Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שמעוניין להיפטר מהרכב שלו ולא מצליח לקבל 3000 ש"ח!!. מכיר לפחות אחד שניסה למכור בפחות מגריטה רכב אספנות נוסע עם טסט, לא הצליח וגרט.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
מי שמעוניין להיפטר מהרכב שלו ולא מצליח לקבל 3000 ש"ח!!. מכיר לפחות אחד שניסה למכור בפחות מגריטה רכב אספנות נוסע עם טסט, לא הצליח וגרט.

אולי נפתח שרשור מיוחד לרכבי אספנות נוסעים למכירה, במחיר גריטה?

גם אני שמתי לב לרכב מודל 67 שנגרט, מעניין איזה רכב שזה היה. חבל שהוא נגרט.

פורסם
אולי נפתח שרשור מיוחד לרכבי אספנות נוסעים למכירה, במחיר גריטה?

גם אני שמתי לב לרכב מודל 67 שנגרט, מעניין איזה רכב שזה היה. חבל שהוא נגרט.

בטח זאת חיפושית במצב גמור, חלוד ורקוב

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לא חסרות פיאסטות וקורטינות שאנשים מפרסמים במחירי מתחת לגריטה ומקבלים רק תגובות בסגנון "פחחחחחחחחחחחחחחח".

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

מי שלא מצליח למכור. ניסיתי למכור חודשים, ואף אחד לא רצה, כשבאתי לגרוט, למזלו של הרכב תכנית הגריטה נגמרה ובסוף הוא נמכר לאספן.

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם
עדיף להשאיר את הרכב אצלך עד שיהיה אספנות

ולריב עם שכנים על גרוטאה נרקבת בחניה או לקבל טרטורים מכל מיני לייצנים?

ואם בכלל בעל הרכב לא רוצה לשפץ אותה? אז הוא יחזיק אותה בתור אתר שימור?

מבין מאוד את הגורטים. עצוב לי המצב, אבל מבין מאוד.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

רכב לגריטה צריך להיות עם טסט- משמע כשיר לתנועה.

רכב אספנות כשיר לתנועה שנגרט עבור 3000 ש"ח - נשמע רע ..!

138 רכבים כאלו.. נשמע רע מאוד..

חושב בקול רם:

אם יש לך רכב אספנות, ואתה צריך איזשהו חלק משמעותי (מנוע, גיר, דשבורד, שמשה...) -פתאום 3000 שח על רכב שלם כשיר לתנועה נשמע מעט...

פורסם

לא ייתכן שהרכב הנגרט זקוק למה שציינת - הרכב אמור להגיע בנסיעה ועם טסט.

גם לי לא ברור למה לגרוט רכב כזה. מצד שני לא תמיד יש קופצים על ה"מציאה".

מצד שלישי לי לא ברור למה לגרוט סובארו משנות השמונים - תשעים... יש לרכבים האלה עוד מה לתת.

עופר

פורסם

מצד שלישי לי לא ברור למה לגרוט סובארו משנות השמונים - תשעים... יש לרכבים האלה עוד מה לתת.

נכון. כאשר הם נגרטים הם "נותנים" לבעליהם 3000 ש"ח - וכנראה יש כאלה שזה אצלם העיקר.

לא כולם סנטימנטליים כמונו...

עודד

פורסם

מעניין שסובארו מקום ראשון בתוכנית הזאת

אני עדיין רואה הרבה לאונות שנתונים בעיקר 90 91 92 93 וראיתי כמה 89 88 87 86 85 וגם כל יום כמעט אני רואה שניים משנתונים 87 ו88 ברמת גן

כל שאר הרכבים כמעט ואין

אני חושב שיש דברים אחרים שמזהמים הרבה יותר מרכב ישן כמו מפעלים

פורסם

כמה שזה חבל, אבל יש אנשים שרוצים להתקדם למודל חדיש יותר ולא מעניין אותם שהרכב של ם הוא רכב אספנות.

אני אישית ראיתי חיפושית שלא נראת רעה בכלל במגרש של הגריטה ומעליה bmw סידרה 3 של שנות השמונים והיא הייתה ממש יפה ושמורה!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

בואו נכניס את הדברים לפרופורציה, זה לא שבעקבות הגריטה יפקד מקומן של עשרות דוזנברג, למבורגיני מיורה, פרארי GTO, בוגאטי אטלנטיק או קורד מכבישי ישראל...

סביר להניח שלמכוניות שימצאו את עצמן נגרטות אין באמת ערך "אספני" אמיתי והן לא יחסרו לאיש זולת החתולים שישנו בהן ומצאו בהן בית.

לא כל אסקורט (אפילו שאני משפץ אחת...), חיפושית, מוריס, פיאט או אפילו וולוו ומרצדס היא "מכונית אספנות" מעבר לסטטוס הרישוי שלה במשרד התחבורה.

על ערך סנטימנטלי - אני לא אתווכח,

אבל ערך אספני? היסטורי? לפורד קורטינה, שברולט נובה, פיאט 127 או דודג' דארט? על שום מה?

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...