Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW חושפת את הM3 והM4 החדשות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צר לי שה-M מוותרת על ה-V8 המדהים שלה.

ב.מ.וו טוענים כי השקיעו המון בכל הקשור לסאונד המנוע החדש - במטרה לא לאכזב מבחינה זו, למרות הירידה בנפח ובצילנדרים.

כל מה שנותר לקוות הוא שהיא אכן תהיה טובה מהנוכחית. אחר כך נותר לקוות ש-SIXT יצרפו כאלו לצי הרכבים שלהם ויהיה ניתן לנהוג בהן כבר בחודשים הקרובים :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הוא מתכוון שבשביל לקבל "M" "אמיתית" צריך להוסיף חבילת "M DRIVER" בתוספת תשלום (קרא בכתבה).

אני בטוח שהיא מספיק "M" גם בלי החבילה, אבל איו ספק שאם אתה קונה כזה רכב בטח תוסיף עוד כמה שקלים (עשרות אלפי) :-P

אפשר ציטוט ברשותכם?

צר לי יקיריי, לא מצאתי דבר שכזה - לא בכתבה של "אוטו", לא בכתבה שנכתבה כאן וגם לא בפרסום הרשמי של ב.מ.וו (אתמול).

ה-E90 / E92 קיבלו כל מיני וורסיות מוגבלות יצור (CRT / GTS / DTM) וגם חבילת "Competiton" (שלקראת סוף היצור - שווקה כסטנדרט, ללא תוספת תשלום שהיא) - היא כללה חישוקים גדולים וקלים יותר (של BBS) ושינויים במתלים. בנוסף לכך, תמורת תשלום סימלי - ניתן היה להוסיף גם צנרת פליטה M SPORT מטיטניום (שהייתה כלולה ב-CRT / GTS ולדעתי גם ב-DTM). לחובבי הרועש שבינינו :wink:

זה שהוצעה החבילה כאקסטרה - לא הפך את ה-M למכונה משעממת, סתמית או לא מהנה. החבילת Competiton נתנה חידוד נוסף ליכולות הטובות מאוד של הרכב. לטעון שה-M היא לא M כל עוד אין עליה PACK שהוא - זאת שטות גמורה. טיפשות לשמה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אחרי שתנהג ב-M3 וב-C63 לא בטוח שתרצה רק את הסאונד של ה-C.

ה-M החדשות נראות טוב, העיצוב של הרכב גורם לכך שמהצד נראה שהרכב תמיד "דרוך", מנופח איפה שצריך ולא משאיר מקום לטעויות בזיהוי.

אני גם מסכים חלקית עם אוראל (RS) שקצת מאכזב שירדו ממנוע ה-V8, זה נתן הרבה אופי לרכב עם הסאונד והאופי המחוספס הזה.

למה רק חלקית?

כי בסופו של יום BMW יודעים מי הקהל של הרכב ומה הוא אוהב ואני נוטה לשער שהתוצאה הסופית תיהיה משביעת רצון, מה גם שהעובדה שהגרסה הנוכחית גודשת תוסיף קצת תיבול ומעניין איך זה בא לידי ביטוי בכביש בהשוואה ל-M3 היוצאת.

מה שכן, עכשיו המכונית נראית מתאימה יותר לתחרות מול ה-C63 ואני מתכוון בעיקר לעיצוב הפנימי כי בעוד ה-C63 מאוד מסוגננת (ועם אינספור אופציות לעיצוב לפי טעם אישי) העיצוב ב-M3 הקודמת היה מאוד פושר ולטעמי לא היה בקו אחד עם המתחרה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

המנוע בM3 זה אותו מנוע מגרסאות ה435 וה335, רק כמובן עם הספק גבוה יותר ואני מאמין שכמה שינויים לטובת עמידות מול כל הכוח הזה.

מנסיון עם ה435, כשאתה יושב בפנים, הרכב עומד במקום, ונותן מכת גז, אתה שומע גרגור מעומעם ונעים שגורם לך להיות מאוד סקרן איך זה נשמע מבחוץ...

כשאתה עומד בחוץ, ומישהו אחר יושב בפנים, אז כשהוא נותן מכת גז אתה מבין שהסקרנות ממקודם הייתה מוצדקת. יש לו סאונד נפלא...פשוט כיף לשמוע את המנוע הזה.

אני יכול רק לתאר לעצמי איך זה יהיה בגרסאות הM...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני מודע לכך שהמנוע בגדול אותו מנוע ומכאן החשש לגבי הסאונד- זה מנוע שקט מכדי להיות M, הסאונד שלו נעים והולם את הגרסה הבכירה בהיצע ה"סטנדרטי", זה לא יספק את הסחורה ב-M3, בטח לא כאשר המתחרה שוברת את האספלט עם הסאונד הפסיכי שלה.

יחד עם זאת, סעפת פליטה שונה שתתחבר למערכת פליטה מתאימה תוכל לספק את הסאונד המצופה מה-M3.

פורסם

עידן, אני בטוח שצנרת טיטניום של M SPORT או אקרופוביץ' ויהיה מעניין יותר (עם דגש - על יותר...).

מסכים איתך שה-M3 הייתה פושרת בכל הקשור לעיצוב. עיצוב הפנים... זה הרגיש פחות נאה ונעים מוורסיה מאובזרת של ה-3 ה"רגילה". מצד שני, זה לא האוטו שאמור לפנק ולהחניף לך, זה האוטו שאמור לגרום לך לחייך ללא הפסקה... אז חצי נחמה נו. ניתן להם להנות מהספק.

לגבי ה-C63, שוב... לטעמי זאת מכונת נהיגה מטורפת - תרתי משמע. הצליל, הכוח, הפראות... ואם זאת, ליבי הולך עם ה-M. נהנתי הרבה יותר לנהוג בה, בלי חשש אמיתי לגורלי וגורלה. ה-C גורמת לך לפחד ממנה, היא מזכירה לך בכל נגיעה על הדוושה - שהיא נושכת. נושכת חזק. היא לא המכונית לנהוג בה "נקי" ומהר. היא אוהבת שטויות, היא נהנת לצאת במחולות עם הזנב. אוהבת לאתגר ולהפחיד. קסם אחר - אבל קסם.

חודש הבא אני בגרמניה, מקווה לסובב שוב את ה-M3 (קבריו לצערי. זה מה שנותר כרגע ל-SIXT). להנות שוב מה-V8 המופלא הזה, בפעם האחרונה... באמת :-(

גוסט באסטר, ב-135M הוא דווקא נשמע טוב. אני מקווה שהם באמת השקיעו בסאונד. ב.מ.וו תמיד ידעו להוציא צלילים נאים מאוד ממנועי ה-6 ציל שלהם (למשל ה-E46 M3 / E46 M CSL). באמת מקווה שהוא יהיה מרגש מספיק מבחינת הצליל, אני בטוח שמבחינת ביצועים הוא כן (ואם לא, תמיד יש ESS...).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יותר אהבתי את השנתון הקודם..

ביצועים מרהיבים - 4.3 0-100

מרהיבים? לא הייתי אומר. הקודמת (E92) עשתה 0-100 ב-4.4 שניות, כך שה-4.3 הם שיפור זניח.

הפער הגדול מגיע במומנט (40.8 ביוצאת - מול 56 בחדשה). ההספק קפץ מ-420 (ב"רגילה". ל-CRT / GTS ושאר האדישנים המיוחדים היו 450 סוסים) ל-431 סוסים. העניין הוא שעכשיו הרבה יותר פשוט להקפיץ את ההספק - עם תוכנה בלבד. בלי הצורך בהשתגעות קיצונית (מי אמר קיט סופרצ'ארג'ר ל-V8? :wink:)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
עידן, אני בטוח שצנרת טיטניום של M SPORT או אקרופוביץ' ויהיה מעניין יותר (עם דגש - על יותר...).

מסכים איתך שה-M3 הייתה פושרת בכל הקשור לעיצוב. עיצוב הפנים... זה הרגיש פחות נאה ונעים מוורסיה מאובזרת של ה-3 ה"רגילה". מצד שני, זה לא האוטו שאמור לפנק ולהחניף לך, זה האוטו שאמור לגרום לך לחייך ללא הפסקה... אז חצי נחמה נו. ניתן להם להנות מהספק.

רכב שהוא גירסת קצה של דגם של יצרן רכבים יכול וצריך להיות מתוקתק בהכל ואין סיבה לפשרות כאלה מוגזמות. עובדה היא שב-C63 יצרו מכונת נהיגה משובחת עם עיצוב שפשוט כיף להסתכל עליו (במיוחד במרכב קופה, פשוט מדהימה).

לגבי ה-C63, שוב... לטעמי זאת מכונת נהיגה מטורפת - תרתי משמע. הצליל, הכוח, הפראות... ואם זאת, ליבי הולך עם ה-M. נהנתי הרבה יותר לנהוג בה, בלי חשש אמיתי לגורלי וגורלה. ה-C גורמת לך לפחד ממנה, היא מזכירה לך בכל נגיעה על הדוושה - שהיא נושכת. נושכת חזק. היא לא המכונית לנהוג בה "נקי" ומהר. היא אוהבת שטויות, היא נהנת לצאת במחולות עם הזנב. אוהבת לאתגר ולהפחיד. קסם אחר - אבל קסם.

כמובן כל אחד וטעמו, אין ספק ש-2 המכוניות יודעות לדגדג היכן שצריך פשוט כל אחת בדרך אחרת.

חודש הבא אני בגרמניה, מקווה לסובב שוב את ה-M3 (קבריו לצערי. זה מה שנותר כרגע ל-SIXT). להנות שוב מה-V8 המופלא הזה, בפעם האחרונה... באמת :-(

גוסט באסטר, ב-135M הוא דווקא נשמע טוב. אני מקווה שהם באמת השקיעו בסאונד. ב.מ.וו תמיד ידעו להוציא צלילים נאים מאוד ממנועי ה-6 ציל שלהם (למשל ה-E46 M3 / E46 M CSL). באמת מקווה שהוא יהיה מרגש מספיק מבחינת הצליל, אני בטוח שמבחינת ביצועים הוא כן (ואם לא, תמיד יש ESS...).

מבחינת סאונד זה לא סיפור רציני, דוד אחורי ראוי ישנה את הסאונד מקצה לקצה, זה מהנסיון עם הרכב שלי שבמקור גם די שקט ומאז החלפת הדודים נהיה לי הרגל שבכל הגעה למנהרה (הגבל מהירות 80 קמ״ש) אני פותח חלונות ומוריד להילוך שני....

פורסם
מספיק 135 עם דאונפייפ ואתה מקבל סאונד מטורף.

גיא, עזוב שטויות - אין על סאונד של V8. כזה שמגיע עד 8600 סל"ד בטירוף חושים :twisted:

עידן, האמת היא שהתכוונתי לעיצוב הפנים של הב.מ.וו. חיצונית היא נראית כמו 3 קופה על סטרואידים. לא מוחצן מידי, לא מופרז - אבל כן נראה לעין (בעיקר ה"גבעה" על המכסה מנוע, ורק כדי שכל ה-V8 יכנס לתא המנוע כמו שצריך... מדליק לחלוטין!).

הוא פשוט משעמם, קודר ואין יותר מידי סימנים לכך שזאת גם גרסת קצה - בפן האיבזורי. יש מערכת שמע מצויינת של "הרמן קרדון" (והיא מיותרת. תאמינו לי...). יש GPS עם המסך הגדול (האופציונלי). כמובן שיש מושבי עור מאוד תומכים ומחושמלים (ישנה אפשרות לריקליינרים). יש גם כל מיני משטחי עור במראה של קרבון - זה נחמד, אבל די מצעצוע. הדברים שכן מזכירים לך שאתה נמצא ב-M, זה המושבים המאוד נוחים, ההגה (עם התפירה בצבעי ה-M) והעובדה שיש לך כפתור "M" על ההגה. מלבד זה - כל אדם עשוי לחשוב שהוא נמצא בגרסת בסיס של ה-3.

ה-AMG בהחלט נאה מאוד, בעיקר הקופה. למרות שלא הייתי מנתגד לסטיישן - לחלוטין זאב בעור של כבש תמים. ה-AMG הופכת את ה-C למכונית מוחצנת ושרירית. אין ספק שהיא נראית מאיימת יותר מה-M. יש שיגידו שהיא גם מוגזמת מידי ליד ה-M, אלא שזה עניין של יופי - וכל אחד לגופו. בעיני שתיהן מכוניות נאות עד מאוד - כל אחת בדרכה שלה, בדיוק כמו שקורה מאחורי ההגה :-P

היתרון העיצוב הגדול של ה-AMG הוא זה שטמון בתא הנוסעים... תא הנוסעים שלה פשוט מגניב, מחניף ומאובזר יותר. מכונית שהרבה יותר נעים לשהות בה - בעיקר עם זה השילוב קרם / שחור. מרגיש כמו C מאוד מאובזרת - רק לחיוב. המושבים שהם נהדרים גם כן. היא גם מרווחת יותר - אם זה משנה :lol:

עידן, אוף-דה-רקורד: יעוץ איתך על סמך ניסיונך - M5 או M6? אני נוסע בחודש הבא - כמה ימים לגרמניה. אם לא אצליח להשים ידי על M3 קבריו, מסתמן שה-M5 וה-M6 הן אופציות מעניינות. יש גם את ה-135M. אותה אשאיר למידה והן יחליטו שלא ניתן לקחת את ה-M החזקות בחורף (את האסטון מרטינ'ז הם כבר הורידו מההיצע - לחורף. בקיץ הן ישובו...).

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...