Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פורד פוקוס טרנד 2008

היום לאחר השלג הנעתי את הרכב הכול עובד תקין חוץ ממגבים קדמיים (המגב האחורי עובד)

ניסיתי להרים מכסה מנוע לנסות לראות אם המנוע של המגבים משמיע קול כלשהו אבל ממש כלום

כאילו פיוז אין חשמל בכלל, אני לא מבין גדול אבל חשבתי אולי פיוז נשרף אבל אין לי מושג איזה מהפיוזים

שייך למגבים הקדמיים אז לא נגעתי

כל עזרה תתקבל בברכה

תודה מראש

אליאור

פורסם
שלום

יש לי פורד פוקוס טרנד 2008

היום לאחר השלג הנעתי את הרכב הכול עובד תקין חוץ ממגבים קדמיים (המגב האחורי עובד)

ניסיתי להרים מכסה מנוע לנסות לראות אם המנוע של המגבים משמיע קול כלשהו אבל ממש כלום

כאילו פיוז אין חשמל בכלל, אני לא מבין גדול אבל חשבתי אולי פיוז נשרף אבל אין לי מושג איזה מהפיוזים

שייך למגבים הקדמיים אז לא נגעתי

כל עזרה תתקבל בברכה

תודה מראש

אליאור

בדיקה נכונה של איבחון הבעיה היא לחכות לטמפרטורה יותר חמה עלמנת לבדוק אם יש בעיה במנוע הקידמי.

אם ביכולתך להוציא את החיבור החשמל למנוע הווישרים, הכנס בו וולטמטר פשוט(+-) ותבדוק עליה במתח.

פורסם

אין אפשרות להגיע לחשמל של המנוע יש פלסטיק שיושב עליו כדי להגיע למנוע

צריך לפרק את המגבים ולהוציא את הפלסטיק בגלל זה חשבתי לבדוק פיוזים

כי יש גישה לשם

פורסם

בצע את מה שחשבת מלכתחילה...גש לתיבת הפיוזים ובדוק את הפיוז של המגבים. אם אינך יודע איזה פיוז זה בדיוק הסר את מיכסה הפיוזים והבט בצידו הפנימי של המיכסה שם רשום כל פיוז למה נועד.

פורסם

החצי למטה לא ברור,

יכול להיות גם שהפיוז עבור המגבים יהיה במכסה מנוע בקופסאת פיוזים השניה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...