Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה בשלג - רעיון שעלה בראשי .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגיל, מגיע מבאר שבע, עם רכב.

עדיף משהו לא עמוס מדי מבחינת תנועה.

קיבלתי המלצה על הר אדר, מישהו יודע אם יורד שם באמת שלג?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ירושלים לבנה, כל היום יורד שלג. כרגע יש שכבה של 12-15 ס"מ בגבעת רם,ומחר צפוי להתגבר.

מצד שני, אני לא חושב שהתשתיות ידעו להתמודד עם זה, ומניח שגם מחר הכבישים יהיו סגורים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

במצפה רמון ירד, לא יודע אם נערם. אתה יכול לנסוע לכיוון הר חריף - שם בטח יש מספיק.

טל, אתה מדמיין את האיזור עם שלג? אחד הדברים המדהימים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני יכול לתאר לעצמי, שכשהכל פרוש לרגליך ככה, זה די מטריף.

מצד שני, איך תראה האמבטיה שליד הכרמים כשהכל מושלג? גם מסקרן.

כרגע מה שבא לי זה את העיר העתיקה בזריחה, בלי אף אחד מסביב שיהפוך לי את הפודרה לבוץ. אולי גם איזה 5D MK3 לצורך האירוע.

אבל הסיכוי שאני אצליח להוציא את עצמי מהרדיאטור אל עבר הדברים הלבנים האלה בחוץ זהה לסיכוי שAmy Smart של בנצי תדפוק בדלת והפטמות שלה לא יעמדו מהקור.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לפני כמה שנים שמעתי שיורד שם שלג, ישר ארזתי את ציוד הצילום, נכנסתי לרנו אקספרס הגיבורה שלי וטסתי לשם (במהירות חוקית כמובן). הגעתי להר רמון, נכנסתי לשטח עם האקספרס, עצרתי כשלא יכולתי להתקדם יותר. תפסתי טרמפ עם דיסקברי מזדמן לפסגת הר רמון. יוצא, מוקסם מהנוף, פשוט מדהים. שולף המצלמה כדי לגלות שלא לקחתי סוללה...

במזל הייתה איתי קומפקטית מחורבנת שהוציאה תמונות מטורפות משם. לא מוצא אותן כרגע, אחפש מחר אולי.

רגע! דופקים בדלת...

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
במצפה רמון ירד, לא יודע אם נערם. אתה יכול לנסוע לכיוון הר חריף - שם בטח יש מספיק.

טל, אתה מדמיין את האיזור עם שלג? אחד הדברים המדהימים.

יצא לי לחוות את זה פעם אחת באיזור המדובר, מחזה מרשים בהחלט.

רק חבל שבסיטואציה בה חוויתי את זה קיללתי את כל העולם ואישתו- הייתי צוער בבה״ד 1 והשלג ירד בדיוק באותו יום בשבוע בו היינו יוצאים לניווטים, משמע גם היה קור כלבים וגם זה הקשה בניווט.

:?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איזה לטייל ואיזה נעליים. אני תקוע מ7 בכביש 1!!!

אה ונגמר הדלק.

אבל המשטרה בדרך אז אולי אני לא אהפוך לבולי איש השלג.

בקיצור, מהיום עזבו אותי מביצועים, נוחות או התנהגות. אך ורק ג׳יפ.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תאריך: אתמול בערב

נקודת מוצא: שכונת קטמון בירושלים

יעד: שכונת גילה בירושלים

תחילת נסיעה 19:55

שעת גמר: 21:15

סך אורך המסלול: 3.8 ק"מ

היו מיואשים שנטשו באמצע הכביש (או מה שנשאר ממנו) את רכבם והמשיכו ברגל.

היו חסרי אונים ומפוחדים שקפאו (תרתי משמע) במקומם.

היו פראי אדם שניסו בכח ובפראות להילחם בבלתי אפשרי.

והייתה נהגת שהחליטה לעשות מופע אקרובטיקה מרהיב עם המאזדה 5 שלה .

פורסם

איך אני מקנא בכם,אין כמו שלג בחוץ ובפנים תה חם עם כמה סנדוויצים והאישה ליד.:lol:

יש תמונות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בוקר טוב ומושלג לחברי הפורום :)

אני גר בצפון הרחוק , וירד אצלנו יחסית הרבה שלג . והרעיון שעלה לי בראש - לצאת קצת לבחוץ אם הרכב (מגאן קופה) , ולהרגיש את ההיתנהגות שלו על הכביש במצבי החלקה , קרח , שלג , רטיבות .

מה אתם אומרים על הרעיון? איזה טיפים תוכלו לתת לי?

תודה.

פורסם

לעשות ביטוח מקיף, לעשות ביטוח חיים, לעשות צוואה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

היום, לא הייתי נוסע לחפש "עניינים" אם אין רכב שהוא 4X4. לא חייבים הילוך כח. גם טריוס או פורסטר מספיקים.

לא יורדים מהכבישים. נזהרים מאוד מהקרח.

לפני שנתיים באחת הסערות ברמת הגולן , היה טור שלם של חכמולוגים, כמה עשרות מכוניות ששיחקו ב"מכוניות מחליקות מתנגשות". צחקנו שם המון.

בקיצור - לא לעשות שטויות. אין לנו כישורים בסיסיים לנהוג על שלג וקרח, והתשתיות בארץ לא עוזרות לנו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

איזה טיפ לתת לך?

לדאוג שיהיה לך חבר טוב שבמקרה המקצוע שלו זה פחח.

:lol:

וברצינות,

לא הייתי ממליץ לצאת לכביש ציבורי כדי ללמוד את הדברים שציינת, זה ממש לא המקום ללמוד את זה.

אם יש בקרבת מקום מגורייך חניון גדול ללא מכשולים (מדרכות, עמודי תאורה וכדומה) יכול להיות ששם תוכל להתנסות קצת.

בהצלחה ובזהירות..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כן. נשמע לי מצויין. אם ירד אצלכם הרבה שלג, אני בטוח שהמפלסות ישמחו שתעזור להן עם החצאית הקדמית.

היום, אם הייתי גר באיזור מושלג, הייתי יוצא החוצה רק עם רכב 4X4.

עכשיו קיבלנו קריאה (בווטסאפ של חבר'ה עם ג'יפים) שיש עשרות אם לא יותר של נהגים תקועים ומבקשים עזרה בחילוץ בכסף.

תוודא שהסלולרי שלך מוטען, קח תרמוס חם, פליז, כמה קרשים שתוכל להדליק מדורה להתחמם עד שיחלצו אותך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ומה הקשר של ההנעה הכפולה לעניין? אל תדאג גם שני הגלגלים שמניעים לא יצליחו לאחוז בשלג.

בשביל זה המציאו דבר מאוד פשוט שנקרא שרשראות.

מקדם החיכוך של השלג הרבה יותר קטן משל האספלט (שלשמו תוכנן הצמיג).

אם תשים לב תראה שלרוב רכבים שנוסעים בשלג נוסעים עם משהו שננעץ בשלג ולא עובר רק על שטח הפנים שלו.

שב בבית עם שוקו/תה חם ועזוב אותך משטויות, חבל עליך ועל האוטו.

Got To love It

• תוכן חדש...