Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בן ה.

אתה צודק אבל אתה לא היית פועל בצורה שונה ואני אסביר למה.

תדמיין שאתה במקומנו וקנית דירה בבניין הזה כשהוא רק נבנה בשנת 1995 ופתעום יגיע מישהו ויחליט שהוא שם על כולם &^% ויחנה לך בחניה ואם זה לא מספיק הוא גם יחנה בצורה שלא מאפשרת גישה לחניה השנייה.

אין מה לעשות לגבי הטאבו,זה עדיין בתהליך היום מול עורכי דין אבל כל דיירי הביניין יודעים איזה חניה שייכת למי ואף אחד לא תופס לאחר.

לא היית מתעצבן על אדם שמגיע ומחליט לעשות בלאגן ?

איזה בלאגן? אם הבנאדם רוצה להחנות בחניה שאתם חונים בה מ95 הוא יכול והוא יכול גם להרגיש עם עצמו בסדר.

זה שאתם חושבים שאתם ותיקים אז אתם בעלי הכוח בבניין אתם טועים, ומכאן מגיעה כל הונדליזם הזה.

זה שהוא תופס שני חניות אתם יכולים להעיר לו על כך ותו לא.

מחר תקרא שוב את ההודעות שלך, תבין שאתם אלו שלא בסדר במקרה הנ"ל ולא השכן שסך הכל רצה להחנות את הרכב.

בנוסף, אם הוא מגיע למצב שהוא שופך קפה שחור, בדלי סיגריות וגחל של נרגילה-זה לא אחד שאני בטוח שכדאי להכנס איתו לעימות, אלא אם כן אתה צ'אק נוריס.

Got To love It

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב, מי אמר שזה השכן הזה?

הרי אתה בעצמך העדת שיש עוד שכנים שאתם מסוכסכים איתם.

אבל אתה עדיין לא חושב שהבעיה היא אצלכם..

תגיד, שווה כל הלחצים האלו בשביל חניה מקורה?!

פורסם
בן ה.

אתה צודק אבל אתה לא היית פועל בצורה שונה ואני אסביר למה.

תדמיין שאתה במקומנו וקנית דירה בבניין הזה כשהוא רק נבנה בשנת 1995 ופתעום יגיע מישהו ויחליט שהוא שם על כולם &^% ויחנה לך בחניה ואם זה לא מספיק הוא גם יחנה בצורה שלא מאפשרת גישה לחניה השנייה.

אין מה לעשות לגבי הטאבו,זה עדיין בתהליך היום מול עורכי דין אבל כל דיירי הביניין יודעים איזה חניה שייכת למי ואף אחד לא תופס לאחר.

לא היית מתעצבן על אדם שמגיע ומחליט לעשות בלאגן ?

לא הבנתי, לשיטתך חנייה אמורה להיות משויכת לדירה מסויימת - כלומר גם לדירה של השכן החשוד אמורה להיות חנייה צמודה.

איך יתכן שלכם יש 2 חניות ולשכנים אחרים אין אפילו חנייה אחת? נראה לי הזוי.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
ואיזה סיפור ? לאן אתה עף? ממה אני צריך להתבייש מזה שעושים לי ונדליזם? אנשים פה סתם ניפחו את הסיפור.

רשמת כאן שאיימתם עליו שתיכנסו ברכב שלו אם יתפוס לכם מקום חניה. יש סיכוי גם שברחבי אינטרנט נפתח שירשור אחר - מה לעשות עם שכנים שמתנהגים כמו בג'ונגל. ונתנו להם עצה לשפוך לכם קפה על הרכב.

פורסם
רומן מה אתה מציע? כבר החלטתי שאני מפסיק להתעצבן מכל השטויות האלה. מה עוד?

ואני שמח שאתה קורא את התגובות שלי בפורום,אני אכן נראה כמו ערס וגם נראה כמו מאבטח במועדון אבל אני בן אדם עם הרבה ערכים מבית אירופאי.

אני יודע מתי צריך להפסיק במלחמות דווקא האלה אבל אני עדיין לא יודע אם אני אתעורר מחר בבוקר עם קפה על הרכב...אז קשה לי להחליט מה אני צריך.

ולכל מי שמגיב פה שאני חוצפן,בן אדם פיכס וכו'... תהיו בריאים.

תבין - ערסיות, חוצפה והתנהגות וולגארית לא קשורה למקום ממנו באו סבא וסבתא שלך - ואתה ואביך (הערסים האלימים והוולגארים) הם ההוכחה לכך.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
פוגעים לי ברכוש ואני לא בסדר?

אני לא מבין מה חוצפה בהסכם בין דיירים שקיים שנים על גבי שנים.

גרתי בעבר בבניין עם הסכם דומה, ואני מסכים לחלוטין עם כלל הדיירים.

כפי שאני החנתי בחנייה של הדייר שגר בדירה לפניי, ואחרי כ-4 שנים, מגיעים שכנים חדשים וחונים במקום שאני חונה בו תמיד.

כמובן שאין שום צורך להתעצבן בגלל זה, אבל ניגשתי לשכנים החדשים, הסברתי את המצב, שזה לא כל כך יפה שיש שלום בית בין כל הדיירים בבניין לגבי החניות, ואם הם יחנו בחניה "שלי" אני אצתרך לחנות בחנייה של שכן אחר, והוא יחנה בחנייה של שכן אחר וכו...

ואז כל הבניין יהיה בריב אחד גדול.

הם הסכימו איתי, הלכו לשכן אחר, וסיכמו בין עצמם שהם חונים לו בחנייה, והוא הסכים כי שמר את החנייה רק בשביל אורחים שלו.

לא קראתי את כל השרשור, ולא יודע מה כבר הציעו לך, אבל אני יכול רק לחזק אותך, ולומר שזה בסדר גמור שיש חניות לפי וותק, ולכאלו שאומרים שזה חוצפה, אז אני רוצה לראות אותם במצב כזה.

בהצלחה.

פורסם

דירה עולה X כסף. בן אדם שילם, נכנס לבית החדש. יש חנייה, אין טאבו בבניין, לחניות. בן אדם מגיע מעבודה, שם את הרכב בחנייה והולך לו בשלום. פתאום שכן מאיים עליו ועושה ראש. אני אישית הייתי מאיים בחזרה, אין לי בעייה לארגן גם גרר, במידת הצורך:-D

אבל פותח שורש לא צודק פה, גם בהתנהגותו, גם בעובדות.

Imho

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...