Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי פורד פוקוס סטיישן דגם 2013. שלוש נורות נדלקות לי פתאום במהלך נסיעה ונכבות רנדומאלית-ללא שום קשר לנסיעה.

לפי מה שקראתי בספר, זה נורה של ה-ABS שאומרת שיש בעיה במערכת, וגם הנורה שההאנד ברקס מורם דולקת (למרות שמוודא לחלוטין שהוא לא מורם) ונורה שאומרת שמערכת ה-ESP החלה לפעול(גם אם אני נוסע במישור או עומד במקום ואין שום סיבה שמערכת ה-ESP תתערב). כל הנורות נדלקות ונכבות ביחד-לא כל אחת בנפרד. האוטו כבר ביקר במוסך(שבוע הוא היה במוסך ובסוף נאמר לי שהם רק ביצעו עידכון גירסה-שלא פתר את הבעיה). מצורפת תמונה של הנורות(לכל חדי העין-לא אני הצלם), אשמח לשמוע עצות מאנשים לגבי מה הבעיה.

65pu.jpg

פורסם

זה קורה באופן קבוע? או בשלבים מסוימים של הנסיעה?

האם אתה מרגיש שבלם היד מורם? כלומר הנסיעה קשה יותר? הרכב לא זז כאשר הוא בD? או שזה רק הנורה שדולקת?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קרה לי פעם ב-VAGית. לא הייתה תקלה דווקא.

האם זה קרה לך תוך כדי נסיעה בכביש רטוב / חלק? אולי במקרה כביש עם שיפוע גם?

האם אחרי כיבוי והנעה מחדש - הנורות עדיין דולקות?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שלום,

הנורות לא נידלקות מיד עם תחילת הנסיעה. רק בהמשך. אבל לא בשום קטע ספציפי, יכול להיות שהם יידלקו בזמן שהרכב בעמידה, בנסעיה בנסיעב במישור או בסיבוב והם פשוט נכבים ונדלקים מפעם לפעם במהלך הנסיעה, אבל רוב הנסיעה הם דלוקים. הבדל מוחשי בנסיעה אני לא מרגיש. ווידאתי ובלם היד מורד בוודאות. הבעיה הזו לא קראה לי כשירד גשם, אבל גבי כביש בשיפוע, לא שמתי לב, פעם הבאה כשזה יקרה אבדוק. כיבוי והדלקה של הרכב לא עוזר, אני עם הבעיה הזו כבר יותר מחודש.

פורסם

אם הרכב 2013, אז אני מניח שהוא עדיין באחריות לא?

למה שלא תשב למוסך על הראש, ושיתקנו את זה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הרכב עדיין באחריות, אבל הייתי רוצה לדעת האם מידהו יודע מהי הבעיה על מנת לידרוש מהם מה לעדות. פעם קודמת שהרכב היה אצלם(בקשר לתקלה הזו) הם החזיקו אתו אצלם כשבוע, ואמרו לי שהם רק עידכנו גירסה(דבר שלא פתר את הבעיה), אבל לא נוח להיות בלי הרכב במשך שבוע, ובסוף הבעיה גם לא ניפתרת.

פורסם

המנורה שאתה קורא לה של בלם היד היא אזהרה כללית מסכנה כלשהי, לדוגמא אחת הסכנות היא נסיעה עם בלם יד, בגלל זה המנורה דלוקה שבלם היד מורם, אם בלם היד לא מורם והמנורה דלוקה סימן שיש אזהרה שהפעם מכוונת לנסיעה ללא ESP וABS במיוחד במזג אוויר הזה זה סכנה ממשית, אולי יש לך בעיה בחוטים של הABS וכתוצאה מכך מתבטלת גל הבקרת יציבות. אני חושב שהשורש הוא הABS.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

האם הABS עובד בזמן שהנורה דלוקה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ה-ABS לא פועל כשהנורה נדלקת ואני גם לא מרגיש הבדל בבלימה. לגבי הנורות-כבר בדקתי מה הם אומרות בספר רכב-אחת אומרת שיש בעיה ב-ESP, אחת ב-ABS והשלישית שבלם היד מורם.

פורסם

אני לא בטוח שהבנת אותי כראוי:

האם ניסית לבלום בלימת חירום והרגשת האם הABS נכנס לפעולה או לא, כאשר הנורות דולקות?

דבר נוסף - ממליץ לך לבדוק את גובה מפלס נוזל הבלמים - הוראות בספר הרכב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...