Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיויק הצ'בק 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות רכב, שישמש גם כרכב ראשון ובמקרה ליד הבית ראיתי

הונדה סיויק הצ'בק 96 עם מנוע 1.4 ועם סנרוף והוא מאוד מצא חן בעיניי לאחר בדיקה ביד 2 הבנתי

שיחסית אין הרבה כאלה וגם מה שיש את רובם קרעו(יד 6-8 וק"מ גבוה) מה שאני ראיתי הוא יד שנייה

124 אלף ק"מ נראה כמעט כחדש חוץ מכמה קילופים במכסה מנוע והמחיר שמבוקש הוא יחסית לא גבוה

עכשיו השאלות שלי הם:

כמה רכב כזה שווה

האם הוא אמין

איך הבטיחות אצלו

ביצועים

ואם יש לו חלקי חילוף פה בארץ

בבקשה זה ממש חשוב אני ממש עוד רגע קונה תרכב

פורסם

הייתה לדוד שלי הונדה סיוויק 97 יד ראשונה שמורה ומטופלת עם 130 אלף קילומטר אחת המכוניות הטובות ממליץ לך בחום לקחת את האוטו הזה. לי יש הונדה סיוויק 2005 ואני מאוד מרוצה ממנה

פורסם

קראתי את מה שכתבתם אך עדיין אני צריך תשובות

הבנתי שקצת קשה למצוא פה חלקי חילוף

מה הביצועים לא מצאתי כמעט בשום מקום

והבנתי שגם מבחינת בטיחות הרכב לא מי יודע מה ואפילו אין כריות אוויר מה אתה אומר בסך הכל

פורסם

בבקשה עוד אנשים זה ממש חשוב לי אם בכלל שווה לקנות רכב בשנה הזאת אפילו שהוא אמור להיות אמין ועם ק"מ

נמוך עדיין חושש מהעניין בכל זאת הגיר אוטומט

פורסם

גיסי החזיק אחת כזו מספר שנים.

הרכב נחמד, אמין כמו כל הונדה של שנות התשעים.

מהיר הוא לא וגם לא ספורטיבי.

שלו היתה ידנית, כך שתצרוכת הדלק היתה מאוד שפויה (לא זוכר מספרים).

נהגתי על מספר אוטומטיות, כשחיפשנו לו את הרכב. לכולן גיר בועט בהילוך 1-2. הבנתי שזה נורמאלי, אבל לא מרגיש נעים.

לא זכורה לי איזה בעיה באספקת חלפים.

אם אתה מחפש כלי תחבורה טוב עם מראה נחמד, בהחלט!

אבל אם יש לך רצון לרכב ספורט, אז זה ממש לא אחד שכזה.

ק"מ נמוך, יד נמוכה, תעשה לו צבע כללי ותקבל אוטו נחמד מאוד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפי מה שהבנתי אומנם הרכב הוא לא רכב ספורט אך הביצועים שלו לא כאלה גרועים או שאני טועה?

מה הכוונה בלא מהיר או לא ספורטיבי?

איך הפח של הרכב

• תוכן חדש...