Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כשהגעתי לבית הספר עמד רכב בצד הכביש כשהוא במרחק משהו כמו מטר מהמדרכה באדום לבן אני באתי לעקוף את הרכב למרות שהמרווח בין הרכבים החונים לרכב היה צר אך יכלתי לעבור שם בקלות איך שאני באמצע העקיפה הוא פותח את הדלת וגורם לתאונה ניהיה לי חור במחסה מנוע הפנס הימני נשבר לגמרי שפשופים חזקים וגם כתוצאה מהתאונה רכבי נדחף לרכב מזדה שחנה וגרם לו שקע קטן בפינה לדעתי הרכב שעמד לא היה מונע לא שמתי לב או שפשות היה בלי אורות ארבע וויינקרים וכו'

עזרה כמה שיותר מהר זה תאונה ראשונה שלי מזה 11 חודשים שאני נוהג (נהג חדש) ומה אני עושה?

תודה לעוזרים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איפה קרה המקרה? או צילום של Google Street View אם צילמו את המקום יעזרו מאוד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

דבר ראשון על תכנס לפניקה דבר שני הוא אשם! ברגע שיושבים ברכב פותחים את הדלת לכיוון הכביש וקורה תאונה הם אשמים. צריך לקחת פרטים של הביטוח של הנהג+פרטים של הנהג. צריך להודיע לחברת הביטוח שלך מה קרה (זה לא משנה כרגע מי אשם) או לסוכן והוא כבר יעביר הלאה. הנהג האשם צריך להפעיל ביטוח (במקרה והתיקון יהיה יקר) אם הוא לא מודה באשמה ואתה רוצה לקצר תהליכים תפעיל הביטוח שלך שהוא יתבע אותו.

פורסם
איפה קרה המקרה? או צילום של Google Street View אם צילמו את המקום יעזרו מאוד.

זה לא נותן לי לפרסם קישור אבל אם אתה יכול לרשום רחוב יבנה בפתח תקווה צמוד לתיכון

פורסם
דבר ראשון על תכנס לפניקה דבר שני הוא אשם! ברגע שיושבים ברכב פותחים את הדלת לכיוון הכביש וקורה תאונה הם אשמים. צריך לקחת פרטים של הביטוח של הנהג+פרטים של הנהג. צריך להודיע לחברת הביטוח שלך מה קרה (זה לא משנה כרגע מי אשם) או לסוכן והוא כבר יעביר הלאה. הנהג האשם צריך להפעיל ביטוח (במקרה והתיקון יהיה יקר) אם הוא לא מודה באשמה ואתה רוצה לקצר תהליכים תפעיל הביטוח שלך שהוא יתבע אותו.

כן אבל לפי מה שהבנתי יש לי השתתפות עצמית של משהו כמו 5 אלף ועוד זה ייקר לי את הביטוח בהרבה (לא מספיק הביטוח שלי יקר כי אני נוהג על ג'יפ בעל נפח מנוע גדול)

פורסם

נכון אבל זה במקרה והוא לא יפעיל את הביטוח שלו והתיקון שלך יהיה מאוד יקר אז תעשה חישוב אם שווה לך להפעיל את הביטוח שלך.

פורסם

אני מקווה שיש לך צילומים של 2 הרכבים כולל צילום שרואים שהוא באדום לבן = תמרור "אין עצירה".

אל תתבע את הביטוח שלך.

תבע את הביטוח של הנהג השני. נראה שהוא אשם.

החסרון - ייתכן שיעבור זמן עד שתראה את הכסף, כלומר תיאלץ לתקן את הרכב בינתיים על חשבונך ורק בעוד אי אלו חודשים תראה את הכסף.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני מקווה שיש לך צילומים של 2 הרכבים כולל צילום שרואים שהוא באדום לבן = תמרור "אין עצירה".

אל תתבע את הביטוח שלך.

תבע את הביטוח של הנהג השני. נראה שהוא אשם.

החסרון - ייתכן שיעבור זמן עד שתראה את הכסף, כלומר תיאלץ לתקן את הרכב בינתיים על חשבונך ורק בעוד אי אלו חודשים תראה את הכסף.

יש לי תמונה של הכל כולל שאדום לבן אפילו יש שם כמו גדר ירוקה כזאת אם אני לא טועה אסור לעצור ליד זה לא ידוע אם יש שם תמרור אסור עצירה אבל עדיין זה דו סיטרי ממש צר ויש חנייה על הימין ועל השמאל זה נתיב אני ינסה לעלות תמונה

פורסם
אל תטען שעקפת. זה לא נשמע טוב. תסביר שנסעת במסלול שלך ואז הוא פתח דלת.

וכמו שאמרתי זה דו סיטרי והוא היה לי על הנתיב אפשר להגיד לעבור אותו

פורסם

תפסיקו עם החשאיות. עקפת, וזה בסדר. הוא היה צריך להסתכל במראה, ולא עשה זאת. מבחינתך, תיידע את חברת הביטוח שלך ופנה אליהם לעזרה. הם יוכלו להנחות אותך בצעדים הבאים. אם בידך צילומים של הנזק זה מעולה, ומוכיח את חפותך. תקן את הרכב ודרוש ממנו כסף. אם יסכים לשלם (דרך הביטוח שלו, או באופן פרטי), אז מצוין. אם לא, תוכל לתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות. תוכל להבהיר לו שאם לא יסכים לשלם, אז גם תתבע ממנו אובדן ימי עבודה, עלות רכב חלופי וכדומה. המלצה נוספת היא, שתקליט כל שיחה איתו, ושכל פעולה שתבצע תגובה במסמכים. לא לתקן "בשחור".

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תפסיקו עם החשאיות. עקפת, וזה בסדר. הוא היה צריך להסתכל במראה, ולא עשה זאת. מבחינתך, תיידע את חברת הביטוח שלך ופנה אליהם לעזרה. הם יוכלו להנחות אותך בצעדים הבאים. אם בידך צילומים של הנזק זה מעולה, ומוכיח את חפותך. תקן את הרכב ודרוש ממנו כסף. אם יסכים לשלם (דרך הביטוח שלו, או באופן פרטי), אז מצוין. אם לא, תוכל לתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות. תוכל להבהיר לו שאם לא יסכים לשלם, אז גם תתבע ממנו אובדן ימי עבודה, עלות רכב חלופי וכדומה. המלצה נוספת היא, שתקליט כל שיחה איתו, ושכל פעולה שתבצע תגובה במסמכים. לא לתקן "בשחור".

בהצלחה.

תורה רבה על התגובה מעריך את זה נקווה לטוב :wink:

פורסם

הכל בסדר בתנאי שאין שם פס לבן (בדקתי בסטריט וויו, אין שם פס לבן)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
יש לי תמונה של הכל כולל שאדום לבן אפילו יש שם כמו גדר ירוקה כזאת אם אני לא טועה אסור לעצור ליד זה לא ידוע אם יש שם תמרור אסור עצירה אבל עדיין זה דו סיטרי ממש צר ויש חנייה על הימין ועל השמאל זה נתיב אני ינסה לעלות תמונה

צביעה אדום-לבן על המדרכה היא תמרור "אין עצירה" בפני עצמה.

אתה מוזמן לבדוק בלוח התמרורים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...