Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב יהיה רכב שני במשפחה, כאשר הרכב הראשון הוא רכב חברה (לנסר 2013).

הרכב ישמש לנסיעות יומיומיות (א-ה) לעבודה בכביש 6, 75 ק"מ לכל כיוון. לא צפוי שימוש בסופ"ש.

מידי פעם לאסוף ילדים קטנים (גיל 4,1) מהגן.

כיום יש לי C1, חסכונית מאד 1:19 - 1:20 עבור הנסיעות הללו ומאד זולה לתחזוקה - אך אינה לא נוחה לנסיעות הארוכות.

אני שוקל לנצל מבצעי סופשנה לרכב חדש, הדרישות הבסיסיות שלי

צריכת דלק טובה (באזור ה1:15 עבור הנסיעות שלי שהן מחוץ לעיר)

חווייתית לנהיגה, נוחה לנסיעות הארוכות מחוץ לעיר

לא פוסל רכב ידני אם יפצה אותי בדרכים אחרות...

אני חושב שאם גולף היתה בתקציב שלי הייתי קונה אותה, אבל היא יקרה מידי.

ראיתי את הלאון החדשה, לא מת על המראה של הסיאט, למרות שמסתמן שהוא רכב טוב - אני שוקל את האופציה הזאת

אודי A1 - אפשר לקבל היום באזור ה115 עבור הדגם הידני שמגיע כמעט ללא אבזור ועם 3 דלתות. האם אופציה שווה? מפחד קצת מהטיפולים ועלויות האחזקה \ ביטוח ..

פתוח לעוד רעיונות, במיוחד כאלה שמגלמים מחיר סופשנה שווה

תודה !

C1 רובוטית. כי Perfection has it's price

פורסם

רנו מאגן דיזל

הונדה ג'אז הבריד

---

למה יש אופציה של a1 ערומה? מה שווה לנסוע ברכב קטן וריק? אם הסיבה היא התחברות לדגם יוקרה, לדעתי עדיף לבדוק יד2.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם
רנו מאגן דיזל

הונדה ג'אז הבריד

---

למה יש אופציה של a1 ערומה? מה שווה לנסוע ברכב קטן וריק? אם הסיבה היא התחברות לדגם יוקרה, לדעתי עדיף לבדוק יד2.

הa1 נאה מאד לטעמי, ישבתי בפנים והרגשתי מאד נוח, הרכב יושב נמוך על הכביש ולפי מה שקראתי מהנה מאד לנהיגה וגם חסכוני. היתה לי בעבר A4 ואני די מתחבר למותג, ונותנים עליה הנחה של 22,000 לכן אני שואל אם במחיר הזה העסקה משתלמת ?

אם הרכב אמין? יש בעיות סדרתיות ידועות?

אולי מישהו מכיר את הלאון החדשה ויכול לחוות דעה ?

C1 רובוטית. כי Perfection has it's price

• תוכן חדש...