Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ובמאמר חז"ל - "נמתין ונראה", כל שאר הדיבורים דברי סרק הם, וחשיבותם כשלג דאשתקד8)

נ.ב. NATCO היקר, "הפוסל במומו פוסל". אם אתה מבצע עבירות תנועה פעמיים בשבוע, כדברייך, אל תסיק מכך שכולם עושים זאת.

לדוגמה, אם אני נתקל ברכב החוסם מעבר/נתיב נסיעה שלא כדין, (גם בהיותי הולך רגל), אני ניגש אל הנהג, מצוייד במצלמה, ותוך כדי צילום רציף, מבקש ממנו להזיז את רכבו המפריע לתנועה, אחרת אדווח למשטרה תוך העברת הצילום. עובד כמו קסם! ממליץ לנסות!

אתה יכול להמתין ולראות, או להסתמך על סעיפי החוק.

אנא ממך הוכיח בבקשה כיצד פות"ש עבר על סעיף 47 ד'?

רמז: הוא לא.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
פות"ש אני מבין שזה קרה בכניסה לבית הספר שלך, מה שאומר שזה איזור שבו אסור להחנות אבל הרבה הורים עוצרים כדי להוריד את הצאצאים שלהם מול השער. תוכל לתת קישור לרחוב בגוגל MAPS? כדי שנראה איזה סוג כביש זה.

אני מאמין שהצדק איתך, היא עצרה על הנתיב ואתה היית חייב לעקוף אותה כדי להתקדם, זה לגיטימי לגמרי.

אחת הבנות פתחה את הדלת לכיוון הכביש בלי להסתכל בכלל וקרה מה שקרה, אני מאמין שעצם העובדה שהיא עצרה על נתיב באדום לבן פועל לטובתך.

רחוב יבנה בפתח תקווה

פורסם

באמת תודה רבה לכולם על העזרה ועל התמיכה העברנו את הפרטים לביטוח והוא יטפל בזה עכשיו מה יהיה רק הזמן יגיד במקרה הכי גרוע אני יגיד לשופט שכל carsforum איתי :)

פורסם

רוב הסיכויים שזה לא יגיע לשופט בכלל אלא ייסגר בין החברות ביטוח.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אתה יכול להמתין ולראות, או להסתמך על סעיפי החוק.

אנא ממך הוכיח בבקשה כיצד פות"ש עבר על סעיף 47 ד'?

רמז: הוא לא.

אם אתה באמת, אבל באמת רוצה לדעת, ממליץ לך בחום לקרוא פסקי דין בנושא. תגלה במהרה שלעקוף מותר, אך אם תוך כדי עקיפה קרתה תאונה,אפילו שלא באשמת העוקף, לעוקף תמיד יזקף אשם תורם במידה כזו או אחרת. מדוע?‏ כי הוא מלכתחילה לא היה אמור להיות שם. ההימור שלי -כל צד יתקן את נזקו הוא. יחד עם זאת ,קשה לי להעריך מי ישא בנזקי הרכב השלישי (בהנחה שהוא בכלל מודע לעניין‏)‏

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

קראתי פסקי דין, האשם שאתה מדבר עליו הוא שהגורם לתאונה הוא העקיפה.

כאן הגורם לתאונה אינו העקיפה אלא פתיחת הדלת.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...