Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכם (לי פחות).

השקעתי אתמול את הנשמה בשטיפת הרכב וכנראה שיש שכן/שכנים שזה לא בא להם בעין טובה, לא העובדה שהרכב שלי נראה כאילו הוא התגלגל אתמול מהפס ייצור ולא העובדה שאני ואבא שלי מתחדשים כל פעם ברכב אחר.

אני מגיע בבוקר לרכב ומגלה שהרכב שלי מכוסה כולו בשאריות של קפה בוץ,כנ''ל הרכב של אבא שלי וכתוספת כל הגג של אבא שלי מלא בפילטרים של סיגריות ואשפה (הרכב חונה כמה ימים).

לפני כמה ימים גם מצאתי גחל של נרגילה על מכסה המנוע אבל למזלי היה מבול אז לא היה נזק.

אני חושד בדיירים חדשים שכל פעם גונבים לנו את אחת החניות ואבא שלי כבר איים עליו שהוא ידחוף את הרכב שלו עם המסחרית שלנו ופלא פלאים הוא כבר לא חונה שם אבל יכול להיות שהוא דואג לקשט לנו את הרכבים.

אני לא יודע מה לעשות כי אין לי איך למצוא אשם בטוח (לא חייב להיות הדייר החדש כי אנחנו לא ביחסי שלום עם כולם). אני אדם די אלים ויכול בקלות להיגרר לפעולה ונדליסטית כלפי הרכב של השכן אבל אני יודע שזה לא יגמר טוב אז אני מעדיף לפעול בשיטה חוקית.

מה אתם מציעים? חשוב לציין שאין לנו טאבו על חניות בבניין וזה עובד לפי שיטה של ותיקים חונים בפנים וחדשים חונים בחוץ (אנחנו מהותיקים).

היה טוב לפרוק אבל אני אשמח לקבל עצה מאנשים שהיו להם בעיות עם שכנים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעצור קצת, תיקח אוויר, תקרא את הפוסט שלך במבט מהצד. בטח תבין מה צריך לעשות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם החניה לא בטאבו, תסלח לי אבל אתה ואבא שלך חוצפנים.

מי אתם שתגידו איפה להחנות? אז מה עם אתם ותיקים? למה שאתם תחנו בחניה עם צל והשכן האחר יחנה בחוץ כי הוא "חדש". הוא שילם על דירה במיטב כספו בדיוק כמוכם.

במקרה הזה במידה והוא חנה בפנים, אין לך כל סיבה לגשת אליו ולהגיד לו להזיז את הרכב.

לגבי הונדליזם, במידה ויש לך חלון/קיר שצופה על החניה בו אתה חונה-תתקין מצלמה.

ככה או שהדייר המשחיט יפסיק או שתוכל לראות מי עושה את זה ולהתעמת איתו.

Got To love It

פורסם

תפסיק לריב עם כולם ולאיים, אחד שמאיים ומציג את עצמו כאלים בדרך כלל מושך אש מכיוון של מישהו אחר שחושב שהוא חזק\אלים מימנו.

תתנהג יפה יתנהגו אליך בהתאם תאיים יאיימו עליך או שיזיקו לך, תמיד יהיה מישהו שחזק מימך שיבוא עם המסחרית שלו וידחוף אותך במקרה הטוב.

לפעמים הפתרון הוא רק אצלך ובכלל רוצה לשמור על הרכב תחנה רחוק מהשכנים וזה גם לא תמיד עוזר.

לצערנו קשה עד בילתי אפשרי לשמור על רכב במצב חדש אם לא יפתחו עליך דלתות אז יזרקו עליך כדורי שלג.

וכן בכל העולם זה ככה גם במדינות מתוקנות כמו גרמניה אנשים דופקים ומזיקים אחד לרכב של השני.

ועצה נוספת תפסיק להיות אבו עלי יהיה לך הכי טוב בחיים גם שלכאורה תהיה פראייר, אבל תבין שמי שמתעצבן כל היום ולוקח ללב הוא הפראייר האמיתי.

פורסם
אם החניה לא בטאבו, תסלח לי אבל אתה ואבא שלך חוצפנים.

מי אתם שתגידו איפה להחנות? אז מה עם אתם ותיקים? למה שאתם תחנו בחניה עם צל והשכן האחר יחנה בחוץ כי הוא "חדש". הוא שילם על דירה במיטב כספו בדיוק כמוכם.

במקרה הזה במידה והוא חנה בפנים, אין לך כל סיבה לגשת אליו ולהגיד לו להזיז את הרכב.

לגבי הונדליזם, במידה ויש לך חלון/קיר שצופה על החניה בו אתה חונה-תתקין מצלמה.

ככה או שהדייר המשחיט יפסיק או שתוכל לראות מי עושה את זה ולהתעמת איתו.

לא יכולתי לכתוב את זה טוב יותר :mm_yeah: :mm_yeah:

פורסם

בן ה.

אתה צודק אבל אתה לא היית פועל בצורה שונה ואני אסביר למה.

תדמיין שאתה במקומנו וקנית דירה בבניין הזה כשהוא רק נבנה בשנת 1995 ופתעום יגיע מישהו ויחליט שהוא שם על כולם &^% ויחנה לך בחניה ואם זה לא מספיק הוא גם יחנה בצורה שלא מאפשרת גישה לחניה השנייה.

אין מה לעשות לגבי הטאבו,זה עדיין בתהליך היום מול עורכי דין אבל כל דיירי הביניין יודעים איזה חניה שייכת למי ואף אחד לא תופס לאחר.

לא היית מתעצבן על אדם שמגיע ומחליט לעשות בלאגן ?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חשוב לציין שאין לנו טאבו על חניות בבניין וזה עובד לפי שיטה של ותיקים חונים בפנים וחדשים חונים בחוץ (אנחנו מהותיקים).

אתם אלה שלא בסדר :screwy:

חוצפה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

פוגעים לי ברכוש ואני לא בסדר?

אני לא מבין מה חוצפה בהסכם בין דיירים שקיים שנים על גבי שנים.

פורסם

חניה שלא רשומה עליכם בטאבו ולא משוייכת לדירה הספציפית שלכם - אינה שלכם!

בקשר לוונדליזם אין הרבה מה לעשות חוץ מלתצפת/לשים מצלמה בתוך הרכב אולי וכך "לתפוס" על חם את מי שעושה את זה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
פוגעים לי ברכוש ואני לא בסדר?

אני לא מבין מה חוצפה בהסכם בין דיירים שקיים שנים על גבי שנים.

הכל עניין של דרך. בבית של ההורים שלי החניות לא רשומות בטאבו, ולאחר כמה מריבות שהיו בין השכנים החליטו פשוט לחלק את החניות בין הדירות ומאז כל הדיירים שומרים על ההסכמות, כולל החדשים שמתחלפים, או שוכרים. ברגע שהפסיקו עם מריבות, הכל הסתדר.

לפי דבריך הכל אצלכם באיומים ואלימות, מכאן גם התגובה. כל עוד הגישה לא תשתנה, גם התוצאות לא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא בשביל לצאת מולך, אני גם לא אתלהם כנגדך אבל אתה ואביך טועים לצערי.

היום אני בחיפוש דירה - אם אין חניה בטאבו אני לא מוכן לשמוע. (לעזרת הפורום דירה בראשון - חניה + מעלית)

אתה צריך להבין גם כן - אין פה מי היה ראשון בבניין ומי אחרון, זה לא צבא, אין טאבו הדין הוא אין חניה.

תצטרך להשלים עם זה ולחיות בשלום עם שאר הדיירים או לחלופין להסתכסך עם כולם ולגרום לכך שימשיכו להתגרות לך ברכוש ואולי אף יגררו אותך למצב שלא תוכל לצאת ממנו לאחר מכן.

עצה שלי, שתה כוס מים קרים ותבין שהחניה שעד היום חנית בה היא לא שלך פרטית מטעמי החוק. והחוק הזה עובד מולך/איתך לטוב ולרע. נסה להשאיר אותו בגבולות הטוב

Confidence In Motion

פורסם

תקשיב, לפעול בשיטה של ויתיקים, זה לא נכון ולא צודק.

אני במעמד שלך, גם הייתי מסוגל לחשוב ככה כי אין מה לעשות חניה קרובה זה נוח, מקסימום שהייתי עושה זה להמציא להם איזה תירוץ מופלץ שיש לי כאבים ברגל ושיתחשבו.

(מי שחונה לי מחוץ לבית באופן קבוע, ואני גר בקרקע, אני פשוט נצמד אליו ומשאיר לו 2 סמ, וזהו, לי לא אכפת כי הטמבונים שלי חזקים, עם חלק מהאנשים זה עובד, מה לעשות אני לא מוכן לוותר על הנוחות שלי ספציפית איפה שאני גר).

מה שאבא שלך אמר להם זה איום וזה פלילי גם אם יש לכם טאבו!

לגבי ונדזליזם זה משהו אחר, מי שעשה את זה זה גם לא בסדר.

לא יודע מה לומר לך מכאן, אתם בישלתם חלק מהדייסה הזאת. (לדבר באיומים).

פורסם
בן ה.

אתה צודק אבל אתה לא היית פועל בצורה שונה ואני אסביר למה.

תדמיין שאתה במקומנו וקנית דירה בבניין הזה כשהוא רק נבנה בשנת 1995 ופתעום יגיע מישהו ויחליט שהוא שם על כולם &^% ויחנה לך בחניה ואם זה לא מספיק הוא גם יחנה בצורה שלא מאפשרת גישה לחניה השנייה.

אין מה לעשות לגבי הטאבו,זה עדיין בתהליך היום מול עורכי דין אבל כל דיירי הביניין יודעים איזה חניה שייכת למי ואף אחד לא תופס לאחר.

לא היית מתעצבן על אדם שמגיע ומחליט לעשות בלאגן ?

הוא/היא לא חונים לך במקום החניה. הם חונים במקום חניה של כולם.

יש לכם איזה הסכם בין הדיירים לגבי מי חונה איפה? מקובל.

רוצים לדבר עם הדיירים החדשים ולהסביר את העניין שמוסכם בין השכנים? מקובל.

הדיירים החדשים לא מעוניינים להתנהל לפי המוסכם? מקובל. זכותם, מקומות החניה לא שייכים לדיירים כי הם לא רשומים בטאבו. אז שיטת ה"כל הקודם תופס" עובדת כאן.

אם הוא חונה בצורה שתופסת 2 מקומות חניה, זה כבר סיפור אחר. אבל כל עוד מקום חניה לא רשום בטאבו, הוא שייך לכל דיירי הבניין.

לגבי זה שיש מישהו שפוגע לך ברכב, זה גם כמובן לא בסדר. אבל זה גם לא בסדר שאתם הולכים ומאיימים על אנשים שתפגעו להם ברכב כי הם כביכול חונים לכם במקום החניה.

!AWDSOME

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...