Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי אותכם אני אשנה גישה , אני לא איזה ערס מטומטם שמתלהם אבל אני פשוט נקרע כשמישהו עושה לי נזק בכוונה.

חשבתי לשים כמה שלטים כאלה:

שימו לב!

דייר/דיירים אשר יזרוק אשפה/סיגריות/גחלי נרגילה או ישפוך קפה על הרכבים בחניה, יענש בחומרה !

אנו פונים בטוב, בהמשך ננקוט באמצעים נגד האנשים שלא אכפת להם מרכוש של אחרים.

ראו הוזהרתם.

מה אתם אומרים?

אתה בן אדם די אלים?באמת?עושה גם חיסולים?

בין היתר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ערב טוב לכם (לי פחות).

השקעתי אתמול את הנשמה בשטיפת הרכב וכנראה שיש שכן/שכנים שזה לא בא להם בעין טובה, לא העובדה שהרכב שלי נראה כאילו הוא התגלגל אתמול מהפס ייצור ולא העובדה שאני ואבא שלי מתחדשים כל פעם ברכב אחר.

אני מגיע בבוקר לרכב ומגלה שהרכב שלי מכוסה כולו בשאריות של קפה בוץ,כנ''ל הרכב של אבא שלי וכתוספת כל הגג של אבא שלי מלא בפילטרים של סיגריות ואשפה (הרכב חונה כמה ימים).

לפני כמה ימים גם מצאתי גחל של נרגילה על מכסה המנוע אבל למזלי היה מבול אז לא היה נזק.

אני חושד בדיירים חדשים שכל פעם גונבים לנו את אחת החניות ואבא שלי כבר איים עליו שהוא ידחוף את הרכב שלו עם המסחרית שלנו ופלא פלאים הוא כבר לא חונה שם אבל יכול להיות שהוא דואג לקשט לנו את הרכבים.

אני לא יודע מה לעשות כי אין לי איך למצוא אשם בטוח (לא חייב להיות הדייר החדש כי אנחנו לא ביחסי שלום עם כולם). אני אדם די אלים ויכול בקלות להיגרר לפעולה ונדליסטית כלפי הרכב של השכן אבל אני יודע שזה לא יגמר טוב אז אני מעדיף לפעול בשיטה חוקית.

מה אתם מציעים? חשוב לציין שאין לנו טאבו על חניות בבניין וזה עובד לפי שיטה של ותיקים חונים בפנים וחדשים חונים בחוץ (אנחנו מהותיקים).

היה טוב לפרוק אבל אני אשמח לקבל עצה מאנשים שהיו להם בעיות עם שכנים.

פיכס, ולא על השכן.

אדם שמעיד על עצמו שהוא אלים היה עדיף כי לא היה כותב כאן.

אדם שמצפצף על החוק, עדיף לו כי לא ישאל כאן מה ניתן לעשות באופן חוקי.

תשנה את דרכיך ואולי אז העולם לא יראה לך כל כך שחור ושכולם נגדך.

פורסם

גבי, ההתנהלות שאתה העדת על עצמך היא דווקא כן התנהגות של ערס, כולל המראה עליו כתבת בשרשור אחר. שלט לא יעזור לך, רק יחריף. תתנהג כמו בן אדם, יתנהגו אליך כמו בני אדם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן מה אתה מציע? כבר החלטתי שאני מפסיק להתעצבן מכל השטויות האלה. מה עוד?

ואני שמח שאתה קורא את התגובות שלי בפורום,אני אכן נראה כמו ערס וגם נראה כמו מאבטח במועדון אבל אני בן אדם עם הרבה ערכים מבית אירופאי.

אני יודע מתי צריך להפסיק במלחמות דווקא האלה אבל אני עדיין לא יודע אם אני אתעורר מחר בבוקר עם קפה על הרכב...אז קשה לי להחליט מה אני צריך.

ולכל מי שמגיב פה שאני חוצפן,בן אדם פיכס וכו'... תהיו בריאים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מה אני מציע? שתפסיק לאיים על אנשים, זה תקף גם לאבא שלך. שתיפגשו כל השכנים ותחליטו על סידור חניה הוגן. אני זוכר שבבית של ההורים שלי זה הגיע לכך ששכן אחד יצא עם גרזן, ולמזל כולם לא עשה עם זה כלום. בסופו של דבר לאחר שישבו והחליטו על זה כמו אנשים נורמליים, זה הפסיק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הבנתי, אני צריך לראות מה יהיה בימים הבאים ואז לראות מה אני עושה.

ולגבי סידור החניות אין הרבה מה לעשות כי יש 12 חניות מקורות (באחת אנחנו חונים) ו20 משפחות כאשר יש כמה עם יותר מרכב אחד או שתיים.

השאר פשוט חונים מסביב לבניין תחת כיפת השמיים ואין סיכוי שהדיירים שחונים במקורות יוותרו,זה יגיע למצב שאף אחד מאיתנו לא יצא עם הרכב שלו מהחניה וכולם יהיו חסומים אז המצב קצת קשה ממה שאתה חושב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אי אפשר לסדר מצב שלכל דירה תהיה חניה אחת מתחת לבניין לתקופת זמן מסויימת? (נגיד כל שבוע הסדר מתחלף) ושאר המכוניות של כולם יחנו ברחוב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שלט לא יעזור אלא רק יזיק, בטח ובטח שזה שלט מאיים. ימשיכו להתעלל ברכב שלך ואף להחמיר את המצב. אני מציע שקודם כל לא תכנס לעימות היות ואתה מעיד על עצמך בן אדם אלים שעלול לצאת מכליו בזמן לא צפוי. תציב אולי מצלמה נסתרת או מצלמה נסתרת דמה שיראו אותה ואולי תתריע את האדם שעושה את המעשה. יש שעות ספציפיות שזה קורה? במידה וכן, תעשה מארב ותתפסו את האדם בשעת מעשה.

פורסם

זה נשמע ממש מצב ילדותי מה שאתה מתאר.

סלח לי כן? אבל אם החניות לא בטאבו אין לכם זכות.

אגב - צורת ההתנהגות שלה גובלת בבריונות, ויורדת לרמה ילדותית.

אישית אם הייתי יודע שהחניה לא על שמך בטאבו, והיית מתנהג כמו שאתה מתנהג עכשיו, עם הוותיקים/צעירים, הייתי מחזיר לך באותה מטבע, מחנה שם את הרכב ולא מזיז אותו חודש(!) גם.

זה הדבר היחיד שההתנהגות שלך תגרור, אם אתה רוצה לפתור את זה כמו בנאדם בוגר, תשבו ותדברו.

פורסם
הבנתי, אני צריך לראות מה יהיה בימים הבאים ואז לראות מה אני עושה.

ולגבי סידור החניות אין הרבה מה לעשות כי יש 12 חניות מקורות (באחת אנחנו חונים) ו20 משפחות כאשר יש כמה עם יותר מרכב אחד או שתיים.

השאר פשוט חונים מסביב לבניין תחת כיפת השמיים ואין סיכוי שהדיירים שחונים במקורות יוותרו,זה יגיע למצב שאף אחד מאיתנו לא יצא עם הרכב שלו מהחניה וכולם יהיו חסומים אז המצב קצת קשה ממה שאתה חושב.

צר לי להגיד לך. השתמשת במונחים "ותיקים" ו"צעירים" - מונחים כאלו נפוצים בעיקר בצבא. ברגע שמישהו חדש רוכש דירה בבניין הזכות שלו זהה בדיוק לזכות שלך ושל כל דייר אחר על השטחים המשותפים של הבניין (בהתאם לחלק היחסי המוגדר להם). אני במקום השכנים החדשים שלך הייתי מאוד מתעצבן על "חוקי הצעירות" שהגדרתם בבניין.

פורסם
אי אפשר לסדר מצב שלכל דירה תהיה חניה אחת מתחת לבניין לתקופת זמן מסויימת? (נגיד כל שבוע הסדר מתחלף) ושאר המכוניות של כולם יחנו ברחוב?

בלתי אפשרי כיוון שיש 20 רכבים (אם לחשב שלכל משפחה יש אחד) ורק 12 חניות. אני גם לא רואה את זה יוצא לפועל כי כבר נהיה פה הרגל של כל הדיירים שאם למישהו נלקחת החניה אז הרכב הזה נחסם עד הגעת המשיח. (לא אנחנו ספציפית,דווקא אנחנו לא חוסמים לעולם).

פורסם
זה נשמע ממש מצב ילדותי מה שאתה מתאר.

סלח לי כן? אבל אם החניות לא בטאבו אין לכם זכות.

אגב - צורת ההתנהגות שלה גובלת בבריונות, ויורדת לרמה ילדותית.

אישית אם הייתי יודע שהחניה לא על שמך בטאבו, והיית מתנהג כמו שאתה מתנהג עכשיו, עם הוותיקים/צעירים, הייתי מחזיר לך באותה מטבע, מחנה שם את הרכב ולא מזיז אותו חודש(!) גם.

זה הדבר היחיד שההתנהגות שלך תגרור, אם אתה רוצה לפתור את זה כמו בנאדם בוגר, תשבו ותדברו.

אתה צודק ב100% אבל באמת שאין פה עם מי לדבר בעיקר בגלל שיש 2 או 3 דירות שכורות אז מתחלפים הדיירים וגם הדיירים הרגילים לא מוכנים לשמוע. אני גם לא חושב שאבא שלי יוותר על מקום החניה שלו (למרות שהוא חונה לא במקורה ואני כן)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הבנת, לעשות סבב שיאפשר לכולם להחנות רכב אחד מתחת לבית מתישהו. כל שבוע למשל חונים אנשים אחרים וככה זה מתחלק שווה בין כולם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש פתרון, כל דייר יהיה לו זכות לחנות רכב אחד בלבד בחניה של הבניין כל עוד יש מקום. הרבה נוהגים לעשות כך.

וזה ממש, אבל ממש לא צודק שהחדשים יחנו בחוץ.. למה מה ההגיון בזה?

פורסם
פוגעים לי ברכוש ואני לא בסדר?

אני לא מבין מה חוצפה בהסכם בין דיירים שקיים שנים על גבי שנים.

כי אתה לא יכול לעשות שום הסכם שמקפח את זכותו של שכן אחר, גם אם אתה גר שם מקום המדינה. באותו מידה יכולתם להחליט שהשכנים החדשים משלמים פי 2 ועד מאשר הישנים. זה לא הופך את זה לחוקי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...