Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כאן אנשי מכירות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כיום אני עובד בשירות טרי על הבוקר, עובד במשרה מלאה.

לכל מי שלא מכיר, שירות שמביא עד הבית מוצרי חלב ומאפים במחיר של המכולת ולפעמים גם יותר זול, עם דמי שירות (משלוח) של 1.75₪.

התפקיד שלי מחולק ככה:

שעות הבוקר עד הצהריים - איש מכירות טלפוני, צריך להציע את השירות לאנשים בטלפון, חלק שמעו עליו וחלק לא.

שעות הצהריים עד הערב - איש מכירות בשטח, door to door, קניונים וכו׳.

רציתי לדעת אם למישהו יש בשבילי עצות איך לצרף יותר אנשים לשירות, השירות זה ללא התחייבות, ללא דמי מנוי וללא חובה להזמין כל יום, שירות גמיש ונוח מאוד.

תודה רבה.

פורסם

יש לאנשים נטייה לפקפק באמינות מוצרים ושירותים שמנסים למכור להם בטלפון.

איך נראים רכבי החלוקה שלכם? ניתן לזהות שאלה רכבי החלוקה שלכם? (לוגו גדול עם שם השירות ומס׳ טלפון של מוקד ההזמנות, למשל).

הייתי מוציא רכבים כאלה בכל יום בשעות אחר הצהריים לפארקים\גני שעשועים גדולים בסמוך לשכונת מגורים, כל רכב יוצא עם כמה נציגי מכירות שטח ושם זה הזדמנות טובה לפגוש הורים לילדים וכו׳ שהשירות יכול לעניין אותם.

רוצה להגביר אפקטיביות?

אנשים אוהבים אוכל, תוסיף למה שהצעתי שאותם נציגי מכירות על הדרך יחלקו מאפים\משקאות חלב, זה גם ימשוך אנשים וגם יתן להם להבין את מגוון המוצרים שאתם רוכשים.

שורה תחתונה- תן לאנשים לראות בעיניים, זה אמין יותר מבחינתם מאשר עוד איזה טלמרקטינג שמנסה למכור להם משהו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
יש לאנשים נטייה לפקפק באמינות מוצרים ושירותים שמנסים למכור להם בטלפון.

איך נראים רכבי החלוקה שלכם? ניתן לזהות שאלה רכבי החלוקה שלכם? (לוגו גדול עם שם השירות ומס׳ טלפון של מוקד ההזמנות, למשל).

הייתי מוציא רכבים כאלה בכל יום בשעות אחר הצהריים לפארקים\גני שעשועים גדולים בסמוך לשכונת מגורים, כל רכב יוצא עם כמה נציגי מכירות שטח ושם זה הזדמנות טובה לפגוש הורים לילדים וכו׳ שהשירות יכול לעניין אותם.

רוצה להגביר אפקטיביות?

אנשים אוהבים אוכל, תוסיף למה שהצעתי שאותם נציגי מכירות על הדרך יחלקו מאפים\משקאות חלב, זה גם ימשוך אנשים וגם יתן להם להבין את מגוון המוצרים שאתם רוכשים.

שורה תחתונה- תן לאנשים לראות בעיניים, זה אמין יותר מבחינתם מאשר עוד איזה טלמרקטינג שמנסה למכור להם משהו.

תודה על התגובה המהירה :)

לשירות אין רכבי חלוקה, כל זכיין והרכב שלו, אנחנו מביאים ללקוח את המוצרים עד השעה 06:30 כך שאף אחד לא יראה שאנחנו מגיעים עד שהם יתעוררו בבוקר ויראו את השקית על הדלת.

אנחנו עובדים מדי פעם בפארקים וגני שעשועים.

ברגע שאנחנו יוצאים לשטח אנחנו מעמיסים בתיקים ביגלה טרי מהמאפייה ומחלקים בכל פעם שמדברים עם לקוח בבית שלו, ברגע שהוא פותח את הדלת.

אני התכוונתי לקבל עצות לגבי שיטת הדיבור, מה להגיד מה לא להגיד.

סליחה על אי ההבנה.

פורסם

אני אענה לך דווקא בתור לקוח שמכין סנדוויצ'ים כל יום ויכול היה להיעזר בשירות כזה, איך הייתי רוצה שתפנה אליי ותציג את המוצר שלך.

קודם כל הרעיון קיים בארץ עוד משנות ה-90, כך שזה לא משהו חדש ופורץ דרך ובסה"כ המודעות לזה גבוהה למדי. נקודות החולשה הטיפוסיות בשירות הן חוסר עקביות באיכות המוצרים (היום טרי ומחר לא) ועמידה בלוח הזמנים (בעיקר משום ש"זכיינים" רבים נוסעים על פיאט אונו 87' חבוטה שלא תמיד מתניעה בבוקר). אם אני בתור רווק לא קיבלתי את הלחמניה שלי בזמן זה לא נורא, אני הולך וקונה אותה אח"כ בסופר. לעומת זאת אם אמא לשלושה ילדים לא קיבלה אותה בזמן, זה כבר יוצר כשל לוגיסטי חמור ומשבר אמון בינה לבינכם. חשוב שתתן את הדעת על מקרים כאלה ותדע לעבוד מסביב לעניין הזה.

אנשים אוהבים שמספרים להם סיפור, בגלל זה על כל אריזת קפה כתוב מאיזה חבל ארץ קסום היא הגיעה ואיך קראו לחוואי שקצר את הפולים ולמפעיל המכונה שקלה אותם. באופן דומה, לדעתי לא יזיק להאניש קצת את שרשרת האספקה ולהוסיף אופי למוצר ע"י ציון המאפיות או הספקים שלכם והאנשים שמטפלים ישירות במוצרים (לא חייב להיות אמיתי, העיקר הכוונה). תיצור אצל הלקוח את התחושה שהוא עוזר לשכן שלו להתפרנס, תציג את כל העניין בתור משהו קהילתי, וזה יוסיף לו מוטיבציה להשתמש בשירות.

מעל הכל, כשאתה מתקשר אליי בתור לקוח אני לא מעוניין ש"תדחוף" לי שירות כזה אם אינני זקוק לו. דבר בנימוס ובשקט, שאל אם שגרת היום של הלקוח דורשת מוצרים כאלה והצג את השירות שלך, תראה אם תוכל לעזור. תעביר את המסר שאתה בא להקל על הלקוח ולחסוך לו זמן, לא לקחת את הכסף שלו ולהתעשר על חשבונו. זה לא תחום ל"תותחי מכירות" אלא לאנשים רגועים יותר שיודעים לגלות (או לפחות לזייף) אמפתיה.

פורסם

Derish,

ההצעה שלך מסבירה בדיוק למה אנשים מסתייגים מדברים שמנסים למכור להם בטלפון/בדלת.

מילא לזייף אמפתיה, אבל לספר שקרים לגבי מקור המוצר או שרשרת האספקה? למה זה צריך להיות ככה? היום תשקר לגבי המאפייה שממנה מגיעות הלחמניות, מחר תגיד ללקוח מחיר ותגבה מחיר אחר, מחרתיים לא תתעורר בזמן כדי לשים לו בדלת ותספר שהכלב אכל לך את הקוד לאינטרקום של הלקוח...

מעבר לפן המוסרי - ברגע שהלקוח יגלה שאתה מסבן אותו, הוא יפסיק את השירות. ובימינו, גם יספר על זה לכל העולם בכל הרשתות הקיימות. אז למה??

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

בחירה לא מוצלחת של מילים. התכוונתי שזה לא חייב להיות מדוייק, אבל כמובן אמיתי ומבוסס על עובדות.

למשל אם המאפיה נמצאת באזה"ת של טירה ויוסוף מוציא את הלחמניות מהתנור, אז בסיפור היא תהיה "ביישוב ציורי בלב השרון" עם "יוסף האופה החרוץ". לא בדיוק שקר, אלא יפוי המציאות. וגם אני מסתייג מזה, אבל ככה שיווק ופרסום עובדים.

פורסם

בדיוק הבוקר קיללתי בדרך למאפיה. בד"כ אני הולך ברגל - עניין של 300 מטר. הבוקר הסתכלתי על העננים ונסעתי עם האוטו. תפס אותי מבול + ברד. חשבתי למה אף אחד עוד לא מציע להורים להביא לילדים בבית הספר ארוחת בוקר לפי דרישה.

כל ילד עם מה שהוא אוהב. האוכל מגיע לבית הספר עד הפסקת האוכל או חלוקה בבוקר עד שמתחילים הלימודים, עם תפירה אישית לכל ילד. ההוא אוהב חביתה ותפוח, אחר סנדוויץ עם אבוקדו וקלמנטינה וכד'. והכל במחיר שווה לכל נפש ברמת השרון. רק תפירת הסנדוויצ'ים בבוקר לוקחת לי 20 - 25 דקות של הכנה והתעסקות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בחירה לא מוצלחת של מילים. התכוונתי שזה לא חייב להיות מדוייק, אבל כמובן אמיתי ומבוסס על עובדות.

למשל אם המאפיה נמצאת באזה"ת של טירה ויוסוף מוציא את הלחמניות מהתנור, אז בסיפור היא תהיה "ביישוב ציורי בלב השרון" עם "יוסף האופה החרוץ". לא בדיוק שקר, אלא יפוי המציאות. וגם אני מסתייג מזה, אבל ככה שיווק ופרסום עובדים.

ככה זה כבר נשמע יותר טוב :-P

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

מכירות זה לא מדע מדויק...כל לקוח שונה. לכל אדם יש את הדברים שחשובים לו ולכל אדם יש כפתורים שונים שעליהם תצטרך ללחוץ על מנת לבצע את המכירה.

עם שירות כמו שאתה מתאר, שהעלות שלו ממש מזערית, הרבה אנשי מכירות היו משחקים על הקטע של "מה איכפת לך? זה בלי התחייבות, וזה בסך הכל פחות משני שקלים...".

על הרבה לקוחות זה יעבוד, כי המילה התחייבות מפחידה אותם, וכשהם רואים שזה באמת עלות ממש קטנה, הם יזרמו על זה.

אבל, יש גם הרבה לקוחות שממש שונאים שאומרים להם דבר כזה. עד כדי כך שאם תגיד להם כזה דבר, אתה שרוף מבחינתם. כמובן שיש לקוחות בכל הספקטרום בין שתי הדוגמאות.

במכירות, צריך לנסות לקרוא את הלקוח ולהבין מה חשוב לו, ועל זה ללחוץ.

דוגמה טובה היא מה שתיאר פה DiscoTD5. לבן אדם כזה למשל ממש מתבקש לשאול אותו: "אם אני יכול לחסוך לך כמעט חצי שעה של התעסקות בבוקר, בעלות של פחות משני שקלים, תלך על זה?". הבעיה היא שאתה צריך להגיע למידע הזה ושהלקוח ינדב את המידע הזה. זה הכוונה ב"צריך לקרוא את הלקוח".

אפשר כמובן פשוט לשאול אותו. יש ילדים? אתה מכין להם אוכל בבוקר? אתה נותן להם כסף בבוקר שיקנו אוכל בבית הספר/גן ילדים? מה דעתך על שירות שמביא אליך עד הבית סנדוויצ'ים טריים בעלות מזערית?

הכי חשוב, תמיד, אבל תמיד, תתייחס למה שהוא אומר! אם הוא אומר לך אין לי צורך, שחרר. אם הוא אומר לך שהוא מעדיף להכין בעצמו, אפילו תגיד לו "אני מבין את זה, להכין לילדים אוכל זה סוג של פינוק לילדים שהם יודעים שאבא/אמא הכין להם, שיהיה המשך יום נעים".

בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
חשבתי למה אף אחד עוד לא מציע להורים להביא לילדים בבית הספר ארוחת בוקר לפי דרישה.

מילא שיביאו לך את המצרכים עד הבית, אבל היית סומך על מישהו אחר שיכין את הארוחה לילד שלך?

חוץ מזה, מגיל מסויים הם כבר יכולים לעשות את זה לבד, לא? אני מכין לעצמי את הסנדוויצ'ים מגיל 7 בערך.

פורסם

תודה רבה לכולם על העצות, רק לחדד כמה דברים.

ה"זכיינים" שהם בעצם השליחים מביאים את המוצרים עד השעה 06:30 זאת אומרת שבערך מ 05:30 המחלק כבר עובד ומפזר את הסחורה.

אם למישהוא יש עוד עצות אני ישמח, דרך אגב אם השירות יכול להתאים לכם תשלחו לי את המ'ס שלכם אני יכול לארגן כמה מתנות לתחילת השירות. (מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום).

נ.ב

רוב הלקוחות לא קונים מאיתנו כריכים מוכנים אלה לחמניות טריות שזה אומר שכל הלחמניות שאנחנו מספקים נאפות שעה וחצי לפני וההורים רק צריכים להכין את הכריך עם הלחמניות.

פורסם
מילא שיביאו לך את המצרכים עד הבית, אבל היית סומך על מישהו אחר שיכין את הארוחה לילד שלך?

חוץ מזה, מגיל מסויים הם כבר יכולים לעשות את זה לבד, לא? אני מכין לעצמי את הסנדוויצ'ים מגיל 7 בערך.

מי אתה חושב מבשל אוכל לגני הילדים? ולצהרונים? זה לא מגיע מהמטבח של אהרוני/שגב אקספרס/מוזס...

אני לא יודע מה אצל אחרים בבית, אם הילדים שלי יצטרכו לקום מוקדם בשביל להכין לעצמם סנדוויצ'ים, אני אשר בבית עד בערך 09:00 בבוקר לנקות את הבלגן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שירות מעניין.

אתם עובדים בהרצליה ?

תודה רבה לכולם על העצות, רק לחדד כמה דברים.

ה"זכיינים" שהם בעצם השליחים מביאים את המוצרים עד השעה 06:30 זאת אומרת שבערך מ 05:30 המחלק כבר עובד ומפזר את הסחורה.

אם למישהוא יש עוד עצות אני ישמח, דרך אגב אם השירות יכול להתאים לכם תשלחו לי את המ'ס שלכם אני יכול לארגן כמה מתנות לתחילת השירות. (מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום).

נ.ב

רוב הלקוחות לא קונים מאיתנו כריכים מוכנים אלה לחמניות טריות שזה אומר שכל הלחמניות שאנחנו מספקים נאפות שעה וחצי לפני וההורים רק צריכים להכין את הכריך עם הלחמניות.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כאחד שהשתמש בשירות בעבר, אני די ממליץ

תפריט מגוון, אפשרויות רכישה של שבוע מראש

הכל היה טרי ובאיכות טובה, מחירים טיפה מעל הממוצע אם כי על הנוחות הזאת כנראה שהתרגלנו לשלם (לא מסכים עם זה שצריך לשלם על נוחות, אבל זה הלך הרוח במדינה)

הפסקנו כי כבר לא צריך, אבל אין ספק שזו נקודה למחשבה כשיש ילדים קטנים בבית

בע"ה כשיהיה לי, אצור איתך קשר GOTYA

Confidence In Motion

פורסם
מי אתה חושב מבשל אוכל לגני הילדים? ולצהרונים? זה לא מגיע מהמטבח של אהרוני/שגב אקספרס/מוזס...

אני לא יודע מה אצל אחרים בבית, אם הילדים שלי יצטרכו לקום מוקדם בשביל להכין לעצמם סנדוויצ'ים, אני אשר בבית עד בערך 09:00 בבוקר לנקות את הבלגן.

סוג האוכל שמכינים בגני ילדים זה קריטריון חשוב, זכור לי שאחותי בחרה את הגן של הבת שלה בקפידה בקטע הזה. אצלי בגן לא היה שום אוכל חוץ מזה שהבאנו, אבל זה היה ב-90' ויום הלימודים נמשך בסה"כ עד הצהריים.

לגבי צהרונים - זכור לי שאי שם בתיכון התנדבתי בצהרון של אחת השכונות היוקרתיות בצפון ת"א. כשראיתי איך מכינים שם את ה"אוכל" שמגישים לילדים, גם מבחינת חומרי הגלם וגם ההכנה עצמה, נשבעתי שהילד שלי לעולם לא יאכל את החרא הזה. אני מקווה שברמה"ש המצב טוב יותר.

ככל שאני שומע יותר סיפורים של אנשים על הילדים שלהם, אני מבין שהוריי עשו עבודה טובה (מדי?) בחינוך שלנו, לפחות בהיבט של עצמאות וניהול משק הבית.

• תוכן חדש...