Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW חושפת את הM3 והM4 החדשות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1432/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A4%D7%95%3a-%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%95-M3-%D7%95-M4-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA

מנוע 3000 סמ"ק, טווין טורבו בלחץ של 1.3 באר.

הספק? 431 כ"ס ב5,500 סל"ד, ויותר חשוב, כמעט 56 קג"מ ב1,750 סל"ד.

לא לשכוח שכל זה עובר לגלגלים האחוריים כן?

הגרסה האוטומטית משתמשת בתיבה כפולת מצמד 7 הילוכים.

לפי הכתבה, דלק מוטורס מסרו כי הרכב יגיע בקיץ הקרוב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש אהבתי את העיצובים האחרונים של BMW, נראות פשוט מדהים!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

להזיל ריר... מכונות מדהימות!

מעניין מה הייתי קונה לו הייתי זוכה בלוטו, M4 או 4C? :lol: טוב התשובה ברורה... את שניהם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מאוד אהבתי את העיצוב החדש של ה5 ובמיוחד של ה7 של במוו אבל לדעתי ה3 פשוט יצאה זוועה, פרונט אגרסיבי באופן מצחיק על גוף יחסית מצומק, היא מתיימרת להיות 5 קטנה אבל פשוט נראת כמו בדיחה על 4 גלגלים.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

למנהל ששינה את הקישור לכתבה בקארספורום במקום לכתבה בוואלה, לפחות תדייקו בנתונים בכתבה שלכם.

ההספק הוא 431 כ"ס ולא 425 כפי שכתבתם...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

נו, וכמה צריך להוסיף כדי באמת לקבל רכב M? עכשיו, כדי שבאמת תהיה לך M, אתה צריך לקנות את הרכב עצמו ואז להוסיף כל מיני m performance packages ודברים דומים כדי להשתוות לדור קודם למשל. בנאדם שקונה רכב כזה מצפה שהדברים הללו יכללו מלכתחילה ברכב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
נו, וכמה צריך להוסיף כדי באמת לקבל רכב M? עכשיו, כדי שבאמת תהיה לך M, אתה צריך לקנות את הרכב עצמו ואז להוסיף כל מיני m performance packages ודברים דומים כדי להשתוות לדור קודם למשל. בנאדם שקונה רכב כזה מצפה שהדברים הללו יכללו מלכתחילה ברכב.

לא הבנתי מה כוונתך, מדובר על השקה של M3 וM4, לא על 435 M PACKAGE או 335 M PACKAGE, מה הבעיה פה?

פורסם

הוא מתכוון שבשביל לקבל "M" "אמיתית" צריך להוסיף חבילת "M DRIVER" בתוספת תשלום (קרא בכתבה).

אני בטוח שהיא מספיק "M" גם בלי החבילה, אבל איו ספק שאם אתה קונה כזה רכב בטח תוסיף עוד כמה שקלים (עשרות אלפי) :-P

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...