Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא עניין של לכלוך. בפעם האחרונה שהיה פנצ'ר ברכב של אישתי הייתי צריך לנסוע שעה לכל כיוון כדי להחליף, כי היא לא הצליחה לפרק את הגלגל. אולי מפתח חשמלי כזה יכול לעזור.

במצב כזה לדעתי גם המפתח החשמלי לא יעזור.

גם צריך קצת כוח פיזי.

וגם מי שלא נגע בחיים בבורג, עדיף שיחכה למישהו שכן יודע או לגרר, בכל זאת הרכבת גלגל זה עניין בטיחותי מאוד!

יצא לי לעזור לאנשים שנתקעו עם פאנצ'ר.

בכמה מקרים פשוט הרמתי להם את הרכב ופירקתי להם את הברגים, הסברתי להם איך להמשיך ועזבתי אותם (מיהרתי).

פורסם

במוסכים סוגרים את הברגים עם מפתח אימפקט חזק מאוד שפועל על לחץ אויר, מן הסתם במומנט הרבה יותר גדול ממה שצריך, אז קשה לי להאמין שכלי סיני שמוכרים באוטודיפו ב-200 ₪ יכול לפתוח ברגים כאלה.

פורסם
לא צריך אימפקט ולא נעליים תקנה קומפרסור קטן ב50 שח שמוכרים בתחנות הדלק ואתה מסודר

כשיש לי פנצר אני מוציא אותו מחבר למצת 5 דקות ונוסע לפאנצרמאכר שהוא ישבור את הראש

אני מדבר על חור בגלגל וג'אנט עקום, לא רק תקר פשוט, לזה אין לי שימוש בקומפרסור (שכבר יש לי אם צריך למלא אוויר).

לדעתי אני הולך לקנות גם את המברגה החשמלית וגם ידית כוח שיהיה למקרה.

תודה על התשובות חברים והעזרה :)

Opel Adam S 2017

פורסם
במוסכים סוגרים את הברגים עם מפתח אימפקט חזק מאוד שפועל על לחץ אויר, מן הסתם במומנט הרבה יותר גדול ממה שצריך, אז קשה לי להאמין שכלי סיני שמוכרים באוטודיפו ב-200 ₪ יכול לפתוח ברגים כאלה.

תאמין, תאמין.

האימפקט של המוסך עובד ישירות על לחץ אוויר ולכן הוא מהיר מאוד.

הכלי החשמלי ב200 שקל "צובר תנופה" כמה שניות ואז מפעיל את כל התנע שנצבר באימפקט, וחוזר חלילה.

צריך 3-4 מכות כאלו כדי לשחרר את הבורג וזה לוקח איזה 10 שניות.

אבל זה עובד מעולה.

נסה ותהנה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

פספסתם פה לגמרי את הערך של הכלי הזה. הוא הרבה מעבר לשימוש להחלפת גלגל, בשביל זה ידית כוח היא מעל ומעבר, מדובר באימפקט לכל דבר על כל המשמתע מכך לעבודות מכונאות.

כמו שכתבתי - נעזרתי בו לפתוח פולי מנוע של קטנוע - למי שלא הבין המשמעות היא שזה חסך צורך לקבע אותו באמצעות כלי יעודי + כוח המכה שלו אדיר מעל ומעבר למה שמצפים מכלי סיני זול שפועל משקע מצית.

לא עניין של לכלוך. בפעם האחרונה שהיה פנצ'ר ברכב של אישתי הייתי צריך לנסוע שעה לכל כיוון כדי להחליף, כי היא לא הצליחה לפרק את הגלגל. אולי מפתח חשמלי כזה יכול לעזור.

ראה את המשפט המודגש מעל הציטוט - הכלי הזה חזק מאוד ודורש תשומת לב בסגירה. חבר שעשה את אותה עבודה לפני הידק קצת יותר מידי ושבר את האום שיושב בקצה הקרנק (!!).

תניח לאמונות כרגע, אני כותב מניסיון עבודה עם הכלי שהוא חזק בצורה לא פרופורציונאלית לאיך שהוא נראה\מרגיש\עולה.

הסיבה היא שהוא עובד קצת שונה מאימפקט רגיל בכך שהוא מסתובב די הרבה וצובר מהירות ואז נותן מכת פטיש חזקה. 6-5 דפיקות שלו יכולות לגזור את רוב הברגים. לפחות על הכלי איתו אני עבדתי (כאמור עלה 200 ש"ח באוטו דיפו).

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
תאמין, תאמין.

האימפקט של המוסך עובד ישירות על לחץ אוויר ולכן הוא מהיר מאוד.

הכלי החשמלי ב200 שקל "צובר תנופה" כמה שניות ואז מפעיל את כל התנע שנצבר באימפקט, וחוזר חלילה.

צריך 3-4 מכות כאלו כדי לשחרר את הבורג וזה לוקח איזה 10 שניות.

אבל זה עובד מעולה.

נסה ותהנה.

יש פטשי איפקט על סוללה שעובדים יותר חזק מהפטיש אויר של המוסך ויותר מהיר אבל זה לא צעצוע ב 200 שקל יותר לכוון של ה 2000 שקל

פורסם

ראיתי בשתי פירוקיות את האימפקט האימתני שהתכוונת.

התנסיתי על אחד מהם לא זוכר כמה וולט, אם אני לא טועה זה היה 18 וולט של סיגנט(יש גם 12 וולט).

הסיבה שמשתמשים בכלי הזה בפירוקה היא שאין צורך בחשמל בשטח בו המכוניות מאוחסנות ופותחים איתם בחופשיות אום ציריה, בולמים, תפוחים למינהם וכו...

הכלי חזק מאד ואיכותי והמחיר הוא כמו שרשם דן גדול משמעותית.

המכשיר מעט מגושם מטבע הדברים והסוללה שוקלת לא מעט.

זה לא כלי שהייתי רוכש בשביל שימוש בחירום מה גם שאם לא תישמור על הטענה מדי פעם, כשתהיה זקוק הסוללה תהיה ריקה מחוסר שימוש

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם
מה לגבי פירוק והרכבה של 4 גלגלים . גורם לפריקה משמעותית במצבר?

אפשר להשאיר את המנוע עובד לזמן של החלפת הגלגל, אמנם עבודה של המנוע בניוטרל אבל עדיין עדיף מאשר להשאר ללא מצבר :p

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...