מה עוד לעשות..

פורסם

קודם כל, סבלנות. הבנתי שהם לא נותנים מענה מיידי, אני חושבת שכדאי שתחכה קרוב לשבוע, תן להם את הזמן לענות.

אני לא יודעת על איזו רקמה פנימית אתה מדבר, כי עדיין לא קיבלתי את המגבת שלי. אבל השאלה אם זה לא משהו שניתן לתיקון די בקלות אפילו בבית?

אל תשכח שגם אם אתה קונה משהו בארץ ואחרי מספר שבועות הפריט נפגם, זה לא אומר שיחליפו לך לאחד חדש באופן מיידי, אלא רוב הסיכויים שקודם כל ישלחו לתיקון. במקרה שהפריט הוזמן מחו"ל בדר"כ לא משתלם להתעסק עם זה כי המשלוח עולה יותר.

כמה שזה מצער, אבל זה אחד הסיכונים שאנחנו לוקחים בהזמנה מחו"ל, אם משהו קורה קשה לקבל את הטיפול. לעומת זאת, אני נגד ההתנהלות שהציע ohad69 "להגיד לפייפל שקיבלת את זה קרוע" כנראה שיש פגם כלשהו בייצור אם המגבת נפגעה מכביסה אחת במכונה, אבל לא קיבלת אותה קרועה. אחרי זה אנחנו מתפלאים למה עוד ועוד מוכרים מפסיקים לשלוח לישראל. :|

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

המגבת שלי הגיע מראש עם חור (פרסמתי גם שרשור)

I4D אמרו לי זה מה יש, תתפור ובהצלחה. זה מה שעשיתי ולא רואה שום בעיה עם המגבת.

כמו שכתבו פה- כולא ג'ילדה מתקדמת. לא חליפת חתונה.

והיא נפרמת כי זה תפירה עדינה. וזה כל הרעיון שהתפירה עדינה כי ככה אין מה שישרוט את הרכב. אל תנסה לפרום אותה עוד, תסגור את החור ובהצלחה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

זה הפאק בלהזמין מאתרים שלא עובדים עם פייפל, אני גם נגרר ובכל זאת מזמין מאתרים שלא עובדים עם פייפל אבל הינה זאת התוצאה, מקווה שיענו לך בסוף ותסתדרו.

עכשיו אני מבין את אחי, שלא רצה להזמין לי מהאתר הזה את המקציף לפולישר, הוא אמר לי בפרוש ''אני לא מזמין מאתרים שלא עובדים עם פייפל''

בסוף עשיתי ויזה נטען והזמנתי את המקציף שאומנם הגיע תקין, אבל אין לדעת כמו במקרה שלך, שיש בעיה צריך לשבור את הראש מולם, ואין מי שיבתח אותך.

פורסם

עד לפני הוידאו, חשבתי שמדובר בפתח אחד שאולי נפרם ואין בעיה מלתפור אותו שוב, אבל לפי הקליפ נראה שממש כל המסגרת הפנימית של המגבת תפורה באופן מאוד רעוע שעושה רושם בהפעלת הלחץ הראשונה היא תיקרע לחלוטין.

אם האתר לא יענה, ואתה ממש רוצה להלחם באתר הזה, אתה יכול להפיץ את הקליפ הזה בתוספת הסבר קצר בפייסבוק שלהם כל יום מחדש ולשלוח להם מייל בכל יום מחדש ולהעלות את הקטע שלהם ליו טיוב בתוספת הכתיבה שהם לא עונים לך ואתה לא מצליח לדבר איתם.

זה דורש ממך מאמץ אבל תפרסם שוב שוב שוב עד שאני מאמין בסוף לא יוכלו להתעלם ממך.

ולהבא, אני בכוונה מזמין רק מאתרים שעובדים עם פייפאל, האתר צריך לקחת בחשבון שאם הוא לא מספק שירות לקוחות כמו שצריך, אני אפנה לפייפאל ואני אקבל את כספי חזרה.

פורסם

כנראה שיש התקדמות בנושא..

היום קיבלתי מהם מייל, הם מבקשים לראות תמונות והוכחה מוצקת לפגם או שישירות אני אשלח את המגבת הפגומה אליהם.

בתור התחלה שלחתי להם תמונה ואת הסרטון שהעלתי ליוטיוב..

יש מצב שהם יקחו על עצמם את עלות ההוצאות של שליחת המגבת אליהם בחזרה במידת הצורך?

52b5d70034f4d.jpg

פורסם

נהדר....הם מבקשים תמונות של הקרע או שתשלח להם את המגבת בחזרה.

הם רוצים להראות את זה לספק שלהם כדי להחליף לך את המגבת.

שלח להם את התמונות ואת הוידאו שצילמת.

פורסם

בסרטון שהעלת רואים שהמצב חמור יותר מחור אחד בודד. אני מקווה שהם יסכימו לפצות אותך במגבת חדשה, כי אני חוששת שהמשלוח של המגבת הפגומה אליהם יעלה לך בערך כמו המגבת עצמה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
בתור התחלה שלחתי להם תמונה ואת הסרטון שהעלתי ליוטיוב..

נהדר....הם מבקשים תמונות של הקרע או שתשלח להם את המגבת בחזרה.

הם רוצים להראות את זה לספק שלהם כדי להחליף לך את המגבת.

שלח להם את התמונות ואת הוידאו שצילמת.

אתה יודע לקרוא?

• תוכן חדש...