Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בן 17 רכב ראשון דל (ממש) בתקציב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן כמה שפחות לבקר במוסך

צריכת הדלק: כנ"ל כמה שפחות

עדיף ידני

מתכנן לבצע נסיעות ארוכות באופן תדיר, פעם בשבוע 170 ק"מ בערך (כיוון אחד)

תקציב: עד 7500 ש"ח (עדיף כמה שפחות)

(אני מטר 1.85 להתחשב טיפה)

אני רואה כל הזמן ביד 2 למשל פיאט פונטו שנתון 99-96 עם 160 אלף ק"מ בערך עם טסט, השאלה האם זה יחזיק ולא יבקר אחד לחודש במסוך?

פורסם

בתקציב הזה מצב הרכב לא פחות חשוב מהכישורים שלו. לא שווה לקנות רכב "חסכוני" אבל כל שני וחמישי יקרע אותך בתקלות עקב תחזוקה לקוייה.

תנסה לחפש פולו קלאסיק ידנית, תוודא שטיפלו בה כראוי ובמיוחד תבדוק מתי החליפו טיימינג.

פורסם

אני עדיין מקנא בחבר טוב שמחזיק ב106 שנת 99, גומע כל שנה 35,000 ק"מ עם עלות טיפולים פשוט מגוחכת.

הבונוס שהרכב ממש מהנה לנהיגה.

שווה בדיקה!

קשה להאמין שתמצא רכב "אמין" בתקציב הזה, זה בעיקר עניין של מזל, שתוכל לשפר קצת בזה שתצמצם את החיפוש לרכב עם כמה שפחות ק"מ וידיים וכזה שמטופל באופן סדיר.

קרה לי שנתקעתי עם הטרנטה שהייתה לי מספר פעמים, היא לימדה אותי את כל המכניקה של הרכב, ובהסתכלות לאחור זו גם הייתה חוויה ממש מהנה שעדיין מעלה לי חיוך :)

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
סיטרואן סקסו מעניינת אותך?

מנוע 1100 ידני ..

אוכלת 1/18-1/16

תלוי בנסיעה שלך..

רכב מאוד שמור!!

ואללה יכול להיות, כמה ק"מ ואיזה שנתון?

פורסם

תוכל לתאר באיזה סוגי כבישים יסע הרכב לרוב(הררי,מישורי,עירוני,בין עירוני)?

לא בטוח שרכב עם 1000 סמ"ק יתאים לך כמו שלא בטוח שאתה צריך רכב יותר מזה.

פורסם
תוכל לתאר באיזה סוגי כבישים יסע הרכב לרוב(הררי,מישורי,עירוני,בין עירוני)?

לא בטוח שרכב עם 1000 סמ"ק יתאים לך כמו שלא בטוח שאתה צריך רכב יותר מזה.

כן שחכתי לציין, בעיקר מישורי (אני גר בקריות) אבל לפעמים אני חייב לעלות לחיפה ובכלל אני צריך מדי פעם לנסוע לירושלים, אז כן..

פורסם

דע לך שמנועים עם נפח קטן עלולים לייצר אי נוחות בעליות כבדות עוד תוסיף על כך רכב ישן במידה שרוב הנסיעות הם מישורי ניתן היהי להסתפק במנוע קטן אבל אם הנסיעות שלך לירושלים הם רק פעם בחודש מעבר לכך רצוי לחפש משהו עם לפחות 1400 או 80 כ"ס

פורסם

זה לא רק לשלם על הרכב, זה ביטוח טסט טיפולים דלק,

לא חושב שתצליח לעמוד בזה עם סכום כזה נמוך כזה בכל מקרה אם אתה קונה קח אותו לבדיקה אני מציע מנוע גיר ושילדה, לא תמצא משהו מושלם אבל לפחות שלא תיפול על אחד עם בעיות רציניות.

פורסם
זה לא רק לשלם על הרכב, זה ביטוח טסט טיפולים דלק,

לא חושב שתצליח לעמוד בזה עם סכום כזה נמוך כזה בכל מקרה אם אתה קונה קח אותו לבדיקה אני מציע מנוע גיר ושילדה, לא תמצא משהו מושלם אבל לפחות שלא תיפול על אחד עם בעיות רציניות.

צדוק בקטע של הבדיקה, והתקציב הוא בגלל שאר הדברים ביטוח וכו.. לקחתי הכל בחשבון.

פורסם

לא יודע לגבי הגובה

אופל קורסה

פיז'ו 205

פיאט פונטו

פורד פיאסטה

סוזוקי סוויפט

רנו קליאו

פיז'ו 306

מעבר לכך יש לך רכבים בקטגוריית ה-1600

סוזוקי בלנו

ניסן אלמרה

פיאט בראבו/ה

פיז'ו405

אם תחפש טוב תמצא אחד שמור יש עוד מלא דוגמאות הכי חשוב שהם היו במצב מכני טוב עם כל השאר אפשר לחיות.

פורסם

סיאט קורדובה שנת 2000 בערך תהיה תמורה מאוד טובה לכסף. כמובן לוודא שהכל תקין ושהיא במצב טוב ומתוחזקת.

גם פולו קלאסיק - אותו עקרון.

קצת יותר מרווח ואוטומטי - הסיטרואן קסארה מכונית די מעולה (לבדוק רק שהגיר לא מחליק!)

פורסם
סיאט קורדובה שנת 2000 בערך תהיה תמורה מאוד טובה לכסף. כמובן לוודא שהכל תקין ושהיא במצב טוב ומתוחזקת.

גם פולו קלאסיק - אותו עקרון.

קצת יותר מרווח ואוטומטי - הסיטרואן קסארה מכונית די מעולה (לבדוק רק שהגיר לא מחליק!)

מי שמוכר קורדובה במחיר הזה כנראה מוכר אוטו פח.

במחירים האלו מומלץ לחפש את הפיז'ו שהוצעה פה, את הפיאט פונטו כמובן. ניתן גם להסתכל לכיוון הסקודה ניו פליסיה משנות הדגם האחרונות (2000-1)

הפליסיה אפילו תשאיר עודף.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...