Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 אפשרויות בלי הרבה מידי בלבולי שכל.

האפשרות הראשונה זה להגיד שלום ולחייך לכל שכן ושכן, ולהיות ביחסים טובים עם כולם, ולהיות נדיב, ולא להראות שנאה או טינה או חשדנות.

האפשרות השניה היא, שבמקום להחליף כל פעם את הרכבים לחדשים יותר, תשקיעו את הכסף הזה בלקנות דירה במקום אחר, עם אכלוסיה קצת ברמה אחרת. או לחילופין להתנייד לדירה אחרת באותה הרמה פחות או יותר עם אותו תקציב.

כשיש שכנים בעייתים זה יכול להרוס ממש את החיים, ויש לשקול את כל האפשרויות.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה בן אדם די אלים?באמת?עושה גם חיסולים?

טוב תקשיב אחי, שברת לי את הצורה מצחוק חחחחחחחחחחחח :roflmao:

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

פורסם

אם הייתה שכן שלי, והייתה אומר לי מה שאבא שלך אמר לו, אז הייתה מגלה איך פועל בנאדם אלים.

אני הייתי שורף לך את האוטו עם החנייה!

איך אתה לא מתבייש עוד לפרסם את הסיפור הזה ???

פעם הבא שכן אלול להגיש תלונה למשטרה על איום, זה תיק רציני.

אז לפני שיהיה סכסוך רציני עם אחד השכנים, תפסיקו עם הנועל שהוותיקים חונים והצעירים לא.

אתם לא בצבא, ואין פה פזם!

הרגזת אותי ממש, תתבייש לך!

פורסם

אני בטוח שהיית שורף לי את האוטו. תתעורר אתה לא CJ בסאן אנדרס.

ואיזה סיפור ? לאן אתה עף? ממה אני צריך להתבייש מזה שעושים לי ונדליזם? אנשים פה סתם ניפחו את הסיפור.

אתה ורוב האנשים פה נתפסו לאיזה פרט שולי שכבר לא חשוב כי השכן הזה תפס חניה של מישהו אחר ועכשיו הוא נלחם איתו אבל אתם בוחרים פה להתלהם ובודדים המגיבים פה שהגיבו לעיניין (אני לא מדבר על להצדיק אותי-ברור שאני לא צודק).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

השכן הזה תפס חניה של מישהו אחר.

הוא לא "תפס חניה של מישהו אחר", כי החניה לא שייכת למישהו האחר.

אתם, וכל "הותיקים" צריכים להפנים, שלכולם יש זכות שווה על החניות.

וכל אחד, יכול להחנות היכן שהוא רוצה על בסיס "כל הקודם זוכה".

ברגע שתפנימו את זה, תוכלו לחיות בשלום.

והערת אגב:

ציינת שאתה ואביך, תופסים קבוע 2 חניות מתוך 12.

איך, אתה מצפה שלא יכעסו עליך?

פורסם
2 אפשרויות בלי הרבה מידי בלבולי שכל.

האפשרות הראשונה זה להגיד שלום ולחייך לכל שכן ושכן, ולהיות ביחסים טובים עם כולם, ולהיות נדיב, ולא להראות שנאה או טינה או חשדנות.

האפשרות השניה היא, שבמקום להחליף כל פעם את הרכבים לחדשים יותר, תשקיעו את הכסף הזה בלקנות דירה במקום אחר, עם אכלוסיה קצת ברמה אחרת. או לחילופין להתנייד לדירה אחרת באותה הרמה פחות או יותר עם אותו תקציב.

כשיש שכנים בעייתים זה יכול להרוס ממש את החיים, ויש לשקול את כל האפשרויות.

לעבור למקום עם אוכלוסייה ברמה קצת אחרת היכן שאין שכנים בעיתיים?

אתה קראת מה הוא כתב? הוא בעצמו השכן הבעייתי שניכס לעצמו חנייה פרטית למרות שהיא לא שלו, והוא זה שמעיד על עצמו שהוא קצת אלים. עדיף שישאר שם היכן שכנראה מצא מין את מינו, ויפתרו את הבעיות שלהם בינם לבין עצמם מאשר שילכו ויעשו צרות במקום אחר.

פורסם
הוא לא "תפס חניה של מישהו אחר", כי החניה לא שייכת למישהו האחר.

אתם, וכל "הותיקים" צריכים להפנים, שלכולם יש זכות שווה על החניות.

וכל אחד, יכול להחנות היכן שהוא רוצה על בסיס "כל הקודם זוכה".

ברגע שתפנימו את זה, תוכלו לחיות בשלום.

והערת אגב:

ציינת שאתה ואביך, תופסים קבוע 2 חניות מתוך 12.

איך, אתה מצפה שלא יכעסו עליך?

אם אתה תסתכל בתגובות תראה שאני תופס אחת ואבא שלי חונה בחניה לא מקורה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לעבור למקום עם אוכלוסייה ברמה קצת אחרת היכן שאין שכנים בעיתיים?

אתה קראת מה הוא כתב? הוא בעצמו השכן הבעייתי שניכס לעצמו חנייה פרטית למרות שהיא לא שלו, והוא זה שמעיד על עצמו שהוא קצת אלים. עדיף שישאר שם היכן שכנראה מצא מין את מינו, ויפתרו את הבעיות שלהם בינם לבין עצמם מאשר שילכו ויעשו צרות במקום אחר.

עשית אותי כבר בן למשפחת פשע :?

וזה מאוד מעליב שתדע לך המשפט הזה מין מצא את מינו, כאילו אנחנו קופים בגן חיות, תעבור על התגובות ובכללי על הפורום ותראה לכמה אנשים יש בעיות חניה ורק כי אני מספיק פתוח כדי לכתוב שאני באמת בן אדם שעלול לאבד את הצפון אז קיבלתי פה בראש מאלף ואחד יפי נפש.

פורסם

שמע, אתה פשוט מייצג את כל מה שרע במדינה הזאת.

מה שמצחיק/עצוב (בעיקר עצוב), שאתה עדיין לא מבין מה לא בסדר במה שרשמת ובדרך המחשבה שלך.

מציע לך לקחת צעד אחד אחורה, לנשום עמוק ולחשוב על מה שרשמת.

נכון, שום דבר לא מצדיק את "ההתעללות" שהרכב שלך עובר, אבל באותה נשימה אין שום הצדקה להתנהגות הבהמתית שהצגת פה.

זה לא משנה אם אתם חונים בחנייה אחת/שתיים או שלוש כאשר הן פנויות ואתם תופסים אותן (למרות שגם כאן, כאשר חיים בבית משותף אפשר להתחשב באחרים).

מה שלא בסדר זה ההתנהגות החזירית, הבהמתית, הכוחנית והמאיימת שאתם מפנים כלפי דייר מהמניין והניסיון למנוע ממנו להחנות במקום שהוא לא שלכם, נקודה!!!

פורסם

אם הדיירים חונים בחניה הזו מ1995 אז כן היא נחשבת שלהם. וכן יש להם עדיפות על פני דיירים חדשים. גם אם זה לא רשום בטאבו.

מומלץ לך לשנות גישה ולהוריד באיומים, אבל לרגע אל תחשוב שזה שהחניה לא רשומה בטאבו מונעת ממך זכות בעלות עליה, במיוחד אם אתה חונה שם מ95.

מצלמה זה פתרון אבל פתרון של מי שיש לו ממה לפחד וזה פותר את הסימפטום ולא את הבעיה.

פורסם
אם הדיירים חונים בחניה הזו מ1995 אז כן היא נחשבת שלהם. וכן יש להם עדיפות על פני דיירים חדשים. גם אם זה לא רשום בטאבו.

מומלץ לך לשנות גישה ולהוריד באיומים, אבל לרגע אל תחשוב שזה שהחניה לא רשומה בטאבו מונעת ממך זכות בעלות עליה, במיוחד אם אתה חונה שם מ95.

כן? למה?

פורסם

זה ששנים אתם חונים באותה חניה ופתאום מישהו אחר חונה,בהחלט מעצבן,ואני מבין אותך,אבל מצד שני אין מה לעשות,וכמו שרשמו פה הם לא חייבים להסכים עם כול השכנים איפה כול אחד יחנה.

מצד שני לאף אחד אין זכות לעשות לרכב שלך מה שעשו,הייתי מתקין מצלמה בתוך הרכב,או מחוץ לבית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בן ה.

אתה צודק אבל אתה לא היית פועל בצורה שונה ואני אסביר למה.

תדמיין שאתה במקומנו וקנית דירה בבניין הזה כשהוא רק נבנה בשנת 1995 ופתעום יגיע מישהו ויחליט שהוא שם על כולם &^% ויחנה לך בחניה ואם זה לא מספיק הוא גם יחנה בצורה שלא מאפשרת גישה לחניה השנייה.

אין מה לעשות לגבי הטאבו,זה עדיין בתהליך היום מול עורכי דין אבל כל דיירי הביניין יודעים איזה חניה שייכת למי ואף אחד לא תופס לאחר.

לא היית מתעצבן על אדם שמגיע ומחליט לעשות בלאגן ?

זה מעצבן אבל אין מה לעשות, החוק אומר שאין דבר כזה וותק בחניות אלא רק טאבו, ואם אין טאבו אז צריך להיות פרוטוקול שחתמו עליו הדיירים והסכימו על מקומות קבועים ללא התערבות הטאבו.

אצלנו בשכונה חונים משנת 1993 בשיטת ה״ככה זה היה מההתחלה״. הכל היה טוב עד שאיזה טמבל החליט להתעצבן עליי ולחנות לי בחניה. בפן החוקי לאיכולתי להזיז אותו כי אין לי טאבו על החניה.

אחרי דין ודברים פניתי לשכן שחנה בחניה שלי וביקשתי שיפנה אותה כי היא שלי בטאבו. הוא לא הסכים אבל החוק היה לצידי. זה נגמר בזה שלאחר כמה התכתבויות במייל, הודעתי לו שהחל מיום שישי אני חונה בחניה שלי בטאבו ואם הוא יחנה שם אני אפנה אותו עם ניידת משטרה. מאז עברו שנתיים והוא עבר לחניה שלו בטאבו (טיפה יותר רחוקה אבל זה לא שהיתה לו ברירה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שמע פות"ש, עד שאין לך טאבו אתה יכול לקפוץ עד הירח וכלום לא יעזור, זו לא החניה שלך.

זה שהיה לך הסדר עם שאר השכנים גם מלפני 50 שנה זה טוב ויפה, אבל זה ההסדר שהיה ביניכם, אתה לא יכול לחייב מישהו בחוק הפרטי שלך. סדר את הטאבו ותקבל את השקט שאתה רוצה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...