Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה לגבי הרעש יללה הזה,זה פשוט משגע אותי כשאני לא בווליום גבוה,אין איזה פילטר שאפשר לקנות בשביל זה?בדקתי הארקה,החוטים עוברים בצדדים נפרדים,בעיקר כשהגיין פתוח הרעש גובר

פורסם

תבדוק שהצבע משוייף כמו שצריך בין המינוס מהמגבר לשלדה של הרכב

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

זאת גם אופציה , אך לא מומלצת

הפילטר ינמיך לך את הצליל , אך גם הצליל של המוזיקה ירד

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

היי.

יש לך מערכת של פיוניר?

בכל אופן, הזמנתי פילטר (השקעתי על אחד יקר יחסית אפילו), עשה את זה יותר גרוע.

עד כה לא מצאתי פתרון לבעיה (מלבד לחסוך למערכת חדשה)..

פורסם

אין צורך בלחסוך למערכת חדשה, רק לעבור על ההתקנה מחדש, תבדקו שהאדמות מחוברות היטב לגוף הרכב, במידה ומדובר ב hu של פיוניר אפשר לנסות את המדריך בנעוץ.

SCANSPEAK

פורסם

דבר נוסף שאפשר לבדוק זה את מיקום הקבל. אני בשנה האחרונה נסעתי עם משתיק עד שהתעצבנתי על העניין הזה ונעזרתי בחבר. הקבל ישב מימין למצבר, יחסית קרוב לגלגל והחבר הציע להעביר אותו ולקשור אותו מעל המצבר.

עכשיו אין לא רעש ולא משתיק :)

• תוכן חדש...